Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar millet nerde??
yılbaşı mı kutluyor:44:
o kadar da aşmadık değil mi:44:

Herkese mutlu seneleeeeer hepinizi sewiyorummmmmmm kizlaaarrr
Yeni yil bize once saglik sonra aile saadeti ve birligi sonra bebis sonra para ve basari getirsin buyuklerimizi ve tum sevdiklerimizi bizden ayirmasin insallah depremsiz afetsiz savassiz bir yil olsunn

kızlar nasılsınız bakem cook yoruldum mısafırlerım yenı gıttı aılemle esımın aılseı ıle mutlu bır sekılde yenı yıla gırdıkk
bu arada bugun adet de oldum bat 9 ocakdı herzamankı gıbı ve tek damla halan gunluk pet doldurmadı kırmızılar:44::44::44::44::44:

sanada canım güzel dileklerin için sağol..
canım yukarıda yazdıklarımla ilgili bir bilgin varmı dişle ilgili olanlar?

saol cnmmm ...
yasdıklarını okudum ama bi bilgim olmadığı için yorum yasmamıştımmm ....
bence ilgili bi dr.a danışmadan işlem yaptırma derimm....bizim bilgilerimizle ateşe atma kendinii

2012 hepimiz için güzel geçsin inşşşşşşşş

slm canlarım pek kimse uğramamış buralara .
anlıyorum herkesin bu hafta sonu yoğun. en azından bi çok kişi.
ben hemen anlatiyim. cumartesi akşam bi akrabaya yemeğe gittik. kocam da işteydi.gece 1de oraya geldi. saat 2 buçukta eve geldik yattık.
pazar günü yani bugün 3e geliyordu uyandık. kocam işe geç kalıyordu koşa koşa gitti. bende çarşı pazar yaptım eve geldim. şimdikte komşuya gidiyom laflıycam. bi kaç saate gelürüm. sonra hamam yapcam
gece 1e kadar yine burdayım mucuk

Son düzenleme:
selamlar bende pek giremedim bugün eşim evde bugün bizde öğleye kadar uyuduk
akşama kadar tembellik yaptık film izledik akşamda biraz gezdik geldik şimdi de eşim uyurken bakayım dedim ama kimsede yok çok öpüyorum yarın görüşürüz

3 e mi geliyordu. naptınız öyle gündüzü geceyi birbirine katmışsınız.:26:

herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yılda tüm dileklerimiz gerçek kucaklarımız bebek dolsun

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
sara_28+,
karanfilce

selamlar nasılsınız

regl oldum bugün belim karnım ağrıyor ama yinede iyiyim 4 gün gecikti ondan bukadar ağrı oldu heralde normalde bukadar ağrı olmuyordu
benimkide 1 dokun bin ah işit gibi oldu

yok canım estağfirullah.. geçmiş olsun bir daha ki aya inşallah..
bana bir dokunsan bana da aynı şekilde ama işte.. canımı sıkmak istemiyorum. zaten yeterince ağladım bugün.

yok canım estağfirullah.. geçmiş olsun bir daha ki aya inşallah..
bana bir dokunsan bana da aynı şekilde ama işte.. canımı sıkmak istemiyorum. zaten yeterince ağladım bugün.

sağol canım....tabikide regl olduğumuz sürece umut herzaman vardır yeterki umudumuzu kaybetmeyelim gittim gezdim kendimede bir elbise aldım birde en sevdiğim şeyi dondurma aldım benden iyisi yok şimdi eşimde evde keyfim yerinde...
senin neyin var neden ağladın anlatmak istersen tabikide derman olamayız ama derdini paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…