en iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum
ewet aynen öyleŞu düşükler yüzünden hep stres olacak bizde hamile kalmadan önce, hamileyken, buyuturken vs vs... bitmiyor stres... kendimden biliyorum... ama bi şekilde yola çıkıyorsun...
aklımıza geldi ama şimdiye kadar bu konuda bir sorun yoktu bakıcaz artık
Canim belkide eşininkiler verimsizdir stres o da yapıyordur belki ve kaliteli supermenler uretemiyordur kimbilir... herseyi kendinde arama
biliyorum,oda haftasonuna denk geliyor maalesef,bakalım artık olmadı telde hemşiresine sorduruum..Buarada adetliyken genelde doktorlar muayene ediyor adetin 3. Günü falan... o yüzden bi dahaki aya atlamadan bi kontrole git ya da randevu yaptığında telde sor
evet ama doktorlar alışkın günde 10 larcasina bakıyorlaradetliyken muayene olmakda daha iğrenç
he doğru onlara göre hava hoş.evet ama doktorlar alışkın günde 10 larcasina bakıyorlar
HHeeebalıkmı azdıki dicem o zamn sizi niye yemeğe çağırdı,madem yemeğe gelmediniz bu size yetermi demek istedi,yada sevinç sevmiyor oğlum bu sana yetermi demek istedi..keşkede almasaydınız
en iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum
çay içiyorum canım,benimde dizlerim ağrır ama ben belimden kaynaklı biliyorum senin dizlerin neden ağrıyor geçmiş olsun..İyi akşamlar kızlaarrr bugün üstümde bi kırgınlık var dizlerim ağrıyo nedennsesiz napıyosunuzz ne var ne yokk
ALLAH bağışlasın ...oglumu uyutum tam cayimi elime aldim sipam uyandi kurban olurum itişe kakişa icmezsen o cayi anlamiyorum
Çok iyi olur valla beydoş eline sağlıkçay veremmi
çay içiyorum canım,benimde dizlerim ağrır ama ben belimden kaynaklı biliyorum senin dizlerin neden ağrıyor geçmiş olsun..
sanada çay veremmi
sağol canım,dikkat et böyle havalarda daha çok sızlar,bir ara doktor banada dedi git görün romatizma olabilir diye gitmedim,diz ağrısıda kötü..Çok iyi olur valla beydoş eline sağlıkbende yokuş çıktım bugün bide romatizma var bu yasta sızlıyo baya
Aynen valla yaslanınca napcam ben bilmiyom.. bide çalıştığım zamanlarda hep ayakta duruyodmm oda iyice tetikledi..sağol canım,dikkat et böyle havalarda daha çok sızlar,bir ara doktor banada dedi git görün romatizma olabilir diye gitmedim,diz ağrısıda kötü..
gerçi neren ağrısa canın orda derler ya çok doğru
ALLAH yardımcın olsun canım,olabilir tabii..Aynen valla yaslanınca napcam ben bilmiyom.. bide çalıştığım zamanlarda hep ayakta duruyodmm oda iyice tetikledi..
allah razı olsun.. sen nasıl oldun ablamm gectimi belin dün kötüydünALLAH yardımcın olsun canım,olabilir tabii..
yok canım geçmedi zaten adette oldum ağrı o yüzdende artmış demekkiallah razı olsun.. sen nasıl oldun ablamm gectimi belin dün kötüydün
yani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?
iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kiz
ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda var
canim benim nazara geldiniz karı koca belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?