Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak sara selamlar nasılsınız
canım benim yeğenimin dersi vardı onla ilgilendim sonra kardeşim geldi yemek yedik derken zaman geçti...ama unutmuşum ışıkları çayı pardon bir daha olmaz
sonrada ben ara ara girip baktım ama kimse olmayınca bende kapattım bilgisayarı oturdum tv izliyordum
şimdi yine açayım dedim kimler var diye sizleri görünce sevindim alışmışım sürekli bakıyorum

kızlaaar merhaba ben geldimmmmm bugün doktora gittim yumurta büyütücü iğne verdi haftaya aşılama yapcaz.
hoş geldin cnm test yaptırdın dimi yumurtlama sorunu mu varmş.
neden iğne verdi acaba hapla başlamadı:44:
evet kimse olmayınca insanın durası gelmiyo ne izliyosn

evet kimse olmayınca insanın durası gelmiyo ne izliyosn

ben yer gök aşkın yeni bölümü başlayacak diye beklerken tekrarını seyredip durdum onunda yeni bölümü yokmuş
iğnede veriyorlar bazen aşılamada

merhaba canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
teşekkür ederim bitanem inşallaaaahhh

testlerim daha önce yapılmıştı canım yaklaşık 9 aydır tedavi görüyorum ben klomenin en yüksek dozunu geçen ay kullandım ve malesef yumurtamı büyütmedi. artık iğneye geçcez dedi doktor. ve bugün itibariyle iğneye başladık.

anamm geliyom gidiyom kimse yok bana niye denk gelmiyosunuz canım

sağol canım ben iyiyim sen nasılsın moraller yerindedir inşallah
canım biz genelde buralardayız ama sen pek girmiyorsun eskisi kadar nerelerdesin

iyi çok şükür ablam
geçen hafta annem burdaydı pek giremedim haftasonuda biz gittik mersine
bugünde temizlikle geçti özledim sizleri

iyi çok şükür ablam
geçen hafta annem burdaydı pek giremedim haftasonuda biz gittik mersine
bugünde temizlikle geçti özledim sizleri

oh gezdin tozdun evinide yemizledin mis gibi darısı benim başıma yarında ben yapacam temizlik üşenmezsem

offfffff,çok lezzetli görünüyo saracım,ellerine sağlık.
kızlar iyi geceler,yatmadan bi bakayım dedim,sabaha görüşürüz inşallah

pek gezemesemde sevdiklerimi gördüm en azında
üşenmez benim ablam yapar hemencik temizliğini

sadece evi silip süpürsem üşenmeyecemde kapı pencerede silinecek onlarda bir günümü alıyor
burayı yapan adamın işi gücü yokmuş pencere yapmış heryerini ALLAH tan çabuk siliniyor uğraştırmıyor öyle...
başlayacaz bakalım bir yerden... yap diyen yok ama beni rahatsız ediyor heryer çok pis geliyor

günaydın canlarımm paspasın altından aldım anahtarı açtım tükkanı hadi bakalım hayırlı günlerrr herkeseee

günaydın canlarımm paspasın altından aldım anahtarı açtım tükkanı hadi bakalım hayırlı günlerrr herkeseee
günaydınnn battasım nasılsın bakıyım bu aydan ümidin yok demi senin benim bi ihtimal var kuzum yaa unutuyoruz korunmayı yaa:18:
günaydın kızlar

günaydınn bebişşşşşşş nasılsın bakıyımm??

günaydınnn battasım nasılsın bakıyım bu aydan ümidin yok demi senin benim bi ihtimal var kuzum yaa unutuyoruz korunmayı yaa:18:

günaydın güzel pınarım
kıs ben seni yalnız bırakırmıyım hiçç
bizde dün bıraktık korunmayı gerçi batımıza az kaldı ama
işte bir umut canım bakalım belkim tutar biz buayda yine kolkola beklicez batımızı desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…