Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istedi:110::110::110::110::110: yoksa başak sorar sormaz yazacaktım :110::110::110::110::110::110: yemek anasının isteğini kırmayım didim

üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz

Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin

en güzel sensin :-):-):-):-):-):-)
iyiymiş walla eşin ailesiyle birlikte kutlamak istemiyor demekki. Önceki yillardada mi böyle yaptınız başbaşa yani..
Bizim herif klasik ailesiyle gecirecez

Lahana sarması
İçi için
Pirinç
Kiyma
Maydanoz
Domates
Bol soğan
Karabiber pul biber
Tuz eksi ve zeytinyağı
Biber salcasi
Pirinç hariç hepsini harmanla
En son yikanmis pirinçleri koy karistir
Lahananj sar pişir biz altini kapatmadan on dk önce sos yapip donuyoruz

4-5 diş sarimsak salça eksi bol nane az su ve yağ tavada yak üstüne gezdur on dk daha kaynat kapat altini

iyiymiş walla eşin ailesiyle birlikte kutlamak istemiyor demekki. Önceki yillardada mi böyle yaptınız başbaşa yani..
Bizim herif klasik ailesiyle gecirecez

yok canım ben gitmesem hiç gidelim demez ama kendi gider o ayrı geçen yılbaşlarında birlikte kutlamışlığımızda var ayrı kutladığımızda var bu yılbaşı ben başbaşa kalalım istiyorum kimseyi istemiyorum :D:D:D:D:D:D:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Yemek
anamız dün yaşadığı afetten ötürü bugün izne çıkmış
sen ver bari güzel Bi lahana sarma tarifi
en lezzetlisi olsun cnm

yoğun istek üzerine bende yazayım bari

etli lahana sarması

malzemeler

yarım yağlı kıyma
2 baş kurusoğan
yarım demet maydanoz
bir tutam pulbiber
4 - 5 diş sarımsak
bir kaşık domates salçası ve biber salçası
pirinç
tuz
lahana

yapılışı

kurusoğanları maydanozu doğruyosun sarımsaklarıda küçük küçük doğruyosun salçasını pulbiberini tuzunu etini ve yıkanmış pirinçlerini karıştırıyosun içine yarım su bardağı kadar sıcak su ekleyip yoğuruyosun sonra haşlanmış lahanlara ağzını kapatmaya gerek kalmadan ince ince sarıyosun tencereye diziyosun üzerini geçemeyecek kadar sıcak su ekleyip kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyosun piştikten sonra yarım saat dinlendirip ondan sonra servis edersen tadından yenmez canım haaa pişer pişmez yenmezmi yenir ama yemek dinlendikçe demini alır ve daha lezzetli olur :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Ayyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissss:KK57::KK57: balik yapiyormus ben baligi fazla sevmem:KK43: demekki yine hizmetci lazimm :KK62: esime kesinlikle dedim:KK20: git baligi getir evde yiyin dedim:KK14: dunu sindirmem bir seneyi bulur:KK45::KK45: oda tamam dedi:KK59: yemekten yirttim:KK59:

Bir ara inadima balik yapip yemeğe cagirirdi veya ne zaman orda olsak balik yapmaya kalkardi:63: birgün dayanamadim dedimki (eşimin babaannesi de sevmez ) bizim ikimizin inadina hergun balik yapıyorlar salata yemekten biktik dedim:KK12::KK12: o olduydu :KK11:

Yok artık.. beydos.. kız sen bu işin nasıl yapıldığını unuttun zaar:110: topikde senden hızlı gebe kalan yoktu önceleri şimdi niye böyle olduki... tabi herseyin hayirlisi ama bence doktora git her Ayy böyle iskence gibi olmaya başladı.. şimdi daha çok stres yapıcan ister istemez. Ve daha çok geçilecek.. Zaman kaybetmeyin bence gidin...
:KK51::KK51:he unuttum zaar anlat bakalım nasıl oluyordu:KK51::KK51:çevremdeki herkeste öyle derdi nazara geldim zaar,eltilerin nazarı belki:KK51:
eşim biraz daha bekle yine yıpranacaksın demişti geçen ay için ama gidecem heralde:KK51:
:110::110::110::110::110::110:
Benimde canim sıkıldı bende bu ay kesin gebe kalırsın diyodum:110:
bende öyle diyordum,ama olmadı kısmet değilmiş:KK51:
bu ne yaaaa sevoş beydoşa atmış
beydoş saroşa atmış topu
bakalım kim gol atacak:KK51:

tüh yaa:KK61:
ben canım çok sıkkın diye topu attımdı başakçım:KK51:gerçi tarifleride ikisi güzel yazıyor ALLAH var:KK51:
kafasına taktıkça olmaz
rahat umursamaz olması lazım
hee oda bende yok:KK51:

Back
X