Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

meraba kuzcum naber nasılsın bakalım

kadın sen napıyon yaaaaa canın sıkılmıyo mu senin .işinden sıkılmadınmı

ne yapayım canım çalışmaya çalışıyorum sabah o kadar zor kalktımki yataktan yatağımı bırakasım hiç gelmedi.:83::83:

günaydıııııııııııın güzellikler ben geldim sizi çok özledim yaww

kızzz bizde dün halvetteydik hem battasız bakalım kuzum hayırlısı ben genede cok ümitli degilim
pınarcım dün sana msj atmak istedm fakat mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi
sildim kuzum msjları özledim senii annemmmmbu arada dolunay nerelerde yahuuu göremiyorum onu hiççç
valla al bendede okadar bende pek iyi sayılmam 2012 iyi gelmedi bana sanada gecmiş olsun saha dısı kalmıssın napalım önümüzdeki maclara bakıcaz artıkın
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydın ablacım sende bebegini kaybetmişsin okurken içim acıdı ama allah büyüktür onun acısın silmene yardımcı olcaktır tüm kalbimle inanıyorum sıramıda sana veriyorum insallah bende önce kalırsın ablaların en güzelii

napıonuz hatunlar nasıl geçti yılbaşınızzzzzzzziyimisiniz

hürremim özledim seni yahu yılbaşı iyidi napak kalabalık kutladık ailecek tabiki bizim aileye gittiksen napan ne yaptın nasıl yaptın nasıl oldu işte öyle.

günaydıııııııııııın güzellikler ben geldim sizi çok özledim yaww
kız kadın dün bekledik biz seni niye gelmedin.
dün karacalla erenay senin arakandan konştu.
karacal didi ki hürrem karısı otele gidip çocuk yapacaktı ne oldu, yoksa ote li mi bastılar , dedi.
erenayda dedi ki: bence oteli yıktılar dedi
kızzz bizde dün halvetteydik hem battasız bakalım kuzum hayırlısı ben genede cok ümitli degilim

sildim kuzum msjları özledim senii annemmmmbu arada dolunay nerelerde yahuuu göremiyorum onu hiççç
dolunay yok valla 2 gündür o da mı yılbaşı eğlencesi maduru oldu acaba:18:
ben yatağı bırakmasaydım işyeri beni bırakacaktı.:126:
amaaaaaaaannnnn noolur bıraksa. çokta lazım ev karısı olakta örgü örek myhos

hürremim özledim seni yahu yılbaşı iyidi napak kalabalık kutladık ailecek tabiki bizim aileye gittiksen napan ne yaptın nasıl yaptın nasıl oldu işte öyle.

ben oteldeydim yawrum kocacımla işte arkadaişlarla kutladık çok güzeldi bende seni özledim kuzum

evlendim üç ay ev karısıdım şimdide 3 ay iş kadınıyım aman ikiside biyandan iyi biyandan kötü:126:

kızlar ben biras yok oluyom.
20dk falan öptüm mucuk.
hürrem dikkat et annem eroşla karcal gelince günlerini göster. otelde hasar olmamasına sevndm.

oh çok güzel anladığım kadarıyla senin eşin hem romantik hemde gezmeyi seviyo

ewet şekerim kocacım mükemmeldir hem romantik,hem birlikte gezmeyi seven, hem ev işinde bana yardımcı, çocukların bakımında olsun daha ne olsun benim kocam herşeyim ya elim ,ayağım benim canım o benim yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…