Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vuuuuuuuuu karıya bak kimisi de evde duramaz işte senin gibi.

herkes farklı farklı bebeğim. bende bebek olmasa da tek başıma evde yiyip içip tüfekhaneye gidip oturmak istiyom

yeşilim inşallah bende yarın annemleri görmeye gidicem:)çook özledimmm canımıı..

annenin ellerinden öpüyorum..git bi öpücük at hele :)
valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya
hemen öpüyorum tatlım
hemde nasıl iki gündür 1-1,5 da yatıom iyice kötü oldum..inşallah çalışmayız canım saol dileğin için...

inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm

seraycım inşallah tatil olursunuz bitanem..yılbaşına neşe içinde girersiniz:)

benimde eşim tatil 2gün havalarda uçuyorummm

ohh valla...mis gibidir şimdi yanaklarıı..Allah hepimizin annesine babasına sağlıklı uuzn ömürler versin..
onlar bizim canlarımız

valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya
hemen öpüyorum tatlım

inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm

seraycım inşallah tatil olursunuz bitanem..yılbaşına neşe içinde girersiniz:)

benimde eşim tatil 2gün havalarda uçuyorummm

Hemen öpüyorum tatlım

Inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm

inşallah kızlaarr yoksa yeni yıla geçen seneki gibi uyuyarak girerim yine:))) yeşilcim sen nerde yaşıyordun?

vuuuuuuuuu karıya bak kimisi de evde duramaz işte senin gibi.

herkes farklı farklı bebeğim. bende bebek olmasa da tek başıma evde yiyip içip tüfekhaneye gidip oturmak istiyom

ya elbette evdeki rahatlık bambaşka ama insnın kendi parasını kazanmasıda bambaşka bi güzellik:)

bizler öyle aileden zengin değiliz..eşimle yaptık yapıyoruz biçok şeyi..hala daha var borçlarımız ama ödüyoruz Allah sağlık versin..

şöyle 5-5,5 gibi çıksam valla çalıştığıımı bile hissetmem ama nerdeyse akşam 7ye kadar burdayız o çok koyuyoo

Amin canım valla tontik tontik çok tatlıydı

bende mersinde yerim cezerye

yeşilimmmm o nasıl güzel bir resimmm bitanemm..bayıldımmm
yeğennmi o sıpaa

inşallah seninde öyle tatlı mı tatlı bi sıpan olurr:)

kızlar ben normalde namaz kılmayı beceremiyorum ama akşam enazından 2 rekat kılıp dua etmek istiyorum..

evet cnm anlıyorum. demekki erken kalkmaktan yana bir şikayetin yok ve çalşmayı seviyorsun.

çalışkan karıısn yanii maaşallah.

yapı meselesi işte bende tembelliği seviyorum burcumdan gelir özellikimgurur duyarım şahsen

ben biraz fazla çalşsam psikolojim bozuluyor sıkıya gelemiyorum

ellerine sağlık kuzucum başka neler yaptın bakim

baska bısey yapmadım kuzum kabartma tozum kalmamıs hava cok soguk cıkmaya usenıyorum aksam kocıs getrr
sımıt yapcam
bıt kurabıye
mılfoy hamuru ıle borekkk

rus salatası
daha aklama geldıkce yapacmm meze arıyorum suan

hacer ne var ne yok yavrummmmmmmmmmm bak ben senden önce kırmızıya büründümmmmm

ooooo yeşilim ne ara doğurdunda resmini koydun hain karı
oyy kuzum çook tatlı kısss bugün onuda görcem annemlere yakın oturuyolarrr
yakınmışızzz..adanadayım bendeee...hatta şu an organize sanayi mahrumiyet bölgesindeyim :d
aaa ne güzell sen çık gel arada bana ozaman canım

evet canım yeğenim sayılır ooyyy yerim ben onu
amin canım hepimize nasşip etsin Allahım böle tatlı bi sıpa

Allah bağışlasın ailesine cnm benm bize de nasib olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…