- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sağol canım....tabikide regl olduğumuz sürece umut herzaman vardır yeterki umudumuzu kaybetmeyelim gittim gezdim kendimede bir elbise aldım birde en sevdiğim şeyi dondurma aldım benden iyisi yok şimdi eşimde evde keyfim yerinde...
senin neyin var neden ağladın anlatmak istersen tabikide derman olamayız ama derdini paylaşırız
iyiyim canım sağol
bende dün regl oldum sağlık olsun artık önümüzdeki aya bağladım umudumu
oh afiyet olsun. güle güle giy kıyafetlerini de. benim eşimin ailesiyle problemler var. uzunn mesele. her geldiklerinde eski defterleri açıp beni ağlatıp gidiyorlar. inan bu yüzden gelmelerini istemiyorum. onlar varken tramva var onlar yokken huzur..
sağol canım benim....bu aileler neden çocuklarını huzursuz ederlerki mutsuz olduklarında çokmu rahat ediyorlar bırakın demi geçmiş geçmişte kalsın ne yaşandıysa yaşandı geleceğe baksalar...
inşallah çok sık gelme imkanları yoktur uzaklarmı sizlere
öyle tabiki sağlık olsun huzur olsun bebekte olur inşallah üzülmeye kederlenmeye gerek yok önce kendimiz iyi olalımki bebeklerimizide sağlıklı bir şekilde karşılayalım
yok canım yakındalar. zaten kayınvalidem gelemiyor evime. ruh hastası( sinir olduğumdan söylemiyorum gerçekten öyle uyum problemi var hayatında tanıdğı insanların yarısından fazlasıyla küs ve kavgalı otobüse binse şöförüyle düğüne gitse yan masayla apartmanda kapıcıyla kavga. doğal olarak benle de) ne bileyim gözümü açsam kapasam olmasalar.. eşim kpss ye çalışıyor inşallah kazanır ve gideriz. oysa ki ne çok seviyordum bu şehri kpss den 91 aldım sırf buraya atanabilmek için..şimdi gitmek istiyorum. ama imtihan işte imtihanın büyüğü inşallah muvaffak olurum.
inşallah kazanırsınızda daha mutlu sizin için hayırlı biryere gidersiniz zordur öyle insanla uğraşmak eltimdende beter bir kişilik ALLAH yardımcın olsun... eşinde senden tarafa ve senin haklı olduğunu düşünüyorsa o şehirdende uzak olduğunuzda çok mutlu olursunuz.... bol bol dua et gideceğiniz yerde hayırlısıyla ağız tadıyla oturmak için
evet canım eşim duumu görüyor biliyor. bana bi keresinde ne olur annemi takma o kimi gelin alsa anlaşamayacaktı zaten der. bir keresinde yan odada kaymakam misafir otururken evinde babasına bağırıp çağırmış sence bunu yapan başka neden çekinir der hep. İnşallah atanır gideriz ve orada evlatlarımızla mutlu huzurlu sağlıklı yaşarız. aminnnn
kociş kahve istiyor kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi...
tatlım bende anlamadım deliksiz uyumuşuz. kocam uyandı birden işe geç kalıcam diye. 3te servisi geliyor. koşa koşa gitti3 e mi geliyordu. naptınız öyle gündüzü geceyi birbirine katmışsınız.:26:
günaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum
yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize
günaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...
günaydın herkese mutlu yıllar mutlu mutlu haftalar mutlu günler diliyorum
yeni yıl yeni bir umut olsun hepimize
günaydın kızlarrrrr...herkese mutlu bebişli sağlıklı bir yıl diliyorummmm...
hayırlı günler kızlar sizleri çok özlediğimi hisssediyrrumgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu seneler
hayırlı günler kızlar sizleri çok özlediğimi hisssediyrrum
inşallah güzel haberlerle başlarız seneye.
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
şimdik ben biraz iş bakıcam netten görüşürüz
hayırlı günler kızlar sizleri çok özlediğimi hisssediyrrum
inşallah güzel haberlerle başlarız seneye.
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
şimdik ben biraz iş bakıcam netten görüşürüz
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?