Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oh afiyet olsun. güle güle giy kıyafetlerini de. benim eşimin ailesiyle problemler var. uzunn mesele. her geldiklerinde eski defterleri açıp beni ağlatıp gidiyorlar. inan bu yüzden gelmelerini istemiyorum. onlar varken tramva var onlar yokken huzur..

iyiyim canım sağol

bende dün regl oldum sağlık olsun artık önümüzdeki aya bağladım umudumu

öyle tabiki sağlık olsun huzur olsun bebekte olur inşallah üzülmeye kederlenmeye gerek yok önce kendimiz iyi olalımki bebeklerimizide sağlıklı bir şekilde karşılayalım

sağol canım benim....bu aileler neden çocuklarını huzursuz ederlerki mutsuz olduklarında çokmu rahat ediyorlar bırakın demi geçmiş geçmişte kalsın ne yaşandıysa yaşandı geleceğe baksalar...
inşallah çok sık gelme imkanları yoktur uzaklarmı sizlere

yok canım yakındalar. zaten kayınvalidem gelemiyor evime. ruh hastası( sinir olduğumdan söylemiyorum gerçekten öyle uyum problemi var hayatında tanıdğı insanların yarısından fazlasıyla küs ve kavgalı otobüse binse şöförüyle düğüne gitse yan masayla apartmanda kapıcıyla kavga. doğal olarak benle de) ne bileyim gözümü açsam kapasam olmasalar.. eşim kpss ye çalışıyor inşallah kazanır ve gideriz. oysa ki ne çok seviyordum bu şehri kpss den 91 aldım sırf buraya atanabilmek için..şimdi gitmek istiyorum. ama imtihan işte imtihanın büyüğü inşallah muvaffak olurum.

inşallah kazanırsınızda daha mutlu sizin için hayırlı biryere gidersiniz zordur öyle insanla uğraşmak eltimdende beter bir kişilik ALLAH yardımcın olsun... eşinde senden tarafa ve senin haklı olduğunu düşünüyorsa o şehirdende uzak olduğunuzda çok mutlu olursunuz.... bol bol dua et gideceğiniz yerde hayırlısıyla ağız tadıyla oturmak için

evet canım eşim duumu görüyor biliyor. bana bi keresinde ne olur annemi takma o kimi gelin alsa anlaşamayacaktı zaten der. bir keresinde yan odada kaymakam misafir otururken evinde babasına bağırıp çağırmış sence bunu yapan başka neden çekinir der hep. İnşallah atanır gideriz ve orada evlatlarımızla mutlu huzurlu sağlıklı yaşarız. aminnnn

kociş kahve istiyor kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi...

amiin amiin...
insanın eşi yanında oldumu aşamayacağı güçlük yoktur annesininde nasıl bir karakter olduğunu biliyor... sende artık onu hasta diye kabul et yoksa sen kendine yaparsın... insanlar üzüntüden ne gibi hastalıklar çıkıyor ikizleri biliyorsun zona geçirdi stresten neler çekti hep stres kaynaklıydı... aman kendine iyi bak kafanı rahatlatacak kitaplar oku birşey dediğinde ALLAH a havale et..dua et insanın en çok sıkıntıdayken ettiği dua kabul olurmuş sende öyle zamanları kendi lehine çevir... inşallah evlatlarınızla mutlu huzurlu olacağınız günlerde gelecek yeterki inacını yitirme

kociş kahve istiyor kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi...

tamam canım bende çıkıcam çay yapayım eşim uyanır şimdi
kendine eşine iyi davran kim olursa olsun kimse için birbirinizi üzmeyin daha çok kenetlenin hayatı daha çekilir kılın çok öpüyorum sevgiyle kalın

günaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum

yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize

günaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...

günaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum

yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize

günaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu seneler
hayırlı günler kızlar sizleri çok özlediğimi hisssediyrrum
inşallah güzel haberlerle başlarız seneye.
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
şimdik ben biraz iş bakıcam netten görüşürüz

sende iyiki varsın canım menim netten işmi bakacan hayırdır

günaydın canımmmm...inşallahhhhh...türktelekoma başvur eleman alıomus 15 günde bir...haberin olsun..ben başvurucam birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…