vuuuuuuuuu karıya baktatlım ev hatunu sanırım olamıcam
hem 12yıllık bi kariyerim var bırakması kolay değil,hemde alıştığımız bi zıtandart var yani,napiyim sadece eşimin maaşını
ayrıca çocuk bile doğuramadım hala,evde kim için hanımlık yapimmmkibebbemle ilgilenemedikten sonra
varsın çalışıyımm
)
valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez burayayeşilim inşallah bende yarın annemleri görmeye gidicem:)çook özledimmm canımıı..
annenin ellerinden öpüyorum..git bi öpücük at hele :)
hemde nasıl iki gündür 1-1,5 da yatıom iyice kötü oldum..inşallah çalışmayız canım saol dileğin için...
valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya
hemen öpüyorum tatlım
inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm
seraycım inşallah tatil olursunuz bitanem..yılbaşına neşe içinde girersiniz:)
benimde eşim tatil 2gün havalarda uçuyorummm
valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya
Hemen öpüyorum tatlım
Inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm
Amin canım valla tontik tontik çok tatlıydıohh valla...mis gibidir şimdi yanaklarıı..Allah hepimizin annesine babasına sağlıklı uuzn ömürler versin..
onlar bizim canlarımız
havuclu cezeryelerımı yaptım geldımm
vuuuuuuuuu karıya bakkimisi de evde duramaz işte senin gibi.
herkes farklı farklı bebeğim. bende bebek olmasa da tek başıma evde yiyip içip tüfekhaneye gidip oturmak istiyom
inşallah kızlaarr yoksa yeni yıla geçen seneki gibi uyuyarak girerim yine:))) yeşilcim sen nerde yaşıyordun?
ooooo yeşilim ne ara doğurdunda resmini koydun hain karıbakınn kuzenimin maviş gözlü bebeişiyl benn
canım mersinliyimde osmaniyede oturuyorum
ellerine sağlık kuzucum başka neler yaptın bakimhavuclu cezeryelerımı yaptım geldımm
Amin canım valla tontik tontik çok tatlıydı
bende mersinde yerim cezerye
evet cnm anlıyorum. demekki erken kalkmaktan yana bir şikayetin yok ve çalşmayı seviyorsun.ya elbette evdeki rahatlık bambaşka ama insnın kendi parasını kazanmasıda bambaşka bi güzellik:)
bizler öyle aileden zengin değiliz..eşimle yaptık yapıyoruz biçok şeyi..hala daha var borçlarımız ama ödüyoruz Allah sağlık versin..
şöyle 5-5,5 gibi çıksam valla çalıştığıımı bile hissetmem ama nerdeyse akşam 7ye kadar burdayız o çok koyuyoo
ellerine sağlık kuzucum başka neler yaptın bakim
oyy kuzum çook tatlı kısss bugün onuda görcem annemlere yakın oturuyolarrrooooo yeşilim ne ara doğurdunda resmini koydun hain karı
aaa ne güzell sen çık gel arada bana ozaman canımyakınmışızzz..adanadayım bendeee...hatta şu an organize sanayi mahrumiyet bölgesindeyim :d
yeşilimmmm o nasıl güzel bir resimmm bitanemm..bayıldımmm
yeğennmi o sıpaa
inşallah seninde öyle tatlı mı tatlı bi sıpan olurr:)
kızlar ben normalde namaz kılmayı beceremiyorum ama akşam enazından 2 rekat kılıp dua etmek istiyorum..
Allah bağışlasın ailesine cnm benm bize de nasib olsun inşallahoyy kuzum çook tatlı kısss bugün onuda görcem annemlere yakın oturuyolarrr
aaa ne güzell sen çık gel arada bana ozaman canım
evet canım yeğenim sayılır ooyyy yerim ben onu
amin canım hepimize nasşip etsin Allahım böle tatlı bi sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?