Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbula kar düştü malum hepimiz istsnbuldayik ya
Kadin sobayi kurdunmu
Uykum var uyusammi acaba..?
$imdi uykunun ortasında uyanır oğlan daha sersem gibi olurum![]()
eyi git bakalim. Beydos'dan fircani yersin yine yerinde durmuyon diyeAksam AVM ye gidecem haberiniz olayigenimin dogumgunu ona birşeyler bakacam
![]()
İlişki mi dedi doktorun? ÇALIŞMALAR NE durumda?Kiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim
Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın
bana dua ederken böyle demeyin yaaarabbim versin insallah kendini kaybet ikizlerin ucuzlerin icinde
Korkmaaa yeter saat 10 lara kadar uyudugunuzzzztekizmis üçüz olur insallah
![]()
merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallahMrhb kızlar nasılsınız
korkmayın kızlar Sizinkiler daha uslu ve akıllı olurlar belkim
sen folik asit icmiycenmi canim?![]()
anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zorgenç gençdoğuz gibi
.
kızı anlamıyor kafası basmıyo pek o yüzden kızıyla çok iyi anlaşmazlar. Kaynoş için amway ve amwaya saygı duyanlar çok onemli
ikramlık yapmadım ben kuşum
istemişti benden kaynoş ama
sonra yapmış her şeyi, gerek kalmadı.
çok yorulmadım aslında sadece sıkıldım ve bunaldım.
zorla oturtup ameay planı dinlemem için zorluyo beni.
kara kaynoş
kız daha geçen gün yaptın karnabakarı,amma yapıyon hee..hem bu ne karman çorman yazıyonBugün karnibaharimi yapacak sebzeli ve kiymali pilav ve şehriye corbasi![]()
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne beee hiç bişey anlamadım kim kimin nesi,brezilya dizisi gibiHalasinin oğlunu karisinin kardeşini ayartmis bagirina basarken eyi![]()
he walla bende anlamadımsevinç ben bu cümleden bişey anlamadım halasının oğlunu karısının kardeşimi ayartmış![]()
halanın oğlunu nerde görmüşte ayartmış halangiller istanbolda yaşıyor ozaman veeeeeeeeeeeeeeeee sen götümcenle aynı zamnda halandan dolayı birde akrabaaa mı oluyon vay anasınıııevet götümce halamın oğlunu ayartmış
geçmiş olsun canımben bugün öğlene karnıyarık yapacaktım kıymayı çıkarmıştım ama baktım işten izin alamıyacam o yüzden sultani bezelye çıkardım kızartırım diye ama saat 11 gibi bir başım döndü anlatamam eve zor gittim eşimin kolunda eşim sağolsun dılardan yemek söyledi şimdi daha iyiyim akşama karnıyarık ve bezelye kızartacam yanınada ev yapımı yoğurt
karman,çorman yazdıklarından hiç bişey anlaşılmamış haklısınbaşağın halasının oğluylamı evli görümcesi yoksa kız kendi halasının oğluylamı![]()
o zaman bunlar birde aynı memeleketlilerhııııı bunlar içli dışlı akraba desene
senin kesin şekerin düşmüştür yinecanım un helvası istiyor
heee inşaallahhholsada yesek zaten midem bulanıyor başım dönüyor aşermeyede başladım hamilemiyim neyim![]()
mrhb canım nasılsınGunaydin cnm
Mrhb yeterrt
buraya yağmadı ama kar havası vardı.İstanbula kar düştü malum hepimiz istsnbuldayik ya
Kadin sobayi kurdunmu
tirbeyesizzz,hayatta böyle bir şeyi yapmazdımben!!!!!
düğünde dansa kaldırmıştım
ne heycanlıydı,ama
uleyn başım döndü bu ne beeSize b
işi daha diyim iyicene karışın
aslında biz oncedende uzaktan akrabaymışız
benim babamın teyzesinin oğlu eşimin annesinin amcasının oğlu oluyor
öyle akrabalıkta var ama çok uzak ve gereksiz
ellerine sağlık,bende patlıcan kebabı yaptım ama tepside,büyük fırına göndertecem,bulgur pilavıda var,birde ayran yaptımmı tamadırDünden yeşil fasulye$ehriyeli bulgur pilavı var... çok güzel olmuştu zatiii![]()
merak ettimsağol canım akşam yapabilirsem kendi yaptığım bezelyeninde resmini çekecem
İstanbula kar düştü malum hepimiz istsnbuldayik ya
Kadin sobayi kurdunmu
heeeeeBeydoş dun anasina gidemedi ya bugun de oradan dönemedi![]()
hiç yerinde durma çocuğuda durdurma ,çocuk isyan ediyor zaarAksam AVM ye gidecem haberiniz olayigenimin dogumgunu ona birşeyler bakacam
![]()
oh ne güzel gözünaydınKiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim