Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Buarada adetliyken genelde doktorlar muayene ediyor adetin 3. Günü falan... o yüzden bi dahaki aya atlamadan bi kontrole git ya da randevu yaptığında telde sor

Şu düşükler yüzünden hep stres olacak bizde hamile kalmadan önce, hamileyken, buyuturken vs vs... bitmiyor stres... kendimden biliyorum... ama bi şekilde yola çıkıyorsun...
ewet aynen öyle

Canim belkide eşininkiler verimsizdir stres o da yapıyordur belki ve kaliteli supermenler uretemiyordur kimbilir... herseyi kendinde arama
aklımıza geldi ama şimdiye kadar bu konuda bir sorun yoktu bakıcaz artık
Buarada adetliyken genelde doktorlar muayene ediyor adetin 3. Günü falan... o yüzden bi dahaki aya atlamadan bi kontrole git ya da randevu yaptığında telde sor
biliyorum,oda haftasonuna denk geliyor maalesef,bakalım artık olmadı telde hemşiresine sorduruum..

balıkmı azdıki dicem o zamn sizi niye yemeğe çağırdı,madem yemeğe gelmediniz bu size yetermi demek istedi,yada sevinç sevmiyor oğlum bu sana yetermi demek istedi..keşkede almasaydınız
HHeee
en iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum

İyi akşamlar kızlaarrr bugün üstümde bi kırgınlık var dizlerim ağrıyo nedennse siz napıyosunuzz ne var ne yokk

Çok iyi olur valla beydoş eline sağlık bende yokuş çıktım bugün bide romatizma var bu yasta sızlıyo baya
sağol canım,dikkat et böyle havalarda daha çok sızlar,bir ara doktor banada dedi git görün romatizma olabilir diye gitmedim,diz ağrısıda kötü..
gerçi neren ağrısa canın orda derler ya çok doğru

sağol canım,dikkat et böyle havalarda daha çok sızlar,bir ara doktor banada dedi git görün romatizma olabilir diye gitmedim,diz ağrısıda kötü..
gerçi neren ağrısa canın orda derler ya çok doğru
Aynen valla yaslanınca napcam ben bilmiyom.. bide çalıştığım zamanlarda hep ayakta duruyodmm oda iyice tetikledi..

yani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?

iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kiz

ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda var

canim benim nazara geldiniz karı koca belkide.

yok canım ben eşimden ayrı yılbaşı geçirmedim kaynanalarla beraber geçirdiğimiz yılbaşıda oldu ayrı geçirdiğimizde

en iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum

iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…