Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basakcigim ben baska topiklere gidermiyim ben sizleri cok seviyorum keske zaman bula bilsem daha sik girebilsem evet kiz kadesimde burda darisi hepimizin basina insallah en kisa zamanda bizide dogurturlar insallah.

selam kızlar..
mutlu sağlıklı hayırlı bol bebişler yıllar dilerim Allah tan herkese...
kızlar bu aralar dişlerimle uğraşıyorum giremedim pek.
kaplama köprü dişeerim var ağrı sızı yapıyor e bende hailelik düşündüğüm için bir an önce yaptırmalıyım,
geçenlerde gittim doktara dolgu dişimi yenilettim oazaman adetim daha bitmemişti sorun olmaz herhalde,e şimdide kapma dişim ağrıyor pazartesi yine gidicem fakat salı veya çarşamba yumurtlama günlerim ne yapmalıyım kızlar korunayımmı röngen mırfin zarar veririmi?=ha bide adet tam bitti 2 gün sonra yni 8.gün korunmasız ilişki oldu bundan hamile kalmış olabilirmiyimki ama bu ay korubnmalıyım herhalde fikrinize ihtiyacım var kızlar ...
çok mutsuzum bu ayda yatar bu dişiş lerşnden dolayı ...

slm tatlım çok geçmiş olsun. bu dişler dolayısıyla alınan ilaçlar ve hamileliğin arasındaki yasak ilişkiyi pek bilmiyorum.
bu konularda safım yani kusura bakma.
bilen kızlar yanıtlar. gel biz laflıyak senle
akşam napıyon

canım benim sağolasın..
tamam canım laflıyakta ama ben çok takıyom kafaya kız adetin 8.gün ilişki oldu anam e pazartesşde dişçiye gidecem sence gebelk olurmu 8.gün bebeğm..

akşamab işiy yapmıyom anacım sade-ce tv izlicezz..
sen napıyon akşama kız zilliii:))
amaaann kocam işte olcak bende onun ailesiyle bunalım takılcam:120:
keşke sormasaydın için karardı dimi
canım benim sağolasın..
tamam canım laflıyakta ama ben çok takıyom kafaya kız adetin 8.gün ilişki oldu anam e pazartesşde dişçiye gidecem sence gebelk olurmu 8.gün bebeğm..
bilemem ki :26:biliyorsunki veren Allah her zaman verebilir. hamile kalma şansının en düşük olduğu zmaanda bile geleceği varsa gelir.
zati sen daha tecrübesilin bana göre bide evladın var senin Allah bağışlasın. benim gibi tecrübesize soruyon

doktorumu aradım sorum bu ay korun dedi,8.gün ilişkide pek gebelik beklemeyiz dedi canım ama ben genede kafaya takıyom ya olduysa bir sürü röntgen morfin yiycem haftaya neyse,tecrübelide olsak pimpirikliyiz anacım içimizdeki kurt çıkmıyo hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…