Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

döndüm şekerim osmaniyedeyim
ama sevdiğim herkesi gördüm
bol bol bebiş sevdimmmm oyyy nasıl tatlıydıııı Allahım korusun
Allahım bizlerede nasip etsin inşallhhh
amin cnm bu yıl nasib olsun sevdiklerinden ayrılmak çok zor. ama ayrılık olmasa kavuşmak bu denli zevk vermezdi.
hatunlar katılıyomuzunuz bana

anlatacam dedin yaa anlatmadınki ama bende bekliyodum. bide bu ne işe yarı mesala sen 15 haftalıkmısın

neeeeeeeeeeeeeen,dellendirmeyin beni,bi geçmişe bak bakim anlatmış mıyım diye
ay yazık yaaa,hamilesin,tamam vurmuyoruumöpim de geçsin

ben sana yardımcı olayım hemen canım
şimdi daisypath diye bi site var orayı açıyosun
ordan gebelik bölümünü tıklıyon ama ingilizcem yok,du bi açıp ben adım adım anlatıyım sana

bunumu diyosun ben açtım o siteyi ama gelik bölümünü bulamadım bide adım adım anlatacam dedin yaa

bende biliyorum bende ilk ablamdan duymuştum fasulye turşusunu kızartıyordu çok hoşumuza gitmişti bu arada enişte giresunlu
evlendikten sonrada biber turşusununun kızartmasını duydum burda oda güzel
çok güzel oluyo yaaaa,burda gevezelik yapana kadar kalkıp yapsaydım,şimdiye yemiştim
hoşbulduk güzelim
nasılsın tatlım nasıl gidiyorr
güzel gidiyo canım,tüm cilveleriyle güzel,geceden beri mhteşem bi baş ağrım var ama olsun
nazo mu gelmiş hani hani nerde ben neden göremiyorum:111:

alttaydı en son,ama şimdi üste de çıkmış

hoşgeldiniz kızlarrrrr...

hoşbuldum canım bebiş nasıl artık fazla miğdeni bulandırmıyor sanırsam

amin cnm bu yıl nasib olsun sevdiklerinden ayrılmak çok zor. ama ayrılık olmasa kavuşmak bu denli zevk vermezdi.
hatunlar katılıyomuzunuz bana

evet katılıyorum

nazooooooooooooo aklımda sen vardın tatildeeeeeeee gelen giden oldumuuuuuuuu

dün öğlen teşrif ettiler 4 gün gecikmeli teşrif etmeselerdi daha çok mutlu olurdum ama olsun ne yapalım bizde önümüzdeki maçlara bakarız

bunu diyom güzelim

ya bulandırmaz olurmu hemde daha fazla oldu bulantı zaten 2 aylık oldum çoğalıyomuş bu ayda 3 aydan sonra azalıyo:119:

nikolaycım bak senin için alıntı yaptım
bende hemen yer imlerine ekledim bunu çünkü merak ediyordum nasıl yapılıyor diye

ya bulandırmaz olurmu hemde daha fazla oldu bulantı zaten 2 aylık oldum çoğalıyomuş bu ayda 3 aydan sonra azalıyo:119:

aman olsun insanın miğdeside bulanmayınca kendini hamile gibi hissetmez ben hamile kaldığımda ne miğdem bulanıyordu nede başka birşey
hem birde sağlıklı hamileliklerde miğde bulantısı olurmuş diye duymuştum ne kadar doğrudur bilemem

inş öyledir canım sağlıklı olsunda gerisi boş.

çok teşekkürederim.

rica ederim canım bende baktım siteye bende ingilizceden anlamadığım için tıklıyacan yazının altında bu sayfanın çevirisini yap diyor bende oraya tıklayınca türkçe çıktı daha anlaşılır o şekilde

sen bana son adetini bide yazmak istediğin herhangi bişeyi söyle ben ayarlayım sana
beğenirsen eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…