Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İlginç havuç hic duymadimdi
Güzele benziyor tarhana ya sarimsak daha çok yakisiyor

Miraç a yaparken havucda ekle sever belki tarhananin tadını yumuşatır
bende hiç sarımsak eklemedim denerim bigün ..
sewos ben hiç yağ koymuyorum salcada kırmızı biber ve havuç rengini veriyor...
yağsız olduğunu bile farketmiyosun çok güzel oluyor tadı.. ailemden öğrenmistim böyle yapmasını..

kaynoslar daha farklı yapıyor onlar iri parçalı bırakıyor içine nohut ve pancar da katiyorlar

Havucun vitamini yağda çözülüyor yoksa bos azicikta olsa yağkoy cnm kirmizi biber vvarken salcaya gerek yok tabi

bu tarifi duymamıştım canım ama denemeye değer sağol

hııım seninkide güzel görünüyo canım

Weetabix de tam tahilli cereal tarzı bişey.. dur linki ekliyim daha iyi anlarsın

tamam canım bakacam birazdan

sarımsak bencede güzel olur hiç düşünmeiştim bunu bi dahaki sefere denerim

sevinç canım benim tarhanamı eşimin amcasının kızı göndermişti kendisi yapıyor çok da lezzetli ama un tarhanamı bilmiyorum ama ekmek hamuruyla mayaladığını biliyorum bide küçük küçük topak gibi sanki blendırdanda geçirdim çözülmedi

küçük küçük topac gibi ve taş gibi dişleyemiyorsun bile Alis onu eline alıyor bi bakiyorum çocuk çözmüş yumuşacık olmuş. Agzindan disden dolayı çok su geliyor yaa ondan..

Mutfak cekmecelerimden 4 tanesini duzenledim... oğlum uyansin devam edicem. Şimdi ses yaparsam uyanır

Un tarhanasi bildiğimiz toz gibi oluyor
Seninki parçali bizimki gibi

hııııım anladım canım

Mutfak cekmecelerimden 4 tanesini duzenledim... oğlum uyansin devam edicem. Şimdi ses yaparsam uyanır

eline sağlık canım kendini yorma yavaş yavaş yap
sen benim mutfağı görsen korkarsın akşam bende temizleyecem

hııııım anladım canım

eline sağlık canım kendini yorma yavaş yavaş yap
sen benim mutfağı görsen korkarsın akşam bende temizleyecem
Rahat rahat temizlik yapmaya hasret kaldım walla
Benim börülce doğuma kadar kadın her hafta uzanıp avizelerini sildi kadına hiçbişey olmadı ama ben korkuorum..bi de zaten ağrılarım var ayakta durunca çok akıntıda oluyor

Deroş kaç haftalık oldun bu ay scan vardi dimi senin doğum şubat orta siydi dimi

sağol canım sanada kolay gelsin sobanın poflamısından nefret ederdim ALLAH senide kurtarsın sobadan
bizde karadyı izledik aslında sevinçte karadayı izlerdi ama

Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedi sendende geçmişte yardım aldığım için çok pişmanım dedi..keşke almasaydim dedi.

ALLAH ALLAH nasıl kardeş ya inşallah yine muhtaç olur sanada sende bu lafını hatırlatırsın

Acayip Bi fırtına var dışardaaaa ayy tamm
yatağa gömülüp zıbarmalık Bi havaaa ,
Allah ım soğukta kalanların yardımcısı olsun

amiiiiiiinnnnnnnnnn

ben doğru düzgün ilaç içmem ama yine olmadı çicuk

heee heeee yok öyle bir bebe

var ablamların çocukları maşallah anneleri ne zaman kalkara o zaman uyanırdı inşallah onlara benzer bizimde çocuğumuz olura

diyecek laf bulamıyorum

yok ben kuru halini daha çok seviyom...

ne biliyon belki benimki öyle olur

vermidon,panalgin,novalgin ALLAH ne verdiyse çünkü dayanılmaz sancılar ve ağrılar çekiyordum

bende çok ağrım olura dolerek içiyodum doktorum bana minoetten başka ilaç alma dedi
benim içtiğim hap daha çok öktürüyormuş iyi değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…