Tarhana havuç kırmızı biber ufak patates soğan arzuya göre bunları iki uc parcaya bolup tencereye koyuyorum suyunu ekliyorum kaynatiyorum. Yumuşayinca pişmeye yakin mikserle eziyorum.. pürüzsüz oluyor...Kırmızı biber ve havuç tarhananin o çok eksiligini dengeliyor hemde daha vitaminli oluyor
Miraç a yaparken havucda ekle sever belki tarhananin tadını yumuşatırİlginç havuç hic duymadimdi
Güzele benziyor tarhana ya sarimsak daha çok yakisiyor
Miraç a yaparken havucda ekle sever belki tarhananin tadını yumuşatır
bende hiç sarımsak eklemedim denerim bigün ..
sewos ben hiç yağ koymuyorum salcada kırmızı biber ve havuç rengini veriyor...
yağsız olduğunu bile farketmiyosun çok güzel oluyor tadı.. ailemden öğrenmistim böyle yapmasını..
kaynoslar daha farklı yapıyor onlar iri parçalı bırakıyor içine nohut ve pancar da katiyorlar
Tarhana havuç kırmızı biber ufak patates soğan arzuya göre bunları iki uc parcaya bolup tencereye koyuyorum suyunu ekliyorum kaynatiyorum. Yumuşayinca pişmeye yakin mikserle eziyorum.. pürüzsüz oluyor...Kırmızı biber ve havuç tarhananin o çok eksiligini dengeliyor hemde daha vitaminli oluyor
Tarhanayi sicak suda islatiyom hem yumusuyir hem de eekşisi gidiyor suyunu değiştirip ocağa koyuyorum iyice pişince blendar dan geciriyorum yagini salça ve nanesini yakiyorum çok katiysa ve oğlana pisirdiysem sut veya yoğurtta koyuyorum
Weetabix de tam tahilli cereal tarzı bişey.. dur linki ekliyim daha iyi anlarsın
İlginç havuç hic duymadimdi
Güzele benziyor tarhana ya sarimsak daha çok yakisiyor
Misafire yapınca koyuyorum çoğu zaman ama kendimize yapınca yağ koymuyorum.Havucun vitamini yağda çözülüyor yoksa bos azicikta olsa yağkoy cnm kirmizi biber vvarken salcaya gerek yok tabi
küçük küçük topac gibi ve taş gibi dişleyemiyorsun bile Alis onu eline alıyor bi bakiyorum çocuk çözmüş yumuşacık olmuş. Agzindan disden dolayı çok su geliyor yaa ondan..sevinç canım benim tarhanamı eşimin amcasının kızı göndermişti kendisi yapıyor çok da lezzetli ama un tarhanamı bilmiyorum ama ekmek hamuruyla mayaladığını biliyorum bide küçük küçük topak gibi sanki blendırdanda geçirdim çözülmedi
Un tarhanasi bildiğimiz toz gibi oluyor
Seninki parçali bizimki gibi
Mutfak cekmecelerimden 4 tanesini duzenledim... oğlum uyansin devam edicem. Şimdi ses yaparsam uyanır
Rahat rahat temizlik yapmaya hasret kaldım wallahııııım anladım canım
eline sağlık canım kendini yorma yavaş yavaş yap
sen benim mutfağı görsen korkarsın akşam bende temizleyecem
bizim buranın lahmacı başka dimi sevooo
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var
heeee
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir
karadayı
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk
Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedisendende geçmişte yardım aldığım için çok pişmanım dedi..keşke almasaydim dedi.
Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun
hayırlı,uğurlu olsun
artık,ben yanlış yazmıyom akıllı tilifon yazıyor diye çamur atmana gerek kalmadı desene
ay deroş walla okurken sinir oldum bacına o nasıl kardeş öyle yaaa,tövbe yarabbim..neden sana böyle dediki,sen eskiden yaptığın yardımları başınamı kalktın sanki...
heee banada kıziken evlenince azalır derlerdi gerçektende daha hafifledi..bekarken bende sürünürdüm ve bir sürü ağrı kesici içerdim...
heee heeee yok öyle bir bebe
Yook canim benim ben bi iki defa açık açık yardım istedim o da yapmadı... gecende dedim çarşıya gitmem lazım arabanla bizi bırak bir saat sürmez isim dedim o da dedıki otobüsle veya trenle git. Benimde zoruma gitti. Alis olmasa yavaş yavaş gider gelirim. Ama Karnım büyüdü agirlastim hareketlerim kısıtlı çarşıya gidince çok zor oluyo tek başıma.oglanda durmuyo . işte ordan konu açıldı.. ben dedim sana söyleyeçek biseyim yok. Sadece dedimki sana bi gün yardım edemedim misafirin gelmişti bana çabuk buraya gel yemek yapılacak ben tek başıma yapamam demiştin bende kendi işlerim vardı gelemediydim onda bile hemen anneme şikayet ettin beni....derin bana yardım etmiyo dedin..annemde bir sürü fırça yemistim telefonda. O da bana senden yardım almasaydim keşke dedi...
O yüzden geçenlerde böyle bi mevzu geçti aramızda malesef
Allah kimseye muhtaç etmesin beni.. çok haksızlıklar yaşadığımI düşünüyorum belki hassas dönemde olduğum içindir bilmiyorum
yok ben kuru halini daha çok seviyom...
ne biliyon belki benimki öyle olur
vermidon,panalgin,novalgin ALLAH ne verdiyse çünkü dayanılmaz sancılar ve ağrılar çekiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?