günaydın şişkoların şişkosuGünaydın kızlar
Geçmiş olsun cnmherif dün anası rahatsız diye görmeye gitmişti,en son evlenen kaynımın karısı hamileymş o haberle geldi çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin,ama yinede ikimiz sessizce birbirimize baktık öyle çok tuhaf hissettim..
Ayyyy bu ne yaa kabus gibi ne giruyonki sensevinç ben yine o rüyayı gördüm yine adet olacam heralde tabi herşeyi yüce RABBİM bilir ama her ay çıkıyor rüyam
sevoşşş
sağol oda grip olmuştu...amin inşaallah...Geçmiş olsun cnm
Rabbim sizede nasip etsin insallah
Ayyyy bu ne yaa kabus gibi ne giruyonki sen
Mirro uyandiydiben gidiyom yaa sizimi beklicemmm ağaç ettiniz uleyn beniii
günaydın şişkoların şişkosu
Gunaydin mandalinacim
Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah. Aynı yollardan geçtik. Aile içindeki hamilelik haberlerinde bizde böyle hissederdik... hele bendeki kaynos bile bile gözümün icine sokardi..kendi uzuntüm yetmezmiş gibi bi de onların şovlarıni çekmek zorunda kalırdımm.. Allah'im sanada bebislerini gondersin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum herzamanherif dün anası rahatsız diye görmeye gitmişti,en son evlenen kaynımın karısı hamileymş o haberle geldi çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin,ama yinede ikimiz sessizce birbirimize baktık öyle çok tuhaf hissettim..
Teldeydimderin hanım yine günaydın deyip kaçtınmı
aynen cnm ya sormaşimdiki çocuklar bi garipler zaten uykuyu sevmiyolar
ben akşam 8e kadar oyalayabilirsemcanim ben öğlen uyutmassam akşam üzeri Baygın düşüyor...uyuyor bu seferde tüm gece ayakda oluyoruz
her aymı görüyorsun kız Allahalahsevinç ben yine o rüyayı gördüm yine adet olacam heralde tabi herşeyi yüce RABBİM bilir ama her ay çıkıyor rüyam
Allah im tez vakit nasip etsin insallah sizede kuzum bende kirmizilari gördüm bugun sanitim onumuzdeki ay calismalara basliyoruz sanada banada sara ya tum isteyenlere Rabbim aratmasin tez vakit versin insallahherif dün anası rahatsız diye görmeye gitmişti,en son evlenen kaynımın karısı hamileymş o haberle geldi çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin,ama yinede ikimiz sessizce birbirimize baktık öyle çok tuhaf hissettim..
Gorumcen bi işe yaradı o zaman deseneaynen cnm ya sorma
ben akşam 8e kadar oyalayabilirsem
sabaha kadar uyuyor şükür.
görümcemin çocukları falan varya onlarla bayağı oyalanıyo cnm.
yoksa bizimle sıkılıyo artık
her aymı görüyorsun kız Allahalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?