meraba kuzcum naber nasılsın bakalım
kadın sen napıyon yaaaaa canın sıkılmıyo mu senin .işinden sıkılmadınmı
niye bıraktın ki bence bırakmamalıydınne yapayım canım çalışmaya çalışıyorum sabah o kadar zor kalktımki yataktan yatağımı bırakasım hiç gelmedi.:83::83:
kızzz bizde dün halvetteydik hem battasız bakalım kuzum hayırlısı ben genede cok ümitli degilimgünaydın güzel pınarım
kıs ben seni yalnız bırakırmıyım hiçç
bizde dün bıraktık korunmayı gerçi batımıza az kaldı ama
işte bir umut canım bakalım belkim tutar biz buayda yine kolkola beklicez batımızı desene
sildim kuzum msjları özledim senii annemmmmpınarcım dün sana msj atmak istedm fakat mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi
valla al bendede okadar bende pek iyi sayılmam 2012 iyi gelmedi bana sanada gecmiş olsun saha dısı kalmıssın napalım önümüzdeki maclara bakıcaz artıkındün kırmızıları gördüm canım bu aydan çok umutluydum vucudum hiç alışık olmadığım şekildeydi ama fos çıktı canım sıkkın sen nasılsın?
günaydın canım iyi diyelim ama pek değilim sen nasılsın?
günaydın başakçım
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
niye bıraktın ki bence bırakmamalıydın
napıonuz hatunlar nasıl geçti yılbaşınızzzzzzzziyimisiniz
kız kadın dün bekledik biz seni niye gelmedin.günaydıııııııııııın güzellikler ben geldim sizi çok özledim yaww
dolunay yok valla 2 gündür o da mı yılbaşı eğlencesi maduru oldu acaba:18:kızzz bizde dün halvetteydik hem battasız bakalım kuzum hayırlısı ben genede cok ümitli degilim
sildim kuzum msjları özledim senii annemmmmbu arada dolunay nerelerde yahuuu göremiyorum onu hiççç
ben yatağı bırakmasaydım işyeri beni bırakacaktı.:126:
hürremim özledim seni yahu yılbaşı iyidi napak kalabalık kutladık ailecek tabiki bizim aileye gittiksen napan ne yaptın nasıl yaptın nasıl oldu işte öyle.
ben oteldeydim yawrum kocacımla işte arkadaişlarla kutladık çok güzeldibende seni özledim kuzum
kız kadın dün bekledik biz seni niye gelmedin.
dün karacalla erenay senin arakandan konştu.
karacal didi ki hürrem karısı otele gidip çocuk yapacaktı ne oldu, yoksa ote li mi bastılar , dedi.
erenayda dedi ki: bence oteli yıktılar dedi
dolunay yok valla 2 gündür o da mı yılbaşı eğlencesi maduru oldu acaba:18:
amaaaaaaaannnnn noolur bıraksa. çokta lazım ev karısı olakta örgü örek myhos
karacal didi ki hürrem karısı otele gidip çocuk yapacaktı ne oldu, yoksa ote li mi bastılar , dedi.
baskım dün giremedim çünkü küçük oğluşumun dişi ağrıodu ya o yüzden dişçiye gittik kuzumun dişi çek,ldidemek karacal karusu erenay karusu öyle dedi haaaaaaaaaaaaaaaaa çocuğu yola koyduk bakalım oteli falan bassalar nolcak yaaaaaaaaa otelde sapasağlam ayakta duruyo o kadar depreme karşı neyse anlayan anladı artık
günaydınn tatlımmm bizde sultanımızı özledikk yaniii
baskım dün giremedim çünkü küçük oğluşumun dişi ağrıodu ya o yüzden dişçiye gittik kuzumun dişi çek,ldidemek karacal karusu erenay karusu öyle dedi haaaaaaaaaaaaaaaaa çocuğu yola koyduk bakalım oteli falan bassalar nolcak yaaaaaaaaa otelde sapasağlam ayakta duruyo o kadar depreme karşı neyse anlayan anladı artık
anladım anladım oooooo
oh çok güzel anladığım kadarıyla senin eşin hem romantik hemde gezmeyi seviyo
kızlar ben biras yok oluyom.
20dk falan öptüm mucuk.
hürrem dikkat et annem eroşla karcal gelince günlerini göster.otelde hasar olmamasına sevndm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?