kız gece uyuttumuki o yüzden geç kalktık darısı başına uykusuz gecelerinhavalardandır,birde bana diyon ben senden yarım saat fazla uyumuşum
günaydın şişkommmmmmmama en güzel sensinn heee
niye haşlayım kız tekrardan,biliyon bizim buranın patlıcanı zaten haşlanıp kurutuluyor..buzlukta yer var ama ben böyle seviyorum...beydoş buzlukta yer varsa hasla koy bozulmasın şimdi
sara gelirdi ama kadını hastamı ettiler yoksa
bir günaydın derdi en azından
hımm anladık ne bağırıyon,hem niye öyle diyon geceleri uyuyan bir çocuğumuz olur inşaallahkız gece uyuttumuki o yüzden geç kalktık darısı başına uykusuz gecelerin
cnm bir ara anlatırımsevinc007 ya müsaitsen hikayeni bir anlatırmısın hangi yollardan geçtin kaç ay arayla kayıp yaşadın ve nasıl kavuştun miniğine? bi de kayıplar ne kadarlıktı?benim biri 7,5 diğeri 13 haftalıktı
heee heeee yok öyle bir bebehımm anladık ne bağırıyon,hem niye öyle diyon geceleri uyuyan bir çocuğumuz olur inşaallah
bir sürü mü içerdin aboov. Hangilerini içerdin.hayırlı,uğurlu olsun
artık,ben yanlış yazmıyom akıllı tilifon yazıyor diye çamur atmana gerek kalmadı desene
ay deroş walla okurken sinir oldum bacına o nasıl kardeş öyle yaaa,tövbe yarabbim..neden sana böyle dediki,sen eskiden yaptığın yardımları başınamı kalktın sanki...
heee banada kıziken evlenince azalır derlerdi gerçektende daha hafifledi..bekarken bende sürünürdüm ve bir sürü ağrı kesici içerdim...
Yook canim benim ben bi iki defa açık açık yardım istedim o da yapmadı... gecende dedim çarşıya gitmem lazım arabanla bizi bırak bir saat sürmez isim dedim o da dedıki otobüsle veya trenle git. Benimde zoruma gitti. Alis olmasa yavaş yavaş gider gelirim. Ama Karnım büyüdü agirlastim hareketlerim kısıtlı çarşıya gidince çok zor oluyo tek başıma.oglanda durmuyo . işte ordan konu açıldı.. ben dedim sana söyleyeçek biseyim yok. Sadece dedimki sana bi gün yardım edemedim misafirin gelmişti bana çabuk buraya gel yemek yapılacak ben tek başıma yapamam demiştin bende kendi işlerim vardı gelemediydim onda bile hemen anneme şikayet ettin beni....derin bana yardım etmiyo dedin..annemde bir sürü fırça yemistim telefonda. O da bana senden yardım almasaydim keşke dedi...hayırlı,uğurlu olsun
artık,ben yanlış yazmıyom akıllı tilifon yazıyor diye çamur atmana gerek kalmadı desene
ay deroş walla okurken sinir oldum bacına o nasıl kardeş öyle yaaa,tövbe yarabbim..neden sana böyle dediki,sen eskiden yaptığın yardımları başınamı kalktın sanki...
heee banada kıziken evlenince azalır derlerdi gerçektende daha hafifledi..bekarken bende sürünürdüm ve bir sürü ağrı kesici içerdim...
başakçımmıGunaydin basakcim
Cay hazir gel kahvalti edek
yok ben kuru halini daha çok seviyom...beydoş bozulmasın diye haşlayıp buzluğa koyuyorlar burda dolduracagın zaman direkt çözdür doldur
ne biliyon belki benimki öyle olurheee heeee yok öyle bir bebe
vermidon,panalgin,novalgin ALLAH ne verdiyse çünkü dayanılmaz sancılar ve ağrılar çekiyordumbir sürü mü içerdin aboov. Hangilerini içerdin.
