Ayyy
inşallah sıkıcı geçmez
gerçi bugün gidebileceğim biyer yok herifle sıkıcı geçer bütün gün evde pof
GÜNAYDIN KIZLAR
Nasılsıniz... biz idare ediyoruz gece yarım yamalak uykuyla geçirdik..
Aliş de huzursuz hala
Bakalim inşallah bugün gecer
sanada canim
inşallah canim seninkide güzel geçsin
Gunaydin mutlu pazarlar..
AbboowwwwwYetişin a dostlaaaarrrr a komşular sormayın başıma geleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hafta içi ksynoş " c.tesi misafirlerim gelecek yardım eder misin bana Başak" demişti. Bende tabiilki, dedim.
ama cumartesi için plan yaptım kaynoşun işlerinden kaçmak üzere.
dun akrabaya,gitmemin Bi nedenide oydu.
akşama kadar ordaydım,
eve gelince de Bi arkadaşı aradım akşam çaya çağırdım
saat 22:30a kadar oturduk. Kaynoştanda ses çıkmadı, iyi dedim. Kaynoşun işlerinden yırtttttıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
içimden de bir ses "ya c.tesi iptal olduysa ve pazar gününe alındıysa davet!!!!!!!!!" dedi bana usulca....
ve bugün kahvaltımızı yapıyorduk ki telefonum acı acııı çalmaya başladı
ve evet doğru tahmin ettiniz arayan "kara bela kaynoş"tu.
"başakçım dunki davet iptal oldu bugün gelecekler, yardıma gelir misin?"
!!!!!!!!!!
koca bir sessizlik oldu tüm dünyada sanki
zaman durdu............
beynimden vurulmuşa döndüm...............
keşke dedim...keşkeeee kızgınn demirlerle gözlerimi oysalardı da bunu gormeseydim
kör testerelerle kesselerdi kulaklarımı da bu haberi duymasaydım...........
"tamam" dedim kısık ve acı bir ses tonuyla.......
yaa işte dostlar bugün benm için sıkıcı olmaktan çıktı.
şimdi kaynoştan geldim mutfağını temizledim
adeta b.klar almış götürüyorlardı.
hiç mi eli değmiyo bilmiyormki
böğğğğğğğ.
oğlana bakim diye kaçtım geldim.
daha pattis salatası yapıcam beni bekliyor kara kaynoş
beydoş ve sevoş bugün hiç gelmemişler kaynanalarınamı gittiler acaba
maalesef canım diğer mesajıkda da yazdığım gibi seramiklerde de metel kaşık flan kullanamıyorsunbende öyle yapabilirim bir tava bir orta boy tencere.
Dikkatli kullanmak derken. ? Teflon gibi değil ama o . Teflon çok çabuk çızilir metal kaşık kullanırsan falan filan bu da mı öyle?
Hisarin tencere seti de güzel... Karaca'nın da ikiside hoşuma gidiyor.... bakalım önümüzdeki aylarda birinden birini almayi düşünüyorum.
amin aminnnnnn.. inşallah.
Burası da buz gibi sewos.. oğlanın ateşi yüzünden evi az bişey serin tutuyoruz kaloriferi çok yakmuyos inşallah tekrar hasta olmayik
heeeeee
Nişantaşılı sosyete gulu
hee istanbuldayım hatta artık orda yaşıyorum haberin yokmu geçmişten bihaber başakhava bugün yağmurlu ve soğuktu
beydoş kıız İstanbulamı geldin
İstanbul'da hava bozuk demişin
senin içinde Bi içinde Bi İstanbul aşkı var sanki
canım hoşgeldin,seni çok iyi anlıyorumama ALLAH büyük inşaallah senind yüzün güler..bende vazgeçmiştim ama yine deniyorum...Nasılsınız kızlar bayrağıdır gelmedim buraya (hoş kk de bir topik var uğradığım) biraz sağlık sorunların var onlar ama daha çok bebek konusundan uzaklaşmak için sanırım pek bakmiyorim kk ye aslında bebek olayı bizde bitti galiba (sayfa kapandı gibi gorunuyor) bende bu durumu hazmetmeye çalışıyorum sanırım kızlar buradan dün @sara söz edince ugrayayim dedim yazayım dedim allah hepimizin yüzün güldürüsün inş
aminnnnn...Inşallah canim şuandada ateşi var düşmesini bekliyoruz. Rabbim korusun bütün çocukları AliŞ'i de...
kız eğer herifin söylediğinin çoğu uydurmasyonsa sen her ihtimele karşı bişeyler hazırla sonra millete rezil olmayokkız benm hiç Bi yerim kıvırcık değil ama fönlü de değil
dalgalıben bu muhabbetten kıllandım.
eşimle konuşmuşlar adam yemek yapmayın
her şeyi ben yapcam demiş.
bakakta gören neler yapacak, yemek derdinden kurtuldum diye sevindim.
gerçi eşimin 3sozunden 2si uydurmasyondur
bakak doğrumu bu dediği
sirkeli su da düşürüyor ateşi ,,koltuk altlarına ,popoya,kasıklara ve başa sirkelisuyla ıslatılmş bezleri koyarsan iyi gelir diye duymuştumHayır canim göturmedik doktora
grip aynı zamanda da dis çıkarıyor bu da ateş yapıyor zatiii
paranOx fitil veriyorum ateşi yükselince
kara bela kaynoş,ama sen kendi kazdığın kuyuya kendin düşmüşsünYetişin a dostlaaaarrrr a komşular sormayın başıma geleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hafta içi ksynoş " c.tesi misafirlerim gelecek yardım eder misin bana Başak" demişti. Bende tabiilki, dedim.
