Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim

Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın

Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın
:KK51::KK51::KK51:Anlıyorum seni zor olmalı.
Ayrı olsalarda sicakliklarini hissedebiliyorsan mühim olan o....
Kaç kardeşinsiniz canimbenim?

rabbim versin insallah kendini kaybet ikizlerin ucuzlerin icinde :KK45::KK45:

Korkmaaa yeter saat 10 lara kadar uyudugunuzzzz:63: tekizmis üçüz olur insallah:KK76::KK76:
bana dua ederken böyle demeyin yaaa:mad:ben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader:KK51:
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı:KK19:
Mrhb kızlar nasılsınız
merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah:KK19:
korkmayın kızlar Sizinkiler daha uslu ve akıllı olurlar belkim:KK64:

sen folik asit icmiycenmi canim?:KK14:

korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere:KK17:
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu:KK14:
genç genç:110:doğuz gibi:110:.
kızı anlamıyor kafası basmıyo pek o yüzden kızıyla çok iyi anlaşmazlar. Kaynoş için amway ve amwaya saygı duyanlar çok onemli

ikramlık yapmadım ben kuşum
istemişti benden kaynoş ama
sonra yapmış her şeyi, gerek kalmadı.
çok yorulmadım aslında sadece sıkıldım ve bunaldım.
zorla oturtup ameay planı dinlemem için zorluyo beni.
kara kaynoş
anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor:KK14:

Bugün karnibaharimi yapacak sebzeli ve kiymali pilav ve şehriye corbasi:kk77::kk77:
kız daha geçen gün yaptın karnabakarı,amma yapıyon hee..hem bu ne karman çorman yazıyon:110:
Halasinin oğlunu karisinin kardeşini ayartmis bagirina basarken eyi :63:
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne beee hiç bişey anlamadım kim kimin nesi,brezilya dizisi gibi:63:
sevinç ben bu cümleden bişey anlamadım halasının oğlunu karısının kardeşimi ayartmışo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
he walla bende anlamadım:KK64:
evet götümce halamın oğlunu ayartmış
halanın oğlunu nerde görmüşte ayartmış halangiller istanbolda yaşıyor ozaman veeeeeeeeeeeeeeeee sen götümcenle aynı zamnda halandan dolayı birde akrabaaa mı oluyon vay anasınııı:KK59:
ben bugün öğlene karnıyarık yapacaktım kıymayı çıkarmıştım ama baktım işten izin alamıyacam o yüzden sultani bezelye çıkardım kızartırım diye ama saat 11 gibi bir başım döndü anlatamam eve zor gittim eşimin kolunda eşim sağolsun dılardan yemek söyledi şimdi daha iyiyim akşama karnıyarık ve bezelye kızartacam yanınada ev yapımı yoğurt
geçmiş olsun canım:KK19:diyettenmi oluyorki...

başağın halasının oğluylamı evli görümcesi yoksa kız kendi halasının oğluylamı :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
karman,çorman yazdıklarından hiç bişey anlaşılmamış haklısın:KK70:
hııııı bunlar içli dışlı akraba desene
o zaman bunlar birde aynı memeleketliler:KK59:
canım un helvası istiyor
senin kesin şekerin düşmüştür yine:KK14:
olsada yesek zaten midem bulanıyor başım dönüyor aşermeyede başladım hamilemiyim neyim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
heee inşaallahhh:KK70:

kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu

ben!!!!!
düğünde dansa kaldırmıştım
ne heycanlıydı,ama
tirbeyesizzz,hayatta böyle bir şeyi yapmazdım:KK11:
ananla babangillerde varmıydı utanmadınmı:KK67:
ya seni reddetseydi otururdun dötünün üstüne:63:
Size b
işi daha diyim iyicene karışın
aslında biz oncedende uzaktan akrabaymışız
benim babamın teyzesinin oğlu eşimin annesinin amcasının oğlu oluyor
öyle akrabalıkta var ama çok uzak ve gereksiz
uleyn başım döndü bu ne bee:confused:
o zaman dediğim gibi aynı memleketlisiniz siz:KK59:
Dünden yeşil fasulye$ehriyeli bulgur pilavı var... çok güzel olmuştu zatiii:kk77:
ellerine sağlık,bende patlıcan kebabı yaptım ama tepside,büyük fırına göndertecem,bulgur pilavıda var,birde ayran yaptımmı tamadır:kk77:
sağol canım akşam yapabilirsem kendi yaptığım bezelyeninde resmini çekecem
merak ettim:cool:

İstanbula kar düştü malum hepimiz istsnbuldayik ya:110:
Kadin sobayi kurdunmu
:110::110::110:
Beydoş dun anasina gidemedi ya bugun de oradan dönemedi :110:
heeeee:D:110:
Aksam AVM ye gidecem haberiniz ola :110: yigenimin dogumgunu ona birşeyler bakacam :D
hiç yerinde durma çocuğuda durdurma ,çocuk isyan ediyor zaar:63:
Kiar otobusteyim sabah dr a gittim yumurtam catlamis adet duzensizligin olursa gelirsin dedi iste oyle evimi ozledim
oh ne güzel gözünaydın:KK19:

Back
X