sağol cnm en tatlı benimben çalışıyorum bu arada kızlar sürekli yazamam ama sizi takipteyim çok tatlısınız.
ayrı Bi ülke gibi.ne karı kız biz hiç kar görmüyoz buralarda,en son karı istanbulda gördümdü hey gidi yılaaaarrrrrr oldu
Bizimde evlerimiz önceleri aynı mahallede idi. Ben sabah gidiyodum bebegine yardim icin gece 12 de eve geliyordum
Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedisendende geçmişte yardım aldığım için çok pişmanım dedi..keşke almasaydim dedi.
Kızlar herifle konuşuyoruz arada burdan taşınma mevzusunu
biraz daha umutluyum artıkın
binanın tapusu yok şuanda ama tapuyu aldığımz zaman, evi satıp başka yerden almak istiyor,herif.
inşallah hepsi çok kolay ve çabuk Bi şekilde olur.
en azından burdan ve ailesinden uzaklaşmak istediğini biliyorum
Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun
Sara gelmemiş
orda daha pahalıdır demiştim bende ama bizim burdada öyle hele yılbaşı günü iyice kazıktı bizde inada almadık...
bende çok severim
çok sevindimm,hadi inşaallah herşey çabuk ilerler...
burda da çok şiddetli yağmur yağdı,balkonda hiç yağmur değmeyen yere kuru patlıcan ve biberimi koymuştum hepsi su gibi olmuş...
nasıl bir yağmur ve fırtınaydı ALLAH evsiz barksızlara yardım etsin..
beydoş buzlukta yer varsa hasla koy bozulmasın şimdi
sara gelirdi ama kadını hastamı ettiler yoksa
bir günaydın derdi en azından
Yook canim benim ben bi iki defa açık açık yardım istedim o da yapmadı... gecende dedim çarşıya gitmem lazım arabanla bizi bırak bir saat sürmez isim dedim o da dedıki otobüsle veya trenle git. Benimde zoruma gitti. Alis olmasa yavaş yavaş gider gelirim. Ama Karnım büyüdü agirlastim hareketlerim kısıtlı çarşıya gidince çok zor oluyo tek başıma.oglanda durmuyo . işte ordan konu açıldı.. ben dedim sana söyleyeçek biseyim yok. Sadece dedimki sana bi gün yardım edemedim misafirin gelmişti bana çabuk buraya gel yemek yapılacak ben tek başıma yapamam demiştin bende kendi işlerim vardı gelemediydim onda bile hemen anneme şikayet ettin beni....derin bana yardım etmiyo dedin..annemde bir sürü fırça yemistim telefonda. O da bana senden yardım almasaydim keşke dedi...
O yüzden geçenlerde böyle bi mevzu geçti aramızda malesef
Allah kimseye muhtaç etmesin beni.. çok haksızlıklar yaşadığımI düşünüyorum belki hassas dönemde olduğum içindir bilmiyorum
başakçımmı
2015te kıyamet kopacakmış
Tarhana corbasi
Sebzeli pilav
Salata
Tursu
Sara hosgeldin canim
Saracim
Misafirler ne durumda...
Sara cnm tarhana eksi olunca miracta yemiyo o yüzden islatip suyu degisiyorum daha sonra pisiriyorum o zaman yiyor ama koynoslar yemesede olur
Yok canim annem bişey demiyo...
merhaba kızlar
bugün sabah erkenden diyetisyen kontrolüm vardı ona gittim maalesef bu 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda ama ben üzülünce sinirlenince yemek yediğim için böyle olacağını biliyodum diyetisyende biraz sert konuştu oda canımı sıktı bu bebeği istiyosan bu kilolar gidecek yoksa hiç deneme tutmaz falan dedi sanki ben bilmiyorum insan azıcık moral vererek konuşur yanlışmı düşünüyorum tamam haklı ama benim moralim bu sıralar zaten bozuk üstüme gelmesi gerekmezdi diye düşünüyorum neyse
kaynoşunda doktor kontrolü vardı bugün onuda götürdük şükür bişeyi çıkmadı hatta doktor ilacınıda kesti çok iyiymiş ordanda evlerine gittilerooooh hele şükür aslında kal desem kalacaklardı ama biz eve gidelim dediler yarım ağız bende hiç oralı olmadım eşimde kalın demedi onunda canına tak etmişti ama bişey diyemiyodu işte nede olsa anası neyse kurtuldum şimdilik
ama ev berbat durumda mutfağı görseniz korkup kaçarsınız dün gece çok üşüyodum rahatsızdım bulaşıkları makinaya dizemedim onlarda hiç ellerini sürmediler üstüne çaydı pastaydı çerezdi derken bulaşıklar çoğaldı bu sabah kahvaltı sofrasını bile toplamamışlar bende öğlende geldim topladım ama mutfağa girişemedim işe geldim akşam temizleyecem inşallah yataklar sökülüp yıkanacak yattıkları odada darma duman çok işim var çoook
Esin evi öyle bırakıp gittiklerini görünce bişey demedimi?merhaba kızlar
bugün sabah erkenden diyetisyen kontrolüm vardı ona gittim maalesef bu 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda ama ben üzülünce sinirlenince yemek yediğim için böyle olacağını biliyodum diyetisyende biraz sert konuştu oda canımı sıktı bu bebeği istiyosan bu kilolar gidecek yoksa hiç deneme tutmaz falan dedi sanki ben bilmiyorum insan azıcık moral vererek konuşur yanlışmı düşünüyorum tamam haklı ama benim moralim bu sıralar zaten bozuk üstüme gelmesi gerekmezdi diye düşünüyorum neyse
kaynoşunda doktor kontrolü vardı bugün onuda götürdük şükür bişeyi çıkmadı hatta doktor ilacınıda kesti çok iyiymiş ordanda evlerine gittilerooooh hele şükür aslında kal desem kalacaklardı ama biz eve gidelim dediler yarım ağız bende hiç oralı olmadım eşimde kalın demedi onunda canına tak etmişti ama bişey diyemiyodu işte nede olsa anası neyse kurtuldum şimdilik
ama ev berbat durumda mutfağı görseniz korkup kaçarsınız dün gece çok üşüyodum rahatsızdım bulaşıkları makinaya dizemedim onlarda hiç ellerini sürmediler üstüne çaydı pastaydı çerezdi derken bulaşıklar çoğaldı bu sabah kahvaltı sofrasını bile toplamamışlar bende öğlende geldim topladım ama mutfağa girişemedim işe geldim akşam temizleyecem inşallah yataklar sökülüp yıkanacak yattıkları odada darma duman çok işim var çoook
hıııım bende ekşi seviyorum canım miraç bebek o yemeyebilir benimkiler ayrı bir cins zaten şehriye çorbası yemezler ıspanak çorbası yemezler yoğurt çorbası yemezler varsa yoksa karalahana çorbası
Esin evi öyle bırakıp gittiklerini görünce bişey demedimi?
Diyetisyen iyi etmiş
Kaynoslar gitmis coook uzuldum
Evde toparlanir yavas yavas yap cnm bende oyle yapiyorum
Esin evi öyle bırakıp gittiklerini görünce bişey demedimi?
Demekki çorba özürlüler
Yemesinler çokta tinnnn
Her zamanki halleriymis adam ne yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?