öfffff erenay da yoğunmuşoraya buraya misafirliklere yoğunluk diyo.
canım sıkılıyo kıslar topikcan tatmin etmiyo beni hava kapalı uykum var boynum tutuldu mause tutan elim üşüdü iş yerinden sıkıldım akşam koca yok onun ailesiyle oturma fikri var
ohooooooooooooooooo daha ne olsun beee sayıyımı daha
kanepelr geldimi.kızım gezmekte yoğunluk yaniiii
her dakka biryerdeyimmm
plan plann
ananemler anneme geldiler adapazarından eşimde 14 te işe gitti yarın sabah 9,30 da gelcekk bende annemde nkalacağım eve gitmicemm
kanepelr geldimi.
nette resmi yokmu bakak
2 tane kanepemi teklileri yok dimiyok kuzum nerdeee daha sipariş verdikk işte ölçü kumaş kol ben herşeyini değişik istedimmm bayağı sorun olduuuu ondan yaptırıyoruz yaniii... benim isteklerim bitmedi adam bana dediki abla ben sana sipariş verip yaptırıyımm anca 20 güne gelirrr beklicezz artıkkk nette yoktur resmi ben değiştirdim bayağıı
2 tane kanepemi teklileri yok dimi
bence çok diil gayet iyievet sadece 2 üçlü oturma odam ferahlasın istedimmm ortalık tamamen boşalsın diye istemedim teklii
bayağıda uyguna geldiii
2sinni 1,250 tlye aldık çok mu??
ama koltuk tipinde çekyatt
öğürdün müüüübaşakım bu sabah çok feci uyandımm
midem kaynıyoduu.öyle bulanıyoduki dayanamadımm kalaktım kahvaltı hazırlıyım diye ama öğür öğür gözümden yaş geldii,kocişime akşamdan kalma çorbam vardı onu yedirdimm zavallım da sesini çıkarmadı yedii kahvaltı bile yapamadım bennn
sanırsam midemi üşüttüm çok fecii şimdik iyi birass
bence çok diil gayet iyi
başakım bu sabah çok feci uyandımm
midem kaynıyoduu.öyle bulanıyoduki dayanamadımm kalaktım kahvaltı hazırlıyım diye ama öğür öğür gözümden yaş geldii,kocişime akşamdan kalma çorbam vardı onu yedirdimm zavallım da sesini çıkarmadı yedii kahvaltı bile yapamadım bennn
sanırsam midemi üşüttüm çok fecii şimdik iyi birass
nubuk ne olumbide ölçülerini şeklini falanda değiştikk yaniii uygun geldi banada
bellondaki kanepenin tipini andırıyo ama benimki işlemelii
kollar beyaz simli deri kumaşı nubuk ve mor olacakk
öğürdün müüüü
ama daha batına var dimi aklımıza bişi gelemz
ben de çoktan yidim kırmızı kartı:125:
nazoş kardeşin niye geliyo
galiba üşütmekten ama ayaklarım çok üşüdü akşammmçok geçmiş olsun... üşütmektende olur strestende olur dikkat et kendine
nubuk ne olum
kıslar google a
Country Selector | o.b.® Mighty Small
yazın "enter your name" bölümüne adınızı yazın
ne güzel bişi oluyooooo çok hoşuma kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?