Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aslında haklısın dolunaycımmm...düşünüomda ben çalışmasam evde kafayı yerim kesin...ama birazda ara verip dinlenme şansımız olsa daha iyi olur...oda yok maalesef işyerlerinde...ama sabah 8 akşam 5 olan bi iş biliom 'noterlik' oraya girebilirsem süper olur hayırlısı bakalım...ama biraz dinlenmem lazım çıkınca..başağa dedim hep zaten ev hanımlığına terfi etcem die...az kaldı sabrım taşıo zati...

bi gün hepimiz ev hatunu olcaz diyom ben rahat olunnnnnndolunayı da çıkartçaz işten
kız notere girmek için okumak mı lazım

bi gün hepimiz ev hatunu olcaz diyom ben rahat olunnnnnndolunayı da çıkartçaz işten

noter olmak için lazım ama noterde çalışan biri olmak için lazım deil bence...çok rahatlar tabi yılsonları hariç

yaff ben buralara tirnaklarımla geldim alooo:)hala daha kariyer yapma peşindeyim:)akşamları ders çalışıyorum
öğle tatillerindede öyle..

bende aslan burcuyum....:)aslında benden de güzel ev hatunu olur ama eşim bi ters bişey dese valla ağzını burnunu eline veririm
bu yemek neden pişmemiş bütün gün popo mu büyütüuyon falan dese abooooo

noterlerin ortamı çok bayık ama yaa habire bişey damgalayıp pul yalıyolar..boşver seraycımmm
sen eniyisi öğretmen ol:13:

kızım sen bebe tabii gelmez. çocuk ordan bakıyo bu anam hala kariyer peşinde diyo, bana bakamaz falan diye düşünüyo çocuk.
sen daha kariyer düşün pehhhhhhhh

balinaycım albümün gözükmüyo açık yap şunu bakak iki dakka

başağımm napiyim içimde okuma isteği cayır cayır kavuruyo beni..2yıllık bitirdim ben ama 4yıllığa geçiş için sınava giricem..
ayrıca kpss yede hazırlanıyorum saat 5te mesai bitiyoo valla misler gibi
hemm çocuğummm mühendis bi annenin yavrusu olduğu için gurur duyacak:)

kızım sen bebe tabii gelmez. çocuk ordan bakıyo bu anam hala kariyer peşinde diyo, bana bakamaz falan diye düşünüyo çocuk.
sen daha kariyer düşün pehhhhhhhh

ahhh ahhhhh tek hayalimdi kreşim olsun falannnn...olmadı alakasız bi meslekle içiçeyim ( olsun kısss rahatlar ama iş olursa yapıolar yoksa otur sonra 5 te çık...sonracıma c.tesi pazar tatil ohhhhhhhh kebapppppppp...yemede yanında yatt buarada yarın çalışmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yehhuuuu...oleyyyy uykum açıldı niese ...

dolunayım bak annem kabul et artıkın
iş iş diye kavruluyon ama bak örgü ören ev hanımı smiley ini kullanıyon:112:

içindeki ev karısını dışarıya çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…