Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annenle aynı şehirdemisiniz canım en azından o yardımcı olsa sana
annem türkiyede

onlardada bulmuş da buluyor...

ayyyyy ozaman istediklerini yapıp yesinler pehhhhhh

diyeti sıkı takip edecem 15 gün sonra en az 2 - 3 kilo vermiş olacam o çok bilmiş diyetisyene inat

diyetisyene niye inatsa ona ne benim kilomdan kadın benim iyiliğim için konuşuyo

görüldüğü üzere psikoloji,m iyi değil kaynoşların sayesinde

oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Diyetisyen seni gaza getirmiş canim ama iyi yapmış...
Mercimek Çorbası ve salata ile doyulurmuki.. yağsız yogurt tüket icinede weetabix doğra çok doyurucu

Diyetisyen seni gaza getirmiş canim ama iyi yapmış...
Mercimek Çorbası ve salata ile doyulurmuki.. yağsız yogurt tüket icinede weetabix doğra çok doyurucu

doyuluyo canım ilginçtir çok acıktığımda bile iki lokm a yesem doyuyorum artık fazlasını midem istemiyo psikolojiktir belki bilemiyorum geçtiğimiz hafta pasta börek çok yedim iyiki almamışım

bu arada weetabix nedir ben yulaf kepeği aldım onu yiyecem ara öğünlerde

akşam menüm

mercimek çorbası
salata
Supermis

bu gece herifle carpis hic birseyin kalmazzz

Supermis

bu gece herifle carpis hic birseyin kalmazzz

menüm çok eksik biliyorum ama akşam spora gidecem ordan gelip evi toplayacam mutfağı temizleycem ancak bu yemek çıkar hem öğlende kıymalı kaşarlı pide yedik onu dengelememiz şart

Tarhanami islattim
Pilavimin sebzelerini dogradim
Bulasiklari dizdim geldim

sevinç ben tarhanayı nasıl yaptığımı yazayım acaba sende öylemi yapıyosun

yağla salçayı kavuruyorum salçanın kokusu çıkana kadar sonrada tarhanalarımı katıp karıştırıyorum sıcak suyunu ekliyorum kaynadıktan sonra altını kısıyorum tuzunu atıyorum 10 dakka sonra tamamdır.

Cnm un tarhanasimi o
Benimkisi topac olandan

Tarhana havuç kırmızı biber ufak patates soğan arzuya göre bunları iki uc parcaya bolup tencereye koyuyorum suyunu ekliyorum kaynatiyorum. Yumuşayinca pişmeye yakin mikserle eziyorum.. pürüzsüz oluyor...Kırmızı biber ve havuç tarhananin o çok eksiligini dengeliyor hemde daha vitaminli oluyor

Tarhanayi sicak suda islatiyom hem yumusuyir hem de eekşisi gidiyor suyunu değiştirip ocağa koyuyorum iyice pişince blendar dan geciriyorum yagini salça ve nanesini yakiyorum çok katiysa ve oğlana pisirdiysem sut veya yoğurtta koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…