Ben hiçbi iş yapamaz oldumEllerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis
Ellerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis
Hoşgeldin nazos
sen izinlisin cnmBen hiçbi iş yapamaz oldum
Yardım edenimde yok
Pislik içinde yaşayıp gitmek istemiyom
sen izinlisin cnmBen hiçbi iş yapamaz oldum
Yardım edenimde yok
Başak demiştimCanim benim isim düşünmedik daha.....
Önerilere açığım...
hemen test mi yaptın kadınAyyyy ben hastalanamadim yaaa test yaptim birseyde yok poffffff
heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içindeMiractan önce öyle oluyordum günlerce kendime gelemiyordum artik bunları düşünmeye firsatim yok sabahtir kosturuyom yedir icir uyut büyüğü doyur odevine bak yemek camasir daha evi supuremedi
bilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...hoşbuldum canım nasıl oldun biraz duygusala bağlamışın doğum yaklaşıyo diyemi
işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..sen izinlisin cnm
başka yokmuBaşak demiştim
Bi de beydos a diyodu test manyağı diyehemen test mi yaptın kadın
amma test manyağısn haa
heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içinde
annemler olaydı böyle yorulmazdım diyosun
nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense
ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez
bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından
niyeki kızzzzz
he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım
yemek otlanmadım böön
bilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...
işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..
başka yokmu
sağol cnm geçti şükürgeçmiş olsun canım
hayırdır inşallah canım
buraya ne zaman yağcal öyle lapa lapa acabadışarıda lapa lapa kar yağıyor ne güzel ama çok soğuk kaloriferler cayır cayır yanıyorda ben hala üşüyorum
hemen test mi yaptın kadın
amma test manyağısn haa
heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içinde
annemler olaydı böyle yorulmazdım diyosun
inşallah canimmmmminşallah sağ salim atlatırsın bu günleri keşke yakın olasaydık
ben çıkıyorum kocam geldi iyi akşamlar
Çizgi film izliyokParamparça
bizim buranın lahmacı başka dimi sevoooBeydoş lahmacla kuru dolma getirdim birde ispanakli börek
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallahbende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..Ben hiçbi iş yapamaz oldum
Yardım edenimde yok
heeeeBi de beydos a diyodu test manyağı diye
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurumsağol cnm geçti şükür
parol içtim accıkta uyudum
buraya ne zaman yağcal öyle lapa lapa acaba
kardan adam yapcaz inşallah
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedirOn gün geçtiyapmayakmi daha
karadayıParamparça
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkkÇizgi film izliyok
bizim buranın lahmacı başka dimi sevooo
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var
heeee
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir
karadayı
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?