Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Set halinde hikaye kitapları var ondan al
super fikir ama okumakta gec kaldim mAlesef

bencede kitap al en güzel hediye kitap
gec gordum waikikiden 50 tl ye cok gizel ceket tarzi horka aldim cok icime sindi yoldayiz simdi gidiyoruz kendimede buldum 40 liraya kenfimde otda giydim çıktım

ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu

abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızay birden böyle yazasım geldi

senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin
evet mayali canim

sevinc007 .!.:
Saol cnm

Bu surat ne zorlami gittin
Senden ozendim kaynosa gidince yaziyosunya menuyu yaziyorum hibeş kaymakli ekmek kadayifi peynirli patatesli ispanakli salamli cesitli borek elmali kurabiye patates salatasi

Kizlar yardimmm yarin 15 kisi geliyor misafirr yemege acillen menu verin

inşallah canim benim. Aynı gün olmak coo önemli ben yıllardir hep düzensizdi sadece evlendiğim ilk yıllarda doğum kontrol hapı kullanınca inanılmaz düzene girmisti ama malesef ki o da adetimi azaltmisti gitgide 1 güne inmistik oysa 5 6 gün surerdi benim... ustelikde pıhtılasma sorunu olanlara kesinlikle kullanılmaması tavsiye ediliyor

canım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
gitmedik belki yarın gideriz.. mecbur biz gitmesek onlar gelicek.. bi de hemen arıyorlar ne oldu niye gelmiyosunuz. Adam da dayanamıyo gidiyoruz mecburen bazı şeyleri mecburen yapman gerektiği için yapiyosun

Geç bile kaldiniz

Bencede karda kista pesss
Herif gitsin görsün pehhhhh
yok niye yalnız gitsinki

yemeklerim pişti menümü yazıyorum

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
buzlukdanmi çıkartın yeşil fasulyeyi çok severim yeşil fasulye
eline sağlık canim

böyle dediğine göre gidersiniz sizsende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan

inşaallah sarcım

hee bencede

heee bencede

ellerine sağlık,böön hamsi yok
ALLAH korusun bizi
Oraya gidincede çocuğun peşinden koşturmakdan yoruluyom ama mecburen gidiyorsun böyle annesine çok düşkün olan bi kocan varsa

fasulyeli dondurucular çıkardım canım büyük kolaylık inanki

kaynananlara gitme sebebini anlıyorum canım ama onlarda anlayışlı olsa ama nerdeeee dimi

Kizlar yardimmm yarin 15 kisi geliyor misafirr yemege acillen menu verin
seni sewos ya da Saros'a aktarıyorum.

fasulyeli dondurucular çıkardım canım büyük kolaylık inanki

kaynananlara gitme sebebini anlıyorum canım ama onlarda anlayışlı olsa ama nerdeeee dimi
ne kadar stok yapabilirsinki dondurucuda canim..
Benim buzluk küçük ilerde derın dondurucu alırsam ancak yapabilirim.
Senin dondurucu ayrımı ...

Yok canim onlardan anlayış beklemiyom zati olmadigini biliyom cunku
Bi de ben gitmesem gitmeyi istemesem eşim daha da düşkün oluyo... o yüzden bu şekilde idare ediyossss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…