bende salonun camlarını silecektim ama hasta olunca erteledim...
evet orası öyle ama insanın içi rahat etmiyor birde sobadan perdeler daha çabuk kirleniyor,perdeleride camı silmeden yıkamak istemedim ..yaparım elbet...iyileşince yaparsın canım boş ver sağlığımızdan önemli değil ya
evet orası öyle ama insanın içi rahat etmiyor birde sobadan perdeler daha çabuk kirleniyor,perdeleride camı silmeden yıkamak istemedim ..yaparım elbet...
afiyet olsun canım
afiyet olsun
Bende yapacaktim gaz gitti kar yagdibende yarın perdeleri yıkayıp camları öyle silecem
super fikir ama okumakta gec kaldim mAlesefSet halinde hikaye kitapları var ondan al
gec gordum waikikiden 50 tl ye cok gizel ceket tarzi horka aldim cok icime sindi yoldayiz simdi gidiyoruz kendimede buldum 40 liraya kenfimde otda giydim çıktımbencede kitap al en güzel hediye kitap
evet mayali canimellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu
abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızay birden böyle yazasım geldi
senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin
Gazzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiii
Saol cnmgözün aydın canım
Geldik misafirlikteyik
iyi gözünaydınGazzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiii
heee,şimdide çay içiyommmBeydoş kebabi yutup gelemedinmi
karı sevindirik oldu
Senden ozendim kaynosa gidince yaziyosunyasevinc007 .!.:Saol cnm
Bu surat ne zorlami gittin
inşallah canim benim. Aynı gün olmak coo önemli ben yıllardir hep düzensizdi sadece evlendiğim ilk yıllarda doğum kontrol hapı kullanınca inanılmaz düzene girmisti ama malesef ki o da adetimi azaltmisti gitgide 1 güne inmistik oysa 5 6 gün surerdi benim... ustelikde pıhtılasma sorunu olanlara kesinlikle kullanılmaması tavsiye ediliyoryok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo
gitmedikcanım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
Geç bile kaldiniz
yok niye yalnız gitsinkiBencedekarda kista pesss
Herif gitsin görsün pehhhhh
buzlukdanmi çıkartın yeşil fasulyeyiyemeklerim pişti menümü yazıyorum
tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
ALLAH korusun biziböyle dediğine göre gidersiniz sizsende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan
inşaallah sarcım
hee bencede
heee bencede
ellerine sağlık,böön hamsi yok
inşallah canim benim. Aynı gün olmak coo önemli ben yıllardir hep düzensizdi sadece evlendiğim ilk yıllarda doğum kontrol hapı kullanınca inanılmaz düzene girmisti ama malesef ki o da adetimi azaltmisti gitgide 1 güne inmistik oysa 5 6 gün surerdi benim... ustelikde pıhtılasma sorunu olanlara kesinlikle kullanılmaması tavsiye ediliyor
gitmedikbelki yarın gideriz .. mecbur biz gitmesek onlar gelicek.. bi de hemen arıyorlar ne oldu niye gelmiyosunuz. Adam da dayanamıyo gidiyoruz mecburen bazı şeyleri mecburen yapman gerektiği için yapiyosun
yok niye yalnız gitsinki
buzlukdanmi çıkartın yeşil fasulyeyiçok severim yeşil fasulye
eline sağlık canim
ALLAH korusun bizi
Oraya gidincede çocuğun peşinden koşturmakdan yoruluyomama mecburen gidiyorsun böyle annesine çok düşkün olan bi kocan varsa
seni sewos ya da Saros'a aktarıyorum.Kizlar yardimmm yarin 15 kisi geliyor misafirr yemegeacillen menu verin
ne kadar stok yapabilirsinki dondurucuda canim..fasulyeli dondurucular çıkardım canım büyük kolaylık inanki
kaynananlara gitme sebebini anlıyorum canım ama onlarda anlayışlı olsa ama nerdeeee dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?