Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin cnm guzel menu ellerine saglık bendede pıhtılaşma var 3 kayıbın ardından bebegime kavustum

heeee camur atmak artık

Kestanenin kilosu 10tl idi beydoş
1kiloyada bişi,girmiyoki
dişimizin kovukunu doldurmaz.
bu aralar biraz düştü,pazarda gormuştum
önceleri kilosu,5lira falandı bu yıl noldu bilmiyorum
orda daha pahalıdır demiştim bende ama bizim burdada öyle hele yılbaşı günü iyice kazıktı bizde inada almadık...
bende çok severim
çok sevindimm,hadi inşaallah herşey çabuk ilerler...
Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun
burda da çok şiddetli yağmur yağdı,balkonda hiç yağmur değmeyen yere kuru patlıcan ve biberimi koymuştum hepsi su gibi olmuş...
nasıl bir yağmur ve fırtınaydı ALLAH evsiz barksızlara yardım etsin..

amin canım burdada sabaha kadar yagdı
yılbaşında 18 tl idi kestane

hoşgeldin cnm guzel menu ellerine saglık bendede pıhtılaşma var 3 kayıbın ardından bebegime kavustum

üçü de kürtaj mıydı? çok can sıkıcı şeyler ya beydağlı da yazmıştı geçen 7 kayıp yaşamış nolucak bu halimiz bilmiyorum hep dua ediyorum ama zamanı var demek ki bak sen kavuşmuşsun maşallah inşallah bizlere de nasip olur.

Beydoş da yorgan altında fosurduyii zaar
hee bir uyandım saat 10 u geçmişama her yer karanlık insanın dahada yatası geliyorama ben fırladım tabi geç olmuş diye..
Gunaydınnnn gözümü açtım buraya geldim şimdi kalkıp kahvaltı hazırlamaya gidiyoreee
günaydın
hatırladım canım seni,daha önce yazışmıştık...
güzel mönü ellerine sağlık...
beydoş cay içtinmi
hee içtim çay bardakıda yanımda duruyor
sen erken kalktığın halde yenimi kahvaltı ediyon

3 ude kurtaj maalesef ustelik bir oglum vardı bunları yasadıgımda ama 3 undede igne kullanmamıştım bıilmiyordukki sizde kucağınıza alırsınız inşallah

sevinc007 ya müsaitsen hikayeni bir anlatırmısın hangi yollardan geçtin kaç ay arayla kayıp yaşadın ve nasıl kavuştun miniğine? bi de kayıplar ne kadarlıktı?benim biri 7,5 diğeri 13 haftalıktı

bugun 9,5 a kadar uyumusuz olişle

heee biz almadık zati yılbaşı kutlamıyoruz,kazıklanmayak dedik..

ay sevoş patlıcanlarım ıslanmış şimdilik mutfağa serdim zobayı yakınca yanında kuruturum artıkın

afiyet olsun

sağol canım,bizi takipte kal arada yazsanda olur biz kabul ederik

kadın yorgun zaar,birde işleri yoğunsa gelemedi demek..

beydoş buzlukta yer varsa hasla koy bozulmasın şimdi
sara gelirdi ama kadını hastamı ettiler yoksa
bir günaydın derdi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…