Bende pirasami pisirdimSara nerdesin ? Dağıldiniz hepiniz..
Ben biraz tuzlu kurabiye yapayım diyorum
Şu bizim çicuk izin verirse tabiiki
Eline sağlıkBende pirasami pisirdim
Kurabiyelerimi fırına attım pisiyiii
Aksama çaya misafirim var
Başka ne yapayım kızlar
Kurabiyelerimi fırına attım pisiyiii
Başka ne yapayım kızlar
Canım bende eylülde kürtaj oldum ilk adeti 44. gün ikinci adeti 55. gün oldum stres yapma kürtaj sonrası bir müddet düzensizlik olabiliyor gelir seninde Allah ın izniyle
he ya,sorma sadece o işe yaradı börülcem.Gorumcen bi işe yaradı o zaman desene
Bizimkini de kuzenlerini ancak haftada bir görüyor. Çok seviyor onları. Ama hepsi büyük en küçükleri 5_ 7 yaşlari arasinda nerdeyse. Biz en gec yaptığımız için ailedeki diğer çocuklarla yaş farkı var. Olsun şikayetçi değilim. Zaten 2 yaşında burda yarım gün başlıyorlar okula...
Kek yapamam firinim içini pisirmiyo uyuz ediyo beni... ama börek ya da poğaça olabilir... Sağol sewosKek veya birek yap
iyiymis bendekI borulceler HEC bi işe yaramıyor... açığını aramak için gelirler arkandan da bol bol dedikodunu yaparlar..he ya,sorma sadece o işe yaradı börülcem.
çocuklarla çok güzel vakit geçiriyor.
2yaşında verirsin okula ohh ne guzel
hadi bakalım
Merhaba kızlar bugün doktor kontrolünde vardı sabahtan hastaneye gittik eşimle ordanda alışveriş yaptık gezdik tozduk geldik TSH ve şekerim normal çıktı ama ilaçlara devam çünkü bebek tedavisi için gerekli değerde değiller henüz ama bunada şükür
Şimdi gidip aksama yemek yapacam menüde
Etli pilav
Salata
Mercimek Çorbası
Yoğurt
Derosum cayin yanına kısır yap hem kolay hem lezzetli olur birazda turşu çıkardınmi tamam iste
amin canım çok sağolll
Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah. Aynı yollardan geçtik. Aile içindeki hamilelik haberlerinde bizde böyle hissederdik... hele bendeki kaynos bile bile gözümün icine sokardi..kendi uzuntüm yetmezmiş gibi bi de onların şovlarıni çekmek zorunda kalırdımm.. Allah'im sanada bebislerini gondersin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum herzaman
benim rüyalarım hep çıkar keşke hiç görmesem ama görüyorum işte,eğer adet olacaksam yada kanamam olacaksa her ay görüyorum evet..ama hamilelik kararını verdiğizden beri hiç sekmiyor daha öncekilerdede böyleydi enteresan değilmiaynen cnm ya sorma
ben akşam 8e kadar oyalayabilirsem
sabaha kadar uyuyor şükür.
görümcemin çocukları falan varya onlarla bayağı oyalanıyo cnm.
yoksa bizimle sıkılıyo artık
her aymı görüyorsun kız Allahalah
aminnnn,aminAllah im tez vakit nasip etsin insallah sizede kuzum bende kirmizilari gördüm bugun sanitim onumuzdeki ay calismalara basliyoruz sanada banada sara ya tum isteyenlere Rabbim aratmasin tez vakit versin insallah
biz burdaykende sen hep kaçıyonSara nerdesin ? Dağıldiniz hepiniz..
Ben biraz tuzlu kurabiye yapayım diyorum
Şu bizim çicuk izin verirse tabiiki
börülcelerinmi geliyorKurabiyelerimi fırına attım pisiyiii
Başka ne yapayım kızlar
birde egeyi bahane ederBasak hnmda sabahtan beri facede cirit atiyi
çok sevindim canım,değerlerin güzel çıkmış bunlar bebiş için iyi..Merhaba kızlar bugün doktor kontrolünde vardı sabahtan hastaneye gittik eşimle ordanda alışveriş yaptık gezdik tozduk geldik TSH ve şekerim normal çıktı ama ilaçlara devam çünkü bebek tedavisi için gerekli değerde değiller henüz ama bunada şükür
Şimdi gidip aksama yemek yapacam menüde
Etli pilav
Salata
Mercimek Çorbası
Yoğurt
Derosum cayin yanına kısır yap hem kolay hem lezzetli olur birazda turşu çıkardınmi tamam iste
mantar sotem ocakta pişiyor
kızlarr siz karın,mumbarı nasıl yapıyorsunuz bir tarif edin hele,merak ettim..bakalım bizimki gibimi..
amin canım çok sağolll
benim rüyalarım hep çıkar keşke hiç görmesem ama görüyorum işte,eğer adet olacaksam yada kanamam olacaksa her ay görüyorum evet..ama hamilelik kararını verdiğizden beri hiç sekmiyor daha öncekilerdede böyleydi enteresan değilmi
aminnnn,amin
sende önümüzdeki ay daha rahat başlarsın bari..
biz burdaykende sen hep kaçıyon
börülcelerinmi geliyor
birde egeyi bahane eder
çok sevindim canım,değerlerin güzel çıkmış bunlar bebiş için iyi..
mönüde güzel ellerine sağlık
bizde karını öyle keser,beyaz iplikle dikeriz renkli ipliğin boyası falan çıkar diye,mumbarlarıda evet dolduruken tersini çıkarırız sonrada birkaç kez kayatuzu ve limontuzuyla öfeler tekrar yıkarız..hiç bir mukozası kalmaz zaten doldurmadan öncede yapılır..tatlım annem aynen etli dolmanın içini hazırlar gibi hazırlardı sonrada karını avuç içi kadar keser ona doldurur ağzınıda kullanılmamış siyah iplikle dikerdi piştikten sonrada servis etmeden önce iplerini çekerdi o zaten artık açılmazdı çok şahane olurdu düdüklü tencerede pişirirsen daha çabuk pişiyor mumbarıda aynı içle pişirirdi zaten biliyosun mumbar temizlenince ters çevriliyo doldurdukça diğer ucundan düz kısmı çıkıyo çok lezzetli oluyo yaaaaa ağzım sulandı yine
Cnm gozunaydin değerlerin hep iyi olur insallah
Ellerine Saglik
Bu arada aksam cayinin yanina kisir olurmu cnm millet tok gelir zati
evet canım şekerin gayet iyiymiş,ilaç dokunuyorsa yapacak bir şeyin yok yarım tane iç zaten şekerinde çok yükselmiyor..sağol canım şekerim 94 çıktı TSH da 2,89 aslında normal değerler ama bebek için biraz daha düşmesi gerekiyo doktor bide az kilo vermişsin dedi şeker ilacını tam içsem daha hızlı kilo verirmişim ama dokunuyosa yapacak bişey yok yarım içmeye devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?