banada evlenince geçer derlerdi evlenince hiç geçmedi hayla sürünüyodm. Doğumdan sonra bayağı hafifledi
çok ayıp etmiş yabancı bile olsa insan hamile kadının böyle bir isteğini geri çevirmez ki bu senin kardeşin..yani çokta kötü birşey yok ortada kardeşin kindarmı biraz,bana öyle geldi..Yook canim benim ben bi iki defa açık açık yardım istedim o da yapmadı... gecende dedim çarşıya gitmem lazım arabanla bizi bırak bir saat sürmez isim dedim o da dedıki otobüsle veya trenle git. Benimde zoruma gitti. Alis olmasa yavaş yavaş gider gelirim. Ama Karnım büyüdü agirlastim hareketlerim kısıtlı çarşıya gidince çok zor oluyo tek başıma.oglanda durmuyo . işte ordan konu açıldı.. ben dedim sana söyleyeçek biseyim yok. Sadece dedimki sana bi gün yardım edemedim misafirin gelmişti bana çabuk buraya gel yemek yapılacak ben tek başıma yapamam demiştin bende kendi işlerim vardı gelemediydim onda bile hemen anneme şikayet ettin beni....derin bana yardım etmiyo dedin..annemde bir sürü fırça yemistim telefonda. O da bana senden yardım almasaydim keşke dedi...
O yüzden geçenlerde böyle bi mevzu geçti aramızda malesef
Allah kimseye muhtaç etmesin beni.. çok haksızlıklar yaşadığımI düşünüyorum belki hassas dönemde olduğum içindir bilmiyorum
regl döneminde içilen ilaçlar yumurtalara falan zarar veriyor demişlerdi. Doğrumuydu bilmem.vermidon,panalgin,novalgin ALLAH ne verdiyse çünkü dayanılmaz sancılar ve ağrılar çekiyordum
ne karı kız biz hiç kar görmüyoz buralarda,en son karı istanbulda gördümdü hey gidi yılaaaarrrrrr olduBeydoş kar yağıyomu oralara
öyle diyorlardı ama,benim yumurtlamayla ve yumurtalarla ilgili bir problemim olmadı şimdiye kadar..her hamilelik öncesindede bakılmıştı...regl döneminde içilen ilaçlar yumurtalara falan zarar veriyor demişlerdi. Doğrumuydu bilmem.
bundan şuphelendinmi hiç
Günaydın canimgünaydın deroşşşşş
belki beydosunki öyle olur kimbilirheee heeee yok öyle bir bebe
aslında hiç kindar değildir. Gorumcelerinin bütün işini yapar onlar bişey istese hiç kırmaz onları yapmak istemese bile yapar götürür bi yerlere... aslında çok yumuşak kalplidir. Benim çocuğum yokken beni de herzaman cagirirdi biyerlere giderdik gezerdik tabi.. şimdi iş var o yüzden gelmiyor... neyse AllahI'm goruyor benim haksizligum varsa beni de affetsin... artık hiç bişey istememeye karar verdim... Allahım da beni muhtaç etmez inşallah...çok ayıp etmiş yabancı bile olsa insan hamile kadının böyle bir isteğini geri çevirmez ki bu senin kardeşin..yani çokta kötü birşey yok ortada kardeşin kindarmı biraz,bana öyle geldi..
tabi sen hassassın şimdi ama çokta haklısın...bende olsam artık ondan birşey istemezdim,peki annen onun sana böyle davrandığını bilmiyormu..
Günaydın canim
belki beydosunki öyle olur kimbilir
aslında hiç kindar değildir. Gorumcelerinin bütün işini yapar onlar bişey istese hiç kırmaz onları yapmak istemese bile yapar götürür bi yerlere... aslında çok yumuşak kalplidir. Benim çocuğum yokken beni de herzaman cagirirdi biyerlere giderdik gezerdik tabi.. şimdi iş var o yüzden gelmiyor... neyse AllahI'm goruyor benim haksizligum varsa beni de affetsin... artık hiç bişey istememeye karar verdim... Allahım da beni muhtaç etmez inşallah...
Bizimde evlerimiz önceleri aynı mahallede idi. Ben sabah gidiyodum bebegine yardim icin gece 12 de eve geliyordumDeroş bacina pessssss diyorummmmn
Benim büyük oğlan 2 yasindaydi bacim doğum yapacak diye anamla taaa bursalara gittik 20 gün baktik geldik yuhhh yani vicdansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?