ama cumartesi için plan yaptım kaynoşun işlerinden kaçmak üzere.
dun akrabaya,gitmemin Bi nedenide oydu.
akşama kadar ordaydım,
eve gelince de Bi arkadaşı aradım akşam çaya çağırdım
saat 22:30a kadar oturduk. Kaynoştanda ses çıkmadı, iyi dedim. Kaynoşun işlerinden yırtttttıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
içimden de bir ses "ya c.tesi iptal olduysa ve pazar gününe alındıysa davet!!!!!!!!!" dedi bana usulca....
ve bugün kahvaltımızı yapıyorduk ki telefonum acı acııı çalmaya başladı
ve evet doğru tahmin ettiniz arayan "kara bela kaynoş"tu.
"başakçım dunki davet iptal oldu bugün gelecekler, yardıma gelir misin?"
!!!!!!!!!!
koca bir sessizlik oldu tüm dünyada sanki
zaman durdu............
beynimden vurulmuşa döndüm...............
keşke dedim...keşkeeee kızgınn demirlerle gözlerimi oysalardı da bunu gormeseydim
kör testerelerle kesselerdi kulaklarımı da bu haberi duymasaydım...........
"tamam" dedim kısık ve acı bir ses tonuyla.......
yaa işte dostlar bugün benm için sıkıcı olmaktan çıktı.
şimdi kaynoştan geldim mutfağını temizledim
adeta b.klar almış götürüyorlardı.
hiç mi eli değmiyo bilmiyormki
böğğğğğğğ.
oğlana bakim diye kaçtım geldim.
daha pattis salatası yapıcam beni bekliyor kara kaynoş
yok canım gitmedik hava bozuktu canımız hiç evden çıkmak istemedi,eşiminde yol yorgunluğu vardı hala,bütün gün film falan izledikbeydoş ve sevoş bugün hiç gelmemişler kaynanalarınamı gittiler acaba
herif evde oldumu ben pek gelemiyorum.uğrayıp gitmişsin nerdesin kız gelde sohbet edek beydoşda gelsin deroşun oğlu hasta o gelmesede anlarız başak şu anda iş başında o gelemez bafs ne yapıyo acaba
Miraç asidan beri huy değişti hic durmuyor uyku haram virrrrr virrrr virrrrrr
çicuk evde kalmak istiyor zaar anlamıyonki illa gezecen oda huzursuz oluyorUyudu cooook sukurrrr
herif bugün bida soyledimaalesef canım diğer mesajıkda da yazdığım gibi seramiklerde de metel kaşık flan kullanamıyorsun
heeeeee
hee istanbuldayım hatta artık orda yaşıyorum haberin yokmu geçmişten bihaber başak
ewet içimde istanbul aşkı hep var çocukluğum orda geçti sayılır
canım hoşgeldin,seni çok iyi anlıyorumama ALLAH büyük inşaallah senind yüzün güler..bende vazgeçmiştim ama yine deniyorum...
aminnnnn...
kız eğer herifin söylediğinin çoğu uydurmasyonsa sen her ihtimele karşı bişeyler hazırla sonra millete rezil olma
ben Bi kuyu kazmadımlki kuzumsirkeli su da düşürüyor ateşi ,,koltuk altlarına ,popoya,kasıklara ve başa sirkelisuyla ıslatılmş bezleri koyarsan iyi gelir diye duymuştum
kara bela kaynoş,ama sen kendi kazdığın kuyuya kendin düşmüşsündemekki kaderde varmış elden bişey gelmez goley gele gardaş götüncen niye yardım etmiyor anasına
yok canım gitmedik hava bozuktu canımız hiç evden çıkmak istemedi,eşiminde yol yorgunluğu vardı hala,bütün gün film falan izledik
herif evde oldumu ben pek gelemiyorum.
miraç huymu değiştirdiMiraç asidan beri huy değişti hic durmuyor uyku haram virrrrr virrrr virrrrrr
çay içiyom
Geçmiş olsun canim....Miraç asidan beri huy değişti hic durmuyor uyku haram virrrrr virrrr virrrrrr
kemal sunalın kiler gibi oldu o zaman benimkide uymasada uydururukherif bugün bida soyledi
Bi lafı ikinci kez soyluyosa doğruluk oranı yüksek demektir, sen bişi yapma M.usta yapıcak dedi.
bende çayın yanına kurabiye tatlı falan dedim.
bakakta gorek
ben Bi kuyu kazmadımlki kuzum
bu deyim olmamış
şöyle denebilir
kaynoşun kazdığı kuyuya önünde sonunda düşülür
neyse ki zulüm bitti
götumcemle kaynoş bu mevzularda aynı kafa değiller amwaydan hiç anlamaz gotümce .
kaynoş ikramlık konusunda benden yardım ister
beni çağırır arkadaşlarıyla tanıştırmaya
kızını tanımazlar beni tanırlar.
amwaycı bunlar bıktım hepsinden
miraç huymu değiştirdi
miracı bildik biledi huysuz diyon ya hep
vır vır vır diyon
sağol canımafiyet olsun canım
Beydos
Sağol kuzum seramik tencere tava konusunda aydinlattin beni.
afiyet olsun canım...elmalı tarçınlı çay yaptım kızlar yanındada kurabiye var hadi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?