Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyidir sultanım sen nasılsın?

iyiyim tatlım bildiğin gibi işte sultanlara bişi olmaz dipçik gibiyim beeeeeeee :129:
sultanım bu nasıl alıntı annem kendin sormuş kendin cevaplamş gibi olmuş

amin cnm sende tez zamanda atlatırsın inşallah

siz otelde ne yaptınız bana ayrıntılı anlat bakalımama sakın utanma sexy ler utanmaz

eeeee artık kaç şiddetinde deprem oldu bilmiyom yane baya sarsıntılıydı işte anla artık şekerim niye utanayım yaaaaaaaaa ben sexyim dimi ama he he heeeeeeeeeeeeee:76:

amin çok üzüldüm evet haklısın çoğu gebeliktir kesin ALLAHTAN umut kesilmez genelde böyle dış gebelik geçirenlerde 2 ay sonra bidaha hamile kaldığını dyuyorum. seninde olur inş hamilelerin duası kabul aolur derler o yüzden inş benim duam tutar.

eeeee artık kaç şiddetinde deprem oldu bilmiyom yane baya sarsıntılıydı işte anla artık şekerim niye utanayım yaaaaaaaaa ben sexyim dimi ama he he heeeeeeeeeeeeee:76:
o ne beeeee ayrıntılı anlatır insan. odaya nasıl çıktınız ne vardı üzerinde ilk halvet gibi mi oldu yooksam sıradan mıydı

sağol canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınşallah...sen ne zamandır beklıyordun?sorun neydi?

çok saol canım..evdeyim walla süper oldu ama yarın için zor çok kötü olmazsam giderim heralde...Allah ım başağım en kısa zamanda kendi evine çıksın yarabbimmmmmmmmmmm...aminnnnnnnnnnnnn.....

sağol canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınşallah...sen ne zamandır beklıyordun?sorun neydi?

be fazla beklemedim daha 6 aylık evliyim 2 aylık hamileyim bende kist vardı yumurtaılarımda o yüzden hiç korunmadım.çok şükür hamişim.

o ne beeeee ayrıntılı anlatır insan. odaya nasıl çıktınız ne vardı üzerinde ilk halvet gibi mi oldu yooksam sıradan mıydı

tabi tabi anlatayımda kk kızmasın ewet aynen ilk gibi oldu çok heyecanlıydı, çok güzeldi kırmızı elbise giymiştim mini ,v yakalı , sexy elbiseydi yane ne sıradanı beeeeeeeeeeeeeeeeeeee mükemmeldi, benim kocam gibi romantik adamla nasıl sıradan olsun herşey özeldi şekerim herşeyi düşünmüş kociş ona göre ayarlatmış yatağın üstünde güller falan filan vs vs vs yane

kızlar bende anne olmak istiyorum inş.bu ay olur 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı çokmu sabırsızım acaba

ben çıkıyorum yaaa bu sultanmı hürremmi neyse beni kıskandırdı bu ne ya gülmüş yatağın üstünde

ben çıkıyorum yaaa bu sultanmı hürremmi neyse beni kıskandırdı bu ne ya gülmüş yatağın üstünde

aşk olsun nikolayım sendemi kıskandın beni senden beklemezdimeeeeeeeeeee napayım canım ben demedimki kocacım yapmış bu sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh yarabbim allah bozmasın der insan öyle olsun nikolay hıhhhhhh

aşk olsun nikolayım sendemi kıskandın beni senden beklemezdimeeeeeeeeeee napayım canım ben demedimki kocacım yapmış bu sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh yarabbim allah bozmasın der insan öyle olsun nikolay hıhhhhhh

ee tabiki ALLAH bozmasın ama kıskandım yaa napi banane bende istiyorum böyle ormantik koca:44:

kızlar bende anne olmak istiyorum inş.bu ay olur 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı çokmu sabırsızım acaba

canım benim daha çok yenisin dur bakalım evliliğin tadını çıkar acelen ne yaaa olur doktorlar en az 6 ay diyo daha 3 ay olmuş senin bu 1 senede olabilir hemen pes etme umudunu bırakma ama daha çok erken evliliğini doya doya yaşa çocuk olunca hayatını ona göre yönlendiriyorsun bir daha bu fırsat gelmez bak ama sen bilirsin tabi kaç yaşındasın tatlım

çok saol canım..evdeyim walla süper oldu ama yarın için zor çok kötü olmazsam giderim heralde...Allah ım başağım en kısa zamanda kendi evine çıksın yarabbimmmmmmmmmmm...aminnnnnnnnnnnnn.....
ohhhhhhh AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN DİYELİM KOCAMANNNNNNN
çok şükür cnm inşallah tez zamnda atlatırsında yeniden hamile kalırsın. istersen gel bizimle burda neşeyle yumurtla zevkle doğur. bizim felsefemiz
offffffffffffffff Allah daim ettirsin bu aşkınızı.
kızım siz kaç yıllık evlisiniz yaaaaaaa maaşallah
olur cnm sabırsızlanma bak burda yıllardır olmaaynlar var ne güzel sabırla bekliyoruz.
istersen sende katıl bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…