Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi şey olmadı hürrem cadısı. demekki harbiden sexy karısın

Son düzenleme:
yaaaa mutfak lavabommm akıtıyorrrrrrrr
kabım kacağım hep ıslanmışşşşşş
bulaşık tabletlerim ıslanmış
aynen bu şekil gözüm seğirmeye başladı yaneee
ayyy napcam şimdik bennn

bir tek sıkıntı hamile olmakta degilki hamile kalıyosun ilk 3 ay düşük tehlikesi var insanın eli yureginde yasıyor acaba bişe olurmu diye allah yavrularımızı bize bagışlasın kızlar benim düşük tehlikem var dualarınızı beklerim ...

arayıp çağırsana bakacak insan yokmu çok sinir bozucu allah yardım etsin şimdi herşeyi çıkar yıka öfffffffff kolay gelsin canım üzüldüm

yettimm bacımm ben geldimm...
şimdi artık dolunay la lavobom akıttı derdine son!!!!

hemen süper sonic gücümle lavabonu taimir ediyimm..

başaaaaaaaakkk hani beni hiç merak etmemişsin..nerde bu kıs diye sormamışsın..Allah bilir yokluğumuda hissetmeednn

dolunayım yawruum hoşgeldin şekerim nassın canım neredesin sen yawwwww özledim seni

12 bitti 13 e girdik şekerim nolduuuuuuuuuuuuuu

yaaaa mutfak lavabommm akıtıyorrrrrrrr
kabım kacağım hep ıslanmışşşşşş
bulaşık tabletlerim ıslanmış
aynen bu şekil gözüm seğirmeye başladı yaneee
ayyy napcam şimdik bennn
ağlama kuzum yarım ederik bizz. hürrem kabı kaşığı temizle annem sen dolunay sende musluğu tamir et. bende çekirdek çitliyim
aynen canım hakkımızda hayırlısı. inşallah sende tez zamnda beebğine kavuşursun ne kadarlık hamikesin
yenimi anladın şekerim tabikide sexyim cadı değilim bikerem sen cadısın hıhhhhhhhhhkocamın sexy karısıyım
heyecan bitmiyo dimi

dolunay sen nerdeisn 2 gündr valla nerak ettim yavrum yaa öldün sandık

kıs sen ne kaddann tatlıymışsınnn öyleee..valla hürremden de güzelsin canım

tşkkür ederimcanım o senin güzelliğin kıskanıyolar beni yaaaaaaaaaa dolunayım basak olsun zaten kıskanıodu şimdi bide nikolay çıktı başıma

hoşbulduk tatlım:)işlerim yoğun canım ondan uğrayamdm,bende çok özledim hepinizi
dolunayım yawruum hoşgeldin şekerim nassın canım neredesin sen yawwwww özledim seni
hayırlısı olsun canımm..inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın
cumaya az kaldı kırmızı görmek istemiyorummmm (

baktım 1gün daha gelmezsem bu başak benim helvamı kavuracak geleyim dedim
dolunay sen nerdeisn 2 gündr valla nerak ettim yavrum yaa öldün sandık

tşkkür ederimcanım o senin güzelliğin kıskanıyolar beni yaaaaaaaaaa dolunayım basak olsun zaten kıskanıodu şimdi bide nikolay çıktı başıma

başak zaten kıskanç onu anlıyomda nikolaya noluyooo,kesin bu başağa uydu oda

temizlerim nolcakki basak hanım ben temizliği çok severim oh mis gibi temizlik gibisi yok walla hemde dediğin gibi hiççççççççççççççççç heyecan bitmio yane bizde öyle senin nasıl nikolay kızdı çekemedi beni gitti kıskandı yaaaaaaaa allah allah

inşşalah ama pek umudumda yok adetten 1 haafta önce yaptırdım 31 aralıkta kan testi negatif çıkmıştı şimdi adetime 2 gün kaldı sizce pozitif olma ihtimali varmıdır

arayıp çağırsana bakacak insan yokmu çok sinir bozucu allah yardım etsin şimdi herşeyi çıkar yıka öfffffffff kolay gelsin canım üzüldüm
eşim geliyordu yemeğe baktıda vakit yok dedi akşama bakarız didi gettiiii

süper sonic dolunay her eve lazım
kız hiç gülesim yoktu heeee
Allah seni tez zamanda bebiş sahibi yapsın emiii
ağlama kuzum yarım ederik bizz. hürrem kabı kaşığı temizle annem sen dolunay sende musluğu tamir et. bende çekirdek çitliyim

ohhh hanıma bak bizi çalıştırıp film gibi izlicek sonraaaa
bide adaşım olacann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…