Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öfffff erenay da yoğunmuş oraya buraya misafirliklere yoğunluk diyo.
canım sıkılıyo kıslar topikcan tatmin etmiyo beni hava kapalı uykum var boynum tutuldu mause tutan elim üşüdü iş yerinden sıkıldım akşam koca yok onun ailesiyle oturma fikri var
ohooooooooooooooooo daha ne olsun beee sayıyımı daha

kızım gezmekte yoğunluk yaniiii
her dakka biryerdeyimmm
plan plann
ananemler anneme geldiler adapazarından eşimde 14 te işe gitti yarın sabah 9,30 da gelcekk bende annemde nkalacağım eve gitmicemm

41zeynepi hayıt tohumu içenler topiğinde yakaladım sıkıntıdan napçaığımı şaşırdım

kızım gezmekte yoğunluk yaniiii
her dakka biryerdeyimmm
plan plann
ananemler anneme geldiler adapazarından eşimde 14 te işe gitti yarın sabah 9,30 da gelcekk bende annemde nkalacağım eve gitmicemm
kanepelr geldimi.
nette resmi yokmu bakak

kanepelr geldimi.
nette resmi yokmu bakak

yok kuzum nerdeee daha sipariş verdikk işte ölçü kumaş kol ben herşeyini değişik istedimmm bayağı sorun olduuuu ondan yaptırıyoruz yaniii... benim isteklerim bitmedi adam bana dediki abla ben sana sipariş verip yaptırıyımm anca 20 güne gelirrr beklicezz artıkkk nette yoktur resmi ben değiştirdim bayağıı

2 tane kanepemi teklileri yok dimi

başakım bu sabah çok feci uyandımm
midem kaynıyoduu.öyle bulanıyoduki dayanamadımm kalaktım kahvaltı hazırlıyım diye ama öğür öğür gözümden yaş geldii,kocişime akşamdan kalma çorbam vardı onu yedirdimm zavallım da sesini çıkarmadı yedii kahvaltı bile yapamadım bennn
sanırsam midemi üşüttüm çok fecii şimdik iyi birass

ben yine geldim işimi bitirdim şimdide kardeşimi beklerken sizle laflıyım dedim

öğürdün müüüü
ama daha batına var dimi aklımıza bişi gelemz

ben de çoktan yidim kırmızı kartı:125:

çok geçmiş olsun... üşütmektende olur strestende olur dikkat et kendine

öğürdün müüüü
ama daha batına var dimi aklımıza bişi gelemz

ben de çoktan yidim kırmızı kartı:125:

hemde nasıl çöpe çay dökecektimm dökemedim çöp kokusu öle fena geldikiiiiii
ama dün misafirlikte üşüdü ayaklarım birasss bence ondan olabilirrr benim midem hassatır birazzz
4 ocak batt bakalım kısmet inşallah ondandır dicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…