hoşgeldin cnm guzel menu ellerine saglıkKızlar burada bebek bekliyosunuz galiba genelde yemek muhabbeti temizlik muhabbeti var aslında daha güzel kasmadan sürekli bebek bebek demeden beklemek bende 1,5 yıldır bekliyorum geçenlerde de yazmıştım 1 ay önce ikinci kürtajımı oldum malesef kucağıma almak nasip olmadı henüz kanda pıhtılaşma var iğne kullandım ama yine de olmadı bende size bugünkü menümü yazayım olmazsa kanat kızartma,pilav,salata ve tatlı olarak ta sütlü nuriyem var çayın yanında düzenli olarak hergün yemek yapıyorum sevinç topiğin yemek annesi galiba bende meraklıyım yemek konusunda 2,5 yıllık evliyim bu arada.
heeee camur atmak artıkhayırlı,uğurlu olsun
artık,ben yanlış yazmıyom akıllı tilifon yazıyor diye çamur atmana gerek kalmadı desene
ay deroş walla okurken sinir oldum bacına o nasıl kardeş öyle yaaa,tövbe yarabbim..neden sana böyle dediki,sen eskiden yaptığın yardımları başınamı kalktın sanki...
heee banada kıziken evlenince azalır derlerdi gerçektende daha hafifledi..bekarken bende sürünürdüm ve bir sürü ağrı kesici içerdim...
orda daha pahalıdır demiştim bende ama bizim burdada öyle hele yılbaşı günü iyice kazıktı bizde inada almadık...Kestanenin kilosu 10tl idi beydoş
1kiloyada bişi,girmiyoki
dişimizin kovukunu doldurmaz.
bu aralar biraz düştü,pazarda gormuştum
önceleri kilosu,5lira falandı bu yıl noldu bilmiyorum
çok sevindimm,hadi inşaallah herşey çabuk ilerler...Kızlar herifle konuşuyoruz arada burdan taşınma mevzusunu
biraz daha umutluyum artıkın
binanın tapusu yok şuanda ama tapuyu aldığımz zaman, evi satıp başka yerden almak istiyor,herif.
inşallah hepsi çok kolay ve çabuk Bi şekilde olur.
en azından burdan ve ailesinden uzaklaşmak istediğini biliyorum
burda da çok şiddetli yağmur yağdı,balkonda hiç yağmur değmeyen yere kuru patlıcan ve biberimi koymuştum hepsi su gibi olmuş...Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun
amin canım burdada sabaha kadar yagdıorda daha pahalıdır demiştim bende ama bizim burdada öyle hele yılbaşı günü iyice kazıktı bizde inada almadık...
bende çok severim
çok sevindimm,hadi inşaallah herşey çabuk ilerler...
burda da çok şiddetli yağmur yağdı,balkonda hiç yağmur değmeyen yere kuru patlıcan ve biberimi koymuştum hepsi su gibi olmuş...
nasıl bir yağmur ve fırtınaydı ALLAH evsiz barksızlara yardım etsin..
hoşgeldin cnm guzel menu ellerine saglıkbendede pıhtılaşma var 3 kayıbın ardından bebegime kavustum
hee bir uyandım saat 10 u geçmişBeydoş da yorgan altında fosurduyii zaar
günaydınGunaydınnnn gözümü açtım buraya geldim şimdi kalkıp kahvaltı hazırlamaya gidiyoreee
hatırladım canım seni,daha önce yazışmıştık...Kızlar burada bebek bekliyosunuz galiba genelde yemek muhabbeti temizlik muhabbeti var aslında daha güzel kasmadan sürekli bebek bebek demeden beklemek bende 1,5 yıldır bekliyorum geçenlerde de yazmıştım 1 ay önce ikinci kürtajımı oldum malesef kucağıma almak nasip olmadı henüz kanda pıhtılaşma var iğne kullandım ama yine de olmadı bende size bugünkü menümü yazayım olmazsa kanat kızartma,pilav,salata ve tatlı olarak ta sütlü nuriyem var çayın yanında düzenli olarak hergün yemek yapıyorum sevinç topiğin yemek annesi galiba bende meraklıyım yemek konusunda 2,5 yıllık evliyim bu arada.
hee içtim çay bardakıda yanımda duruyorbeydoş cay içtinmi
heee biz almadık zati yılbaşı kutlamıyoruz,kazıklanmayak dedik..amin canım burdada sabaha kadar yagdı
yılbaşında 18 tl idi kestane
afiyet olsunkeyif kahvesi iciyooreeeee
üçü de kürtaj mıydı? çok can sıkıcı şeyler ya beydağlı da yazmıştı geçen 7 kayıp yaşamış nolucak bu halimiz bilmiyorum hep dua ediyorum ama zamanı var demek ki bak sen kavuşmuşsun maşallah inşallah bizlere de nasip olur.
sağol canım,bizi takipte kal arada yazsanda olur biz kabul ederikben çalışıyorum bu arada kızlar sürekli yazamam ama sizi takipteyim çok tatlısınız.
kadın yorgun zaar,birde işleri yoğunsa gelemedi demek..sara'yı merak ediyorummmmm
bugun 9,5 a kadar uyumusuz olişlehee bir uyandım saat 10 u geçmişama her yer karanlık insanın dahada yatası geliyor ama ben fırladım tabi geç olmuş diye..
günaydın
hatırladım canım seni,daha önce yazışmıştık...
güzel mönü ellerine sağlık...
hee içtim çay bardakıda yanımda duruyor
sen erken kalktığın halde yenimi kahvaltı ediyon
Gelir birazdan yorgundur coksara'yı merak ediyorummmmm
heee biz almadık zati yılbaşı kutlamıyoruz,kazıklanmayak dedik..
ay sevoş patlıcanlarım ıslanmış şimdilik mutfağa serdim zobayı yakınca yanında kuruturum artıkın
afiyet olsun
sağol canım,bizi takipte kal arada yazsanda olur biz kabul ederik
kadın yorgun zaar,birde işleri yoğunsa gelemedi demek..
havalardandır,birde bana diyon ben senden yarım saat fazla uyumuşumbugun 9,5 a kadar uyumusuz olişle
günaydın şişkommmmmmmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?