Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çalışıyorum bu arada kızlar sürekli yazamam ama sizi takipteyim çok tatlısınız.
sağol cnm en tatlı benim

ne karı kız biz hiç kar görmüyoz buralarda,en son karı istanbulda gördümdü hey gidi yılaaaarrrrrr oldu
ayrı Bi ülke gibi.
varya öyle başka ülkelerden turkiyeye gelip ilk defa kar görenler.
aslında paran olcak kışları uludağa tatile gitcen

Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedi sendende geçmişte yardım aldığım için çok pişmanım dedi..keşke almasaydim dedi.

kızkardeşine pes diyorum canım insan kardeşine böyle davranırmı hele kızkardeşine

hadi gözünaydın

Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun

amin canım

Sara gelmemiş

tatlım bugün diyetisyen kontrolüm vardı

beydoşum bende kuru biber ve patlıcanlarımı haşlayıp derin dondurucuya bırakıyorum pişirince rahat oluyo

beydoş buzlukta yer varsa hasla koy bozulmasın şimdi
sara gelirdi ama kadını hastamı ettiler yoksa
bir günaydın derdi en azından

üşüyorum sabah kan şekerim aşırı düştü yine ama diyetisyene gittiğim için gelemedim canım

amin canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
annen kardeşinin sana yardım etmemesine bişey demiyomu onu merak ettim

başakçımmı
2015te kıyamet kopacakmış

Tarhana corbasi
Sebzeli pilav
Salata
Tursu

menün çok güzel canım

bende geçen gün tarhana çorbası yaptım kaynoşlar yemedi ekşiymiş sevmezlermiş

merhaba kızlar

bugün sabah erkenden diyetisyen kontrolüm vardı ona gittim maalesef bu 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda ama ben üzülünce sinirlenince yemek yediğim için böyle olacağını biliyodum diyetisyende biraz sert konuştu oda canımı sıktı bu bebeği istiyosan bu kilolar gidecek yoksa hiç deneme tutmaz falan dedi sanki ben bilmiyorum insan azıcık moral vererek konuşur yanlışmı düşünüyorum tamam haklı ama benim moralim bu sıralar zaten bozuk üstüme gelmesi gerekmezdi diye düşünüyorum neyse

kaynoşunda doktor kontrolü vardı bugün onuda götürdük şükür bişeyi çıkmadı hatta doktor ilacınıda kesti çok iyiymiş ordanda evlerine gittiler ooooh hele şükür aslında kal desem kalacaklardı ama biz eve gidelim dediler yarım ağız bende hiç oralı olmadım eşimde kalın demedi onunda canına tak etmişti ama bişey diyemiyodu işte nede olsa anası neyse kurtuldum şimdilik

ama ev berbat durumda mutfağı görseniz korkup kaçarsınız dün gece çok üşüyodum rahatsızdım bulaşıkları makinaya dizemedim onlarda hiç ellerini sürmediler üstüne çaydı pastaydı çerezdi derken bulaşıklar çoğaldı bu sabah kahvaltı sofrasını bile toplamamışlar bende öğlende geldim topladım ama mutfağa girişemedim işe geldim akşam temizleyecem inşallah yataklar sökülüp yıkanacak yattıkları odada darma duman çok işim var çoook

Sara cnm tarhana eksi olunca miracta yemiyo o yüzden islatip suyu degisiyorum daha sonra pisiriyorum o zaman yiyor ama koynoslar yemesede olur

Sara cnm tarhana eksi olunca miracta yemiyo o yüzden islatip suyu degisiyorum daha sonra pisiriyorum o zaman yiyor ama koynoslar yemesede olur

hıııım bende ekşi seviyorum canım miraç bebek o yemeyebilir benimkiler ayrı bir cins zaten şehriye çorbası yemezler ıspanak çorbası yemezler yoğurt çorbası yemezler varsa yoksa karalahana çorbası

Diyetisyen iyi etmiş
Kaynoslar gitmis coook uzuldum
Evde toparlanir yavas yavas yap cnm bende oyle yapiyorum

Esin evi öyle bırakıp gittiklerini görünce bişey demedimi?

Demekki çorba özürlüler
Yemesinler çokta tinnnn

Diyetisyen iyi etmiş
Kaynoslar gitmis coook uzuldum
Evde toparlanir yavas yavas yap cnm bende oyle yapiyorum

aşk olsun diyetisyenden taraf oldun heeeee
onların gitmesine bende çok üzüldüm

Esin evi öyle bırakıp gittiklerini görünce bişey demedimi?

ne desin canım laftan anlamayanlara banada kendini yormada yavaş yavaş yaparsın dedi

Demekki çorba özürlüler
Yemesinler çokta tinnnn

sadece çorba olsa iyi kuru fasulye yaptım biz sevmiyoz dediler nohutu yemekten saymıyolar güveç yemezler kaynanam pilav yemez ev yoğurdu dışında yoğurt yemez çay içmez meyve suyu içmez ayyyyy hangi birini sayayım

Her zamanki halleriymis adam ne yapsin

yani canım aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…