sultanım bu nasıl alıntı annem kendin sormuş kendin cevaplamş gibi olmuşiyidir sultanım sen nasılsın?
iyiyim tatlım bildiğin gibi işte sultanlara bişi olmaz dipçik gibiyimbeeeeeeee :129:
amin cnm sende tez zamanda atlatırsın inşallahcanım benim erken döllenme olmuş kı ben hangı gun olduğunu bılıyorum,bır kaç damla lekelenme ve kasık sancım başlamıştı hemen sonrasında siklusun 8.gunuydu,yüksek ıhtımalle çoğul gebelıkmış o yuzden hızlı yukselmiş..doktoruma çok güvenıyorum ama başka doktorlara da sordum hepside 16000 leri bıle değil 2000 lerde kese görünmemesine bıle dış gebelık dedıler..gel bakalım bıle demeden iki ayrı profa sorduk..
normalde erkenden test yapmam o gün beni birşey dürttü ve kalktım 1 haftadır süren kasık ağrım vardı ve test yaptım diyorumya öyle şaşırdımki ve öyle mutlu oldumki
zaten ıyıkı amelıyata alındım acilen zira tüpümü patlatmış ,bu da şoka girmeme iç kanama geçirmeme sebp olabılırmış neyseki şükür o evreye gelmedık öyle işte toplam 6 gunluk bir şey..
Allah kimseye yaşatmasın
siz otelde ne yaptınız bana ayrıntılı anlat bakalımama sakın utanma sexy ler utanmaz
peki cnm tüpün biri alındığına göre artık tek tüp şansın mı varsağol canım yok ne kusuru kese tüpten rahme inmemiş tüpte sıkışıp kalmış ve orda büyümüş öyle olunca tüpe zarar vermiş
canım benim erken döllenme olmuş kı ben hangı gun olduğunu bılıyorum,bır kaç damla lekelenme ve kasık sancım başlamıştı hemen sonrasında siklusun 8.gunuydu,yüksek ıhtımalle çoğul gebelıkmış o yuzden hızlı yukselmiş..doktoruma çok güvenıyorum ama başka doktorlara da sordum hepside 16000 leri bıle değil 2000 lerde kese görünmemesine bıle dış gebelık dedıler..gel bakalım bıle demeden iki ayrı profa sorduk..
normalde erkenden test yapmam o gün beni birşey dürttü ve kalktım 1 haftadır süren kasık ağrım vardı ve test yaptım diyorumya öyle şaşırdımki ve öyle mutlu oldumki
zaten ıyıkı amelıyata alındım acilen zira tüpümü patlatmış ,bu da şoka girmeme iç kanama geçirmeme sebp olabılırmış neyseki şükür o evreye gelmedık öyle işte toplam 6 gunluk bir şey..
Allah kimseye yaşatmasın
o ne beeeeeeeeee artık kaç şiddetinde deprem oldu bilmiyom yane baya sarsıntılıydı işte anla artık şekerim niye utanayım yaaaaaaaaa ben sexyim dimi ama he he heeeeeeeeeeeeee:76:
amin çok üzüldüm evet haklısın çoğu gebeliktir kesin ALLAHTAN umut kesilmez genelde böyle dış gebelik geçirenlerde 2 ay sonra bidaha hamile kaldığını dyuyorum. seninde olur inş hamilelerin duası kabul aolur derler o yüzden inş benim duam tutar.
peki cnm tüpün biri alındığına göre artık tek tüp şansın mı var
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin. tüpün alınması ne demek yani ne zararı var ya da tüpleri biliyorum ama alınması nasıl oluoyr:26:kusura bakma cnm safım biraz bu konularda:44:
ohhhhhhh çok şükür çok sevndm cnm
içini yakıyo ya o yüzden öksürük gidiyo.
ay ne güzelllllllll demek bugün evdesinnnnnnnn ohhhhh yarında gitme
sağol canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınşallah...sen ne zamandır beklıyordun?sorun neydi?
o ne beeeeeayrıntılı anlatır insan. odaya nasıl çıktınız ne vardı üzerinde ilk halvet gibi mi oldu yooksam sıradan mıydı
be fazla beklemedim daha 6 aylık evliyim 2 aylık hamileyim bende kist vardı yumurtaılarımda o yüzden hiç korunmadım.çok şükür hamişim.
maşallah çok güzel çok sevındım senın adına..sağlıkla doğurursun ınşallah...
ben çıkıyorum yaaa bu sultanmı hürremmi neyse beni kıskandırdı bu ne ya gülmüş yatağın üstünde
aşk olsun nikolayım sendemi kıskandın beni senden beklemezdimeeeeeeeeeee napayım canım ben demedimki kocacım yapmış bu sevgi ahhhhhhhhhhhhhhhh yarabbim allah bozmasın der insan öyle olsun nikolay hıhhhhhh
kızlar bende anne olmak istiyorum inş.bu ay olur 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı çokmu sabırsızım acaba
ohhhhhhhçok saol canım..evdeyim walla süper oldu ama yarın için zor çok kötü olmazsam giderim heralde...Allah ım başağım en kısa zamanda kendi evine çıksın yarabbimmmmmmmmmmm...aminnnnnnnnnnnnn.....
çok şükür cnm inşallah tez zamnda atlatırsında yeniden hamile kalırsın. istersen gel bizimle burda neşeyle yumurtla zevkle doğur. bizim felsefemizevet canım ama doktor korunacaksınız dedi zira tek tüpte olsa hamile kalma durumum yüksekmiş,sol tüpte bır sıkıntı yokmuş şükür zaten ıkısıde sıkıntı olursa tüp bebek olayı var neysekı
offfffffffffffffftabi tabi anlatayımda kk kızmasın ewet aynen ilk gibi oldu çok heyecanlıydı, çok güzeldi kırmızı elbise giymiştim mini ,v yakalı , sexy elbiseydi yane ne sıradanı beeeeeeeeeeeeeeeeeeee mükemmeldi, benim kocam gibi romantik adamla nasıl sıradan olsun herşey özeldi şekerim herşeyi düşünmüş kociş ona göre ayarlatmış yatağın üstünde güller falan filan vs vs vs yane
olur cnm sabırsızlanma bak burda yıllardır olmaaynlar var ne güzel sabırla bekliyoruz.kızlar bende anne olmak istiyorum inş.bu ay olur 5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı çokmu sabırsızım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?