Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben bugün öğlene karnıyarık yapacaktım kıymayı çıkarmıştım ama baktım işten izin alamıyacam o yüzden sultani bezelye çıkardım kızartırım diye ama saat 11 gibi bir başım döndü anlatamam eve zor gittim eşimin kolunda eşim sağolsun dılardan yemek söyledi şimdi daha iyiyim akşama karnıyarık ve bezelye kızartacam yanınada ev yapımı yoğurt

Sara bezelyeyi Nasil kizartiyon kizzzzo_Oo_O

canım sultani bezelye mevsiminde alıp ayıklayıp haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum taze fasulye gibi olan hani onun içine tuzunu bir yumurtasını kırıyorum karıştırıp kızartma tavasında arkalı önlü kızartıp kek gibi dilimliyorum çok güzel oluyo günlerde falanda pastaların yanına harika oluyo dur netten resmini bulursam koyayım akşam kendi yaptığımıda çeker koyarım

canım sultani bezelye mevsiminde alıp ayıklayıp haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum taze fasulye gibi olan hani onun içine tuzunu bir yumurtasını kırıyorum karıştırıp kızartma tavasında arkalı önlü kızartıp kek gibi dilimliyorum çok güzel oluyo günlerde falanda pastaların yanına harika oluyo dur netten resmini bulursam koyayım akşam kendi yaptığımıda çeker koyarım
Sultani bezelyemi:KK43::KK45:

sultani.webp
sultani bezelye1.webp
sultani bezelye.webp

Netten baktim sara bunu bilmiyordum karadenize ozguymus

burada çok meşhur hemen herkes kendi bahçesine eker tazeyken çok güzel oluyolar ben de zamanı geçmeden dolabımı dolduruyom çok seviyorum bu tür şeyleri

iç bezelyede bunların kartlaşacağı zaman oluyo içlerini temizleyip çıkarıyosun ben bezelyemide kendim hazırlıyorum

hııııı bunlar içli dışlı akraba desene
Evet:confused::confused::KK39:
burada çok meşhur hemen herkes kendi bahçesine eker tazeyken çok güzel oluyolar ben de zamanı geçmeden dolabımı dolduruyom çok seviyorum bu tür şeyleri

iç bezelyede bunların kartlaşacağı zaman oluyo içlerini temizleyip çıkarıyosun ben bezelyemide kendim hazırlıyorum

Ayyyy harika bayildim:KK71:

Back
X