Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilerek yapmamıştır belki denk gelmiştir
bi insan böyle yapmaz

Yine ne varsa bende var
sende olacak tabiii kimde olacaktı
kendini havalara sokma yemek anasısın sen TYK...........
Yooookkk

Ben cumayi tatil edip pazar donecem

bisey yok henuz

AYYY BENM OĞLAN OKULA BAŞLADIĞINDA ANKARAYA GİDEBİLMEK İÇİN NE TATİLLER EDERİM BEN
MEB İN AKLINA HAYALİNE GELMEYEN

SOS YAPINCA DAHAMI LEZZETLİ OLUYOR

1.KIZLAR ÇOKTŞKLER LAKİN BUNUN KIYMASIZI OLMAZMIIIIIII

2.BİDE SARDIKTAN SONRA LAHANANIN SUYU SIKILIPTA TENCEREYE DİZİLİYOR DİİİMİİ

3.BİDE ŞUNU SORUCAM MESELA PAZARTESİ SARSAM DOLABA KOYSAM ÇARŞAMBA GÜNÜ PİŞİRSEM OLURMU

BANA BU ÜÇÜNÜN CEVABINI VERİN

sevinç kız sen benim tarifimi beğenmedinmi hiç bişey demedin ben seninkini çok beğendim
Ayyy cnm begenmemmi ellerine Saglik miraç çok huysuzdu atlamisim
sevinç kaynanandan keşke hiç istemeseydin balığı sen sevmiyon diye seni hesaba katmadan göndermiş
Ben istemedimki oğluyla konuşmuş ogluda demiş sevince soyliyim yemek yapmasin o zaman 6 tane hamsi geldi nerdeyse
onlar bikmistir artık görmekten ama işleri bu

kiskanmistir

inşallah ikinizde çook çalışın

Bak sewosaa kadınin amacı bilem yok hiç boş atlamiyo mübarek
yokkiz hafyada bir zor bu aralar nazara geldik
bilerek yapmamıştır belki denk gelmiştir
bi insan böyle yapmaz
eminimmmm

Soslu daha iyi oluyor yinede sen bilirsin lahananin dişi kalin olduğu için etin lezzetini çekiyor etsiz yemedim ben lahanayi sıkmiyorsun o nerden cikti hasladiktan sonra süzgece koyuyorsun suyu suzuluyi zaten
İki 3 gün dolapta dursa birşey olmaz

onlar bikmistir artık görmekten ama işleri bu

kiskanmistir

inşallah ikinizde çook çalışın

Bak sewosaa kadınin amacı bilem yok hiç boş atlamiyo mübarek

estağfurullah canım kıskanmak ne demek sevinç bizim pirimiz bu topiğin yemek anası

Bu topigin basligini değiştiriyom
"kendin çal kendin oyna topigi" bundan sonra

biber kızartmaının kokusu dışardan daha güzel gelir her zaman bayılırım o kokusuna

ama közlemede güzel oluyor seviyorum ben

güzel olmazmı yaaa o köz kokusuna bayılıyorum
nerde közledin hayatım ocaktamı
psliği olmasa bende közlerim

fırında közlüyorum ben canım tepsiye dizip fırının ızgara ayarını çalıştırıyorum önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü güzelce közlüyorum ateşte közlemekten farksız oluyor

kocaeli den tek tanıdığım Eroş........
aklıma hemen o geldi

acaba dedim buda eroş olmasın başka bir nik alıp gelmiş bu aralar modaya başka nikle gelmek

sosluda güzel olur sossuzda bu damak tadıyla ilgili ben her ikisinide severim mesela ama dolma konusunda Adanalıların eline su dökülmez buda bir gerçek

birde lahanayı sardıktan sonra niye sıkıyosun onu anlamadım hiç öyle bişey yapmıyoz biz

bana sorarsan sardıktan sonra hemen pişir öyle dolaba kaldır ben akşamdan sarsam dolaba koyarım ertesi gün pişiririm hiç öyle iki üç gün bekletmedim o yüzden sanada beklet diyemem canım

