Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bizim aile isleri karisik babamla annem ayri mal mulk mevzu oldu nikahlari resmi var ama ayri Yasiyolar neyse iste bende arada kaldim keske benimde mormal bi ailem olsaydi canim sıkkın
zordur mutlaka..insanın ailesinde sorun yada huzursuzluk olunca insan çok etkileniyor ister istemez ayrı olmasalar bile,böylesi dahada güç en fazlada çocuklar etkileniyor işte...
Kapimi cekip oturmak istiyorum saglik ve huzirum uerinde olsun herkes yrri de sag olsun
amin canım..

kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu
sağsalim kurtulsun kardeşin canım,diğerinede geçmiş olsun..inşaallah en yakın zamanda kendi bebklerinin kıyafetlerinide hazırlarsın canım...

kız daha geçen gün yaptın karnabakarı,amma yapıyon hee..hem bu ne karman çorman yazıyon:110:

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne beee hiç bişey anlamadım kim kimin nesi,brezilya dizisi gibi:63:

he walla bende anlamadım:KK64:

halanın oğlunu nerde görmüşte ayartmış halangiller istanbolda yaşıyor ozaman veeeeeeeeeeeeeeeee sen götümcenle aynı zamnda halandan dolayı birde akrabaaa mı oluyon vay anasınııı:KK59:

geçmiş olsun canım:KK19:diyettenmi oluyorki...

yok beydoşum bi çay kaşığı tozşekeri dilimin altına koydum iki saat sonra geçti

hastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..

Bence çocuk buyuturkene ilk 2yaşına kadar
aynı yaşa sahip çocukları olan kadınlar aynı evde yaşamalı
hem destek olurlar hem birbirlerini iyi anlatlar. Hemde çocuklar arkadaş olur oyalanırlar..
ama buyuk Bi ev olmalı, devletin Bi hizmeti olmalı:KK70:
çocuklar 2yaşını doldurunca zor dönemleri geçtikten sonra herkes normal hayatına devam eder.
yada küçük çocuğu olana devlet,Bi yardımcı versin arkadaşım
yemeğimizi çayımızı yapsa yeter
ben çocuğa bakarım
devleeet yeni yıldan bunu bekliyom, o zaman 3-4 çocuk yaparım
Bi düşün

:110:
antep balcanıda güzel ama,bence adana kuru balcanı daha güzel oluyoru:kk77:
İstediler aldik :110:
ALLAH kolaylık versin walla ,eee tabi çicuk gezmeyi sevmiyor:cool:
gezerken mutluydu:110:
hastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
insallah o adet gelmezde gidemezsin:21::21:
Paramparça yı izler gibi yapıyom

Bende izliyordum yarim kaldi

Back
X