ben link vermedim ama link gibi yazılmş.yapıyorum olmuyor
ben link vermedim ama link gibi yazılmş.
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small
burdan dene annem link verdim bukez
valla elin adamı serenat yaptı bizeoldu bu sefer eşime gösterecem bunu bakayım ne yapacak
valla elin adamı serenat yaptı bizebilemem ne yaparlar bende göstercem
aynenönce nasıl olduğunu söylemeyeceğim tabi önce kıskansın sonra söylerim
evet pislik çoktan çıkmş gitmiş koca totolu yarimeranay çıkmış çıkıyorum demeden
aynenbak ne yapmışlar bana falan de.
şaşırsın kalsın
tmm bende defoluyumönce şaşırır sonrada sadece isim benzerliği diye düşünebilir
bende çıkıyorum kardeşim geldi sonra görüşürüz bayyyyyyyy
günaydın tatlımmmmm kızkardeşin de mi yanında yaşıyor:26:
Allah analı babalı büyütsün adıyla çok yaşasın inşalllah. demek doğurttun kardeşiniinşallah o da seni doğrtur.
aklıma gelmedin değil acaba hatice hangi topiklerde diye düşünür olmştum.
uğradığın için sağol cnm mucuk
slm tatlım çok geçmiş olsun. bu dişler dolayısıyla alınan ilaçlar ve hamileliğin arasındaki yasak ilişkiyi pek bilmiyorum.selam kızlar..
mutlu sağlıklı hayırlı bol bebişler yıllar dilerim Allah tan herkese...
kızlar bu aralar dişlerimle uğraşıyorum giremedim pek.
kaplama köprü dişeerim var ağrı sızı yapıyor e bende hailelik düşündüğüm için bir an önce yaptırmalıyım,
geçenlerde gittim doktara dolgu dişimi yenilettim oazaman adetim daha bitmemişti sorun olmaz herhalde,e şimdide kapma dişim ağrıyor pazartesi yine gidicem fakat salı veya çarşamba yumurtlama günlerim ne yapmalıyım kızlar korunayımmı röngen mırfin zarar veririmi?=ha bide adet tam bitti 2 gün sonra yni 8.gün korunmasız ilişki oldu bundan hamile kalmış olabilirmiyimki ama bu ay korubnmalıyım herhalde fikrinize ihtiyacım var kızlar ...
çok mutsuzum bu ayda yatar bu dişiş lerşnden dolayı ...
yok nazocum defolu değilimdefoluyummu def olayımmı
slm tatlım çok geçmiş olsun. bu dişler dolayısıyla alınan ilaçlar ve hamileliğin arasındaki yasak ilişkiyi pek bilmiyorum.
bu konularda safım yani kusura bakma.
bilen kızlar yanıtlar. gel biz laflıyak senle
akşam napıyon
amaaann kocam işte olcak bende onun ailesiyle bunalım takılcam:120:akşamab işiy yapmıyom anacım sade-ce tv izlicezz..
sen napıyon akşama kız zilliii:))
bilemem ki :26:biliyorsunki veren Allah her zaman verebilir. hamile kalma şansının en düşük olduğu zmaanda bile geleceği varsa gelir.canım benim sağolasın..
tamam canım laflıyakta ama ben çok takıyom kafaya kız adetin 8.gün ilişki oldu anam e pazartesşde dişçiye gidecem sence gebelk olurmu 8.gün bebeğm..
amaaann kocam işte olcak bende onun ailesiyle bunalım takılcam:120:
keşke sormasaydın için karardı dimi
yok canım yaa öyle demee tadını çıkarmaya çalış canım dünyaya birkere geliyoz..sizmi gitceniz kayınvalidenlere?olsun ya boşver tadını çıkrmaya bak canım..
bilemem ki :26:biliyorsunki veren Allah her zaman verebilir. hamile kalma şansının en düşük olduğu zmaanda bile geleceği varsa gelir.
zati sen daha tecrübesilin bana göre bide evladın var senin Allah bağışlasın. benim gibi tecrübesize soruyon
hepinize mutlu sağlıklı bol bebişliii we tabikiii aşk dolu bir yıl dilerim arkadaşlarrrr............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?