bi doktorunu arayıp sorsan acaba yan etki falanmı yaptı canımdiğer aşılarda olmuşmuydu böyle bişey
Dun acile goturdum birseyi yok asiyi çarşamba vuruldu ctesi kudurdu poffff
Uyududa şükür bir bardak cay icebiliyom önceki çocuklarla şimdiki çocuklar arasında dağlar varrrrrr
Yorgunluktan bittiğim andır!!!
insan çocuk yapmaya korkuyor wallaEvde de ayni b.ktu havasi degissin dedik
Ewet huy degisti aradi virvir oluyordu boyle surekli degildiki dun mahvetti bizi uyutana kadar bittik uyuyor 15 dkkaya bir bagira bagira uyaniyor
günaydın,bizim burada uyandığımda güneşliydi şimdi hafif kapandıGunaydin mutlu haftalarrrrr karanlık soğuk yagmirlu bir güne uyandikkkk
amin canım,günaydıngünaydın kızlar herkese sağlıklı musmutlu ve huzurlu bir hafta ve yıl diliyorum
Beydoş
o kadar folicasid içmeyeydiniz analarınızda içiyordu demiiiUyududa şükür bir bardak cay icebiliyom önceki çocuklarla şimdiki çocuklar arasında dağlar varrrrrr
abowwwwwwwwben bide ikiz istiyom hatta olursa üçüz düşünsene o zaman bırak buraya gelmeyi evde odanın yolunu bulamam heralde
rabbim versin insallah kendini kaybet ikizlerin ucuzlerin icindeben bide ikiz istiyom hatta olursa üçüz düşünsene o zaman bırak buraya gelmeyi evde odanın yolunu bulamam heralde
Korkmaaa yeter saat 10 lara kadar uyudugunuzzzzinsan çocuk yapmaya korkuyor walla
Gunaydin cnmGünaydın kızlarrar hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz icin
Mrhb yeterrtMrhb kızlar nasılsınız
seni çok iyi anlıyorum..Evde de ayni b.ktu havasi degissin dedik
Ewet huy degisti aradi virvir oluyordu boyle surekli degildiki dun mahvetti bizi uyutana kadar bittik uyuyor 15 dkkaya bir bagira bagira uyaniyor
burda biraz güneş var ama hava buz. Allah'a şükür sıcak evimizde oturuyoruzGunaydin mutlu haftalarrrrr karanlık soğuk yagmirlu bir güne uyandikkkk
inşallah canim sana da umutlarinin gönlündekilerin gerçekleştiği mutlu hayırlı bol bebekli yıllar diliyorum.günaydın kızlar herkese sağlıklı musmutlu ve huzurlu bir hafta ve yıl diliyorum
eşim adam mahvoldu zaten cumadan beri adamın canı çıktı. Alis çok yordu onu.kıyamam aliş çokmu yoruyor seni eşin yardımcı olmuyormu
fitil fayda etmedimi?Dun aksam hem fitil hem agri kesici verdim zaptedemedin
bende tükenmişlik sendromu geçiriyorum...Cnm uykusu var gözünü oynuyor uyutuyorum yatmiyor agliyor valla dünden beri tukendim
ayni ben....
korkmayın kızlar Sizinkiler daha uslu ve akıllı olurlar belkiminsan çocuk yapmaya korkuyor walla
sen folik asit icmiycenmi canim?günaydın,bizim burada uyandığımda güneşliydi şimdi hafif kapandı
amin canım,günaydın
efendim ,bir uyandım saat 9.45
o kadar folicasid içmeyeydiniz analarınızda içiyordu demiii
abowwwwwwwwwalla bulamazsın hatta kendinide kaybedersin,ama inşaallahta olur canım benim....
ben tekiz istiyom
aslında sendan biraz daha kolay olur işimBilmiyorum canim
Yardım edecek kimsen yoksa çok zormuş... hele sonlara doğru hareketlerin kisitlaniyor..
Benim yorgunluktan agladigim oluyor bazen...
Üstelik bunla bitmiyor tahminimce.....zaten herkes bi doğsun asıl zorluk o zaman diyorlar....
Ama ege biraz daha büyük Alis den. Belki daha farkli olur senin isin.
ALIŞ 10 Aylikdi Ben hamile kaldım. Şimdi sen hamile kalSan Ege biraz daha büyümüş olacak. Yani senin kararın tatlım. YanI benden daha kolay olurmu işin bilmiyorum .
genç gençkemal sunalın kiler gibi oldu o zaman benimkide uymasada uydururuk
demek amway cilere yapmış kaynoş hazırlığı,demekki bu konuda kızına güvenmiyor...
senin kaynoş genç heralde bu işlerin peşinde koşturduğuna göre
çok yoruldunmu başakne ikramlıklar yaptın...
sağol canım
seni çok iyi anlıyorum..
bizimkide ağla ağla mahvetti bizi... kucagimizda bile gezdirdik durduramadik... griple başladı dis dedik şimdide huy edindi devamli ağlıyor hiçbişey Yapamıyoruz. Karı Koca bunalıma girecez nerdeyse
dün oturdum sinirden ağladım...
esimde dedi bizmi biseyleri yanlış yapıyoruz dedik....
burda biraz güneş var ama hava buz. Allah'a şükür sıcak evimizde oturuyoruz
inşallah canim sana da umutlarinin gönlündekilerin gerçekleştiği mutlu hayırlı bol bebekli yıllar diliyorum.
eşim adam mahvoldu zaten cumadan beri adamın canı çıktı. Alis çok yordu onu.
fitil fayda etmedimi?
Hangi fitili kullanıyorsun canim?
bende tükenmişlik sendromu geçiriyorum...
ayni ben....
korkmayın kızlar Sizinkiler daha uslu ve akıllı olurlar belkim
sen folik asit icmiycenmi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?