Cok geçmiş olsun canim dikkat et kendinepuff havalar çarptı beni yine galiba inşallah kolayca atlatırım midem bulanıyorr heryerim ağrıyor
diyetisyen ne güzel yapmış,seni gaza getirmek içindir söyledikleri canım..
ayrıcada gözünaydın İSTİLACILAR gitmiiişşşşş
niye kıskansın
abowww geçmiş olsun bişey oldumuuu
sağol nazocum amin..bugünde bir sürü is döküldü yine kaç saat onu temizlemekle uğraştım beim ağrıdı walla..sen kurtuldunmu zobadan
hee tevatür işte..
Gozunaydin gitti mi seninkiler bende aksam patlican yimegi ve biber dolmasi coban salatasi yaptim yanina yogurt cikardim ellerine saglik
inşallah canim benim
inşallah ... bana bak kendi burcun olduğu için mi dahii...
az önce internetten biraz baktım
en çekilmez uyumsuz burçMuştirstim
Saracım geçmş olan cnm kurtulmuşsn canavarlardan.
çalıştığın halde hiç Bi şeye dokunmamaları çok tuhafıma kaçtı
yakın olsak yardıma gwlirdik
puff havalar çarptı beni yine galiba inşallah kolayca atlatırım midem bulanıyorr heryerim ağrıyor
saol cnmdiyetisyen ne güzel yapmış,seni gaza getirmek içindir söyledikleri canım..
ayrıcada gözünaydın İSTİLACILAR gitmiiişşşşş
niye kıskansın
abowww geçmiş olsun bişey oldumuuu
sağol nazocum amin..bugünde bir sürü is döküldü yine kaç saat onu temizlemekle uğraştım beim ağrıdı walla..sen kurtuldunmu zobadan
hee tevatür işte..
aynen beydoşcum
niye kıskanacakmışım
gözümden kaçmış hayırlı olsun
bu kadar varlıklı Bi insan olmak nası bi duygu
ne uykusu mirro sabahi sabah ettirdi su dis bir cikaydiUyudunmu sisko sewos?
Ayni cnm burayada kar yagiyor gunaydinkarlı ve soğuk bir günden günaydın
herkese
saol cnm
ne uykusu mirro sabahi sabah ettirdi su dis bir cikaydi
Ayni cnm burayada kar yagiyor gunaydin
diş çıkarırken çocuklar huzursuz oluyo maalesef inşallah dişlerini çıkarırda rahatlarsınız bir an önce
Cnm kepekli unla kek kurabiye cok guzel oluyor kepekli renkli makarnalar var ondan salata yapabilirsinsevinç canım benim bu ay günüm var misafirlerime ikramlıklarımı kendimde yiyeceğim şekilde yapayım diyorum ki kalanlar ziyan olmasın haksızmıyım şimdi sana bişey soracam pastalarımı kurabiyelerimi kepekli unla veya yulaflı unla yapsam nasıl olur yanına kısırda yaparım esmer bulgurla senin önereceğin bişeyler varmı bana
Günaydın canim benim hayırlı bir gün olur insalah hepimiz içinkarlı ve soğuk bir günden günaydın herkese
saol cnm
ne uykusu mirro sabahi sabah ettirdi su dis bir cikaydi
Ayni cnm burayada kar yagiyor gunaydin
gözünaydın canimSabah tartiya ciktim cok şükür kilo almamisim
Adet oldum kus gibiyim
Gunaydin cnmHerkese Günaydın
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...
uydurukçu ben okumuştum mesaçınıSaçma errorr
ay ne güzel darısı banaaaevet 5 senedir zobadan kurtuldum bursadaki ev kaloriferliydi burdakide doğalgaz zobalı
amin...34 bitti şükür cuma doktor randevuşu var ama scana sokaRMI bilmiyom
geçmiş olsun çok canim benim yaaa... hareketleNME başladı yaa artık kazasız belasız buyur giderler inşallah..
canim yaa ocağın son haftası ya da subatin ilk haftası diye tahminim.. inşallah zamanında gelir... subat olursa balık ama subatin sonu balikdi sanırım kova...
Nasıl bir burç kova?Inşallah sağlıkla doğarda.. hayırlı bir evlat olur inşallah
gogul amca dötünden uydurmuş,aksine en uyumlu burçlardan birisidir,çok sır tutar dost ve aile canlısıdır..sanata yatkındır..ben çok burçlardan anlamam ama saranın dediklerinede katılıyorum,sezgileri hisleri çok kuvvetlidir..zekidirler dahiler hep kovadırinşallah canim benim
inşallah ... bana bak kendi burcun olduğu için mi dahii...
az önce internetten biraz baktım
en çekilmez uyumsuz burçMuştirstim
böyleside kötü götümcenin kocasıyla bir sorunu olsa senin başın ağrımıyormu..Sütlü irmik tatlısı yaptım kızlar resmini paylaşcam
götumcemlerde halamlar var malum
onları çaya çağırdım.
götumce çoluk çocuk b.k böcuk doluşurlar şimdi
ve tabiiki çağırılmayan kara kaynoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?