annem türkiyedeannenle aynı şehirdemisiniz canım en azından o yardımcı olsa sana
onlardada bulmuş da buluyor...aşk olsun diyetisyenden taraf oldun heeeee
onların gitmesine bende çok üzüldüm
ne desin canım laftan anlamayanlara banada kendini yormada yavaş yavaş yaparsın dedi
sadece çorba olsa iyi kuru fasulye yaptım biz sevmiyoz dediler nohutu yemekten saymıyolar güveç yemezler kaynanam pilav yemez ev yoğurdu dışında yoğurt yemez çay içmez meyve suyu içmez ayyyyy hangi birini sayayım
yani canım aynen öyle
aşk olsun diyetisyenden taraf oldun heeeee
onların gitmesine bende çok üzüldüm
ne desin canım laftan anlamayanlara banada kendini yormada yavaş yavaş yaparsın dedi
sadece çorba olsa iyi kuru fasulye yaptım biz sevmiyoz dediler nohutu yemekten saymıyolar güveç yemezler kaynanam pilav yemez ev yoğurdu dışında yoğurt yemez çay içmez meyve suyu içmez ayyyyy hangi birini sayayım
yani canım aynen öyle
tabletimden bağlanıyorum
saol canımgüle güle kullan
kıskanç karı o
Uyuyamaz bu gece okıskanç karı o
Diyetisyen seni gaza getirmiş canimdiyeti sıkı takip edecem 15 gün sonra en az 2 - 3 kilo vermiş olacam o çok bilmiş diyetisyene inat
diyetisyene niye inatsa ona ne benim kilomdan kadın benim iyiliğim için konuşuyo
görüldüğü üzere psikoloji,m iyi değil kaynoşların sayesinde
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Diyetisyen seni gaza getirmiş canimama iyi yapmış...
Mercimek Çorbası ve salata ile doyulurmuki.. yağsız yogurt tüket icinede weetabix doğra çok doyurucu
Supermisakşam menüm
mercimek çorbası
salata
diyeti sıkı takip edecem 15 gün sonra en az 2 - 3 kilo vermiş olacam o çok bilmiş diyetisyene inat
diyetisyene niye inatsa ona ne benim kilomdan kadın benim iyiliğim için konuşuyo
görüldüğü üzere psikoloji,m iyi değil kaynoşların sayesinde
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Supermis
bu gece herifle carpis hic birseyin kalmazzz
Tarhanami islattim
Pilavimin sebzelerini dogradim
Bulasiklari dizdim geldim
menüm çok eksik biliyorum ama akşam spora gidecem ordan gelip evi toplayacam mutfağı temizleycem ancak bu yemek çıkar hem öğlende kıymalı kaşarlı pide yedik onu dengelememiz şart
sevinç ben tarhanayı nasıl yaptığımı yazayım acaba sende öylemi yapıyosun
yağla salçayı kavuruyorum salçanın kokusu çıkana kadar sonrada tarhanalarımı katıp karıştırıyorum sıcak suyunu ekliyorum kaynadıktan sonra altını kısıyorum tuzunu atıyorum 10 dakka sonra tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?