nazocum ben işten çıkmştım bir daha da giren olmamış bizden sonra
çok üzlüyorum bu duruma. sende burda nöbet tutardınsen bilem boşlar oldun
tükanın kapısı açık......
ışıklar yanı..........
ocakta çay suyu kaynaya kaynaya bitmiş........
bir terk edilmişlik seziyorum........
erenayefe de ilgilenmiyo güya beraber açmıştık burayı
kızlaaar merhaba ben geldimmmmmbugün doktora gittim yumurta büyütücü iğne verdi haftaya aşılama yapcaz.
hoş geldin cnm test yaptırdın dimi yumurtlama sorunu mu varmş.kızlaaar merhaba ben geldimmmmmbugün doktora gittim yumurta büyütücü iğne verdi haftaya aşılama yapcaz.
evet kimse olmayınca insanın durası gelmiyobaşak sara selamlar nasılsınız
canım benim yeğenimin dersi vardı onla ilgilendim sonra kardeşim geldi yemek yedik derken zaman geçti...ama unutmuşum ışıkları çayı pardon bir daha olmaz
sonrada ben ara ara girip baktım ama kimse olmayınca bende kapattım bilgisayarı oturdum tv izliyordum
şimdi yine açayım dedim kimler var diye sizleri görünce sevindim alışmışım sürekli bakıyorum
hoş geldin cnm test yaptırdın dimi yumurtlama sorunu mu varmş.
neden iğne verdi acaba hapla başlamadı:44:
evet kimse olmayınca insanın durası gelmiyone izliyosn
teşekkür ederim bitanem inşallaaaahhhmerhaba canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
hoş geldin cnm test yaptırdın dimi yumurtlama sorunu mu varmş.
neden iğne verdi acaba hapla başlamadı:44:
ablam burdaymış yaaaa nasılsın nazoş abla napıyosunn?
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın moraller yerindedir inşallah
canım biz genelde buralardayız ama sen pek girmiyorsun eskisi kadar nerelerdesin
iyi çok şükür ablam
geçen hafta annem burdaydı pek giremedim haftasonuda biz gittik mersine
bugünde temizlikle geçti özledim sizleri
oh gezdin tozdun evinide yemizledin mis gibi darısı benim başıma yarında ben yapacam temizlik üşenmezsem
bilmem mi okur okumaz yaptım kardelenim sana turşu kavurması gönderdim ondan geç kaldım accık
turşu kavurması tarifi
fasulyeler güzelce haşlanıp soğutulduktan sonra fasulyeler bi leğene konur bolca sarımsak döğülüp karıştırılır iri tuzuda karıştırıldıktan sonra güzelce bidona yerleştirilip üzerine suyu verilir ağzına sert bi şey bırakılıp ağzı kapatılır 15 - 20 gün sonra turşu hazırdır.
sonra fasulye turşusu çıkarılıp suya konur tuzu gitsin diye 1 saat kadar bekledikten sonra fasulyeler doğranır bi tavada bolca soğan kavrulur içine fasulyeler konur üzerine su ilave edilir kaynayınca altı kısılır 10 -15 dakika kaynadıktan sonra ılıtılarak servis edilir.
Not : çok lezzetlidir.
Eki Görüntüle 319409
pek gezemesemde sevdiklerimi gördüm en azında
üşenmez benim ablam yapar hemencik temizliğini
offfffff,çok lezzetli görünüyo saracım,ellerine sağlık.
kızlar iyi geceler,yatmadan bi bakayım dedim,sabaha görüşürüz inşallah
günaydın kızlar
günaydınnn battasım nasılsın bakıyım bu aydan ümidin yok demi senin benim bi ihtimal var kuzum yaa unutuyoruz korunmayı yaa:18:günaydın canlarımm paspasın altından aldım anahtarı açtım tükkanıhadi bakalım hayırlı günlerrr herkeseee
günaydın kızlar
günaydınnn battasım nasılsın bakıyım bu aydan ümidin yok demi senin benim bi ihtimal var kuzum yaa unutuyoruz korunmayı yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?