Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ellerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis

camlarımda ilinecek ondan perdeleri yıkamıyorum ilk havaların güzel olduğunda silecem
geçenki havalarda içim gitti temizlik yapmak için ama miafirim olduğu için yapamadım
bide karnım ağrıyor sabahları ağrıyla uyanıyorum birazda korkuyorum zorlamak itemiyorum

Ayyyy ben hastalanamadim yaaa test yaptim birseyde yok poffffff
hemen test mi yaptın kadın
amma test manyağısn haa

Miractan önce öyle oluyordum günlerce kendime gelemiyordum artik bunları düşünmeye firsatim yok sabahtir kosturuyom yedir icir uyut büyüğü doyur odevine bak yemek camasir daha evi supuremedi
heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içinde
annemler olaydı böyle yorulmazdım diyosun

hoşbuldum canım nasıl oldun biraz duygusala bağlamışın doğum yaklaşıyo diyemi
bilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...

sen izinlisin cnm
işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..

Başak demiştim
başka yokmu

nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense

benimkide 16 yaşında kaçmış köyünden biz evlendiğimizde 30 yaşındaydı
adamda bi memleket aşkı başladı anlamadım demekki anası olsa farklı olacaktı

aklıma bana bi koca lazım şarkısı geldi

inşallah sağ salim atlatırsın bu günleri keşke yakın olasaydık

ben çıkıyorum kocam geldi iyi akşamlar

On gün geçti yapmayakmi daha

hemen test mi yaptın kadın
amma test manyağısn haa

heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içinde
annemler olaydı böyle yorulmazdım diyosun

Beydoş lahmacla kuru dolma getirdim birde ispanakli börek
bizim buranın lahmacı başka dimi sevooo
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah
Ben hiçbi iş yapamaz oldum
Yardım edenimde yok
Pislik içinde yaşayıp gitmek istemiyom
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var
Bi de beydos a diyodu test manyağı diye
heeee
sağol cnm geçti şükür
parol içtim accıkta uyudum

buraya ne zaman yağcal öyle lapa lapa acaba
kardan adam yapcaz inşallah
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum
On gün geçti yapmayakmi daha
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir
karadayı
Çizgi film izliyok
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk

evet çook başka
heeee geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…