kız ben şaka yaptım beğenmek zorunda değilsinki sevoşum

başakcım buda zeytinyağlı sarma tarifi

sarma asma yaprağıyla daha güzel olur ama pazı yaprağıylada harika olur lahanayla kara lahanayla da güzel olur ben yapıyorum hepsinide çok seviyorum ama şincik sadece üç dört tane yememe izin var o yüzden bir ara yapmıyacam neyse gelelim tarife

bolca kuru soğanı küp küp doğra tavaya zeytinyağında karamelize olana kadar kavur kısık ateşte kavurursan daha güzel olur biraz geç olur ama lezzetli olur bunun için değer yani sonra içine bir tane domatesin kabuklarını soyup küp küp doğra sarımsaklarını rendele salçasını kat karıştır tuzunu pulbiberini seviyosan ve midene dokunmuyosa çok az karabiberini ekle karıştır ve yıkanmış pirinçleri ekle iyice kavur sonra bir çay bardağı kadar sıcak koy karıştır ocağın altını kıs suyunu çekince iki tane limonu sık suyunu ekle ve ya nane koy ya maydanoz ben ikisini bir arada sevmiyorum sonra ocağın altını kapat biraz soğuduktan sonra lahanalarını sar tencereye diz üzerini geçemeyecek kadar sıcak su ekle pişir kaynadıktan sonra kısık ateşte pişir piştikten sonra en az bir saat dinlendir hep dediğim gibi dinlenen yemeğin lezzeti harika olur.

püf noktası : zeytinyağlı sarmanın soğanı ne kadar bol olursa lezzetide o kadar güzel olur.

Saracim sarmaya reyhanda koyarim ben çok guzel olur ayrıca katiliyorum bol soğan bol lezzet

sarmaya hiç reyhan koymadım canım ama konulabilir tabi bizim bulgurla yaptığımız yoğurtlu bir dolmamız var ona katarız reyhanı hatta onun olmazsa olmazıdır onun tarifini de bir ara yazarım şimdi çok yoğunum

Insa

llah ucumuzde hamis oluruz
inşaallah canım...
bende közlenmişini çok severim hatta kızartmasından daha çok hem daha hafifi oluyor
1...KIYMASIZ OLUR TABİ,BOL EKŞİLİ VE DOMATESLİ YAPARIM ÜZERİNE DE SEVİNÇİN DEDİĞİ GİBİ SOSO DÖKERİM AMA BEN SOĞAN KOYMAM..
2...SADIKTAN SONRA SUYUNU FALAN SIKMIYORSUN...
3.......1 YADA 2 GÜN KALABİLİR AMA DAHA FAZLA BIRAKMA...
ve mesela çarşamba pişirsem cumartesi yesem olurmu
tamam tamam bu bi şakaydı

Hayirli nurlu cumalarrrrrr
sanada hayırlı cumalar canım
herkese hayırlı cumalar
sana ve herkese hayırlı cumalar
Beydoş herifi bagrina basti yatiyi zaar
heeee gece 4.30 a kadargezindim durdum,herif geldi uyuduk
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Biz oğlumla salondayik herif uyuyor
günaydın canım,sanada hayırlı cumalar

küçük Bi tencere sarmak için ne kadar kıyma gerekir
sarma tarifin içinde tşk ederim cnm. Gerçekte de soğanın verdiği lezzet harika.

benimde tost makinemin ızgara özelliği var onda yapsam olur mu sence.

kaynanam ve götümcem lahana sararken iyice sıkıp suyunu akıtıyolar öyle diziyolar tencereye
onlardan öyle görmüştüm.
demek ki saçma sürtük iş yapıyorlar
------
bende dedim eroş kendi adıyla gelmeye yüzü yoksa farklı Bi nickle gelmiştir belki.
onunda oğlu varya

Kızlar benm Bi seramik tavam var
kendimize pilavı hep onda yapıyorum
hem tane tane oluyo hemde hiç yapışmıyo
ama misafire mecbur çelik tencerede yapmak zorunda kalıyorum.
çeliktede seramikteki gibi olmuyor nedense.
napsamki
gidip Bi seramik tenceremi alsam

bak şimdi sayfada seramik tencere reklamı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…