ya elbette evdeki rahatlık bambaşka ama insnın kendi parasını kazanmasıda bambaşka bi güzellik:)
bizler öyle aileden zengin değiliz..eşimle yaptık yapıyoruz biçok şeyi..hala daha var borçlarımız ama ödüyoruz allah sağlık versin..
şöyle 5-5,5 gibi çıksam valla çalıştığıımı bile hissetmem ama nerdeyse akşam 7ye kadar burdayız o çok koyuyoo
Allah bağışlasın ailesine cnm benm bize de nasib olsun inşallah
bi gün hepimiz ev hatunu olcaz diyom ben rahat olunnnnnnaslında haklısın dolunaycımmm...düşünüomda ben çalışmasam evde kafayı yerim kesin...ama birazda ara verip dinlenme şansımız olsa daha iyi olur...oda yok maalesef işyerlerinde...ama sabah 8 akşam 5 olan bi iş biliom 'noterlik' oraya girebilirsem süper olur hayırlısı bakalım...ama biraz dinlenmem lazım çıkınca..başağa dedim hep zaten ev hanımlığına terfi etcem die...az kaldı sabrım taşıo zati...
albüm yapınca siliniyomş cnm kıslar ööle didialbum yapınca gerı sılermıyım kızlar ayy ben neden resım yukleyemıyorum
albüm yapınca siliniyomş cnm kıslar ööle didi
bi gün hepimiz ev hatunu olcaz diyom ben rahat olunnnnnndolunayı da çıkartçaz işten
kız notere girmek için okumak mı lazım
bi gün hepimiz ev hatunu olcaz diyom ben rahat olunnnnnndolunayı da çıkartçaz işten
kız notere girmek için okumak mı lazım
evet cnm anlıyorum. demekki erken kalkmaktan yana bir şikayetin yok ve çalşmayı seviyorsun.
çalışkan karıısn yanii maaşallah.
yapı meselesi işte bende tembelliği seviyorum burcumdan gelir özellikimgurur duyarım şahsen
ben biraz fazla çalşsam psikolojim bozuluyor sıkıya gelemiyorum
aslında haklısın dolunaycımmm...düşünüomda ben çalışmasam evde kafayı yerim kesin...ama birazda ara verip dinlenme şansımız olsa daha iyi olur...oda yok maalesef işyerlerinde...ama sabah 8 akşam 5 olan bi iş biliom 'noterlik' oraya girebilirsem süper olur hayırlısı bakalım...ama biraz dinlenmem lazım çıkınca..başağa dedim hep zaten ev hanımlığına terfi etcem die...az kaldı sabrım taşıo zati...
kızım sen bebe tabii gelmez.yaff ben buralara tirnaklarımla geldim alooo:)hala daha kariyer yapma peşindeyim:)akşamları ders çalışıyorum
öğle tatillerindede öyle..
bende aslan burcuyum....:)aslında benden de güzel ev hatunu olur ama eşim bi ters bişey dese valla ağzını burnunu eline veririm
bu yemek neden pişmemiş bütün gün popo mu büyütüuyon falan dese abooooo
l
tatlım albümüne şu an bakabilriz biz. o zaman ben bi bakiiymekdeım album sımdı profılıme nasıl koycm:26:
kızım sen bebe tabii gelmez.çocuk ordan bakıyo bu anam hala kariyer peşinde diyo, bana bakamaz falan diye düşünüyo çocuk.
sen daha kariyer düşün pehhhhhhhh
balinaycım albümün gözükmüyo açık yap şunu bakak iki dakka
yaff ben buralara tirnaklarımla geldim alooo:)hala daha kariyer yapma peşindeyim:)akşamları ders çalışıyorum
öğle tatillerindede öyle..
bende aslan burcuyum....:)aslında benden de güzel ev hatunu olur ama eşim bi ters bişey dese valla ağzını burnunu eline veririm
bu yemek neden pişmemiş bütün gün popo mu büyütüuyon falan dese abooooo
noterlerin ortamı çok bayık ama yaahabire bişey damgalayıp pul yalıyolar..boşver seraycımmm
sen eniyisi öğretmen ol:13:
açmışın oleyyybasak acttımmı bak bı
dolunayım bak annem kabul et artıkınbaşağımm napiyim içimde okuma isteği cayır cayır kavuruyo beni..2yıllık bitirdim ben ama 4yıllığa geçiş için sınava giricem..
ayrıca kpss yede hazırlanıyorum saat 5te mesai bitiyoo valla misler gibi
hemm çocuğummm mühendis bi annenin yavrusu olduğu için gurur duyacak:)
2 tane eklemıstım ay
gördüm seni sende çok hoş hatunsun maaşallah kuzum ama ben seni tanırım belkim diye beklemiştim ama tanımıyom.2 tane eklemıstım ay
gördüm seni sende çok hoş hatunsun maaşallah kuzum ama ben seni tanırım belkim diye beklemiştim ama tanımıyom.
sen hangi lisede okumştn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?