nette 2 aylık hamileliğe bakıyodum dalmışım. şimdide sen yoksun.
burdayım kuzum :79:kıyamam sana nasıl gidiyo bebişin
merhaba arkadaşlar
dış gebelik geçirdim yenı bugun bır hafta oluyor amelıyat olalı şaka gıbıydı hamıle olduğumu öğrendım 2 gun sonra bır ruya üzerine dr a gıttım ve dış gebelık dedıler..sağ tüpüm alındı..bu üzüntüye rağmen nasıl tekrardan umut dolu olacağım bilmiyorum..
anladım canım gezsin bakalım hatun ohhhhhkankam yoğunmuş bu aralar gezmeden fırsat bulamıyor buralara.
misafiri oluyor, misafirliğe gidiyor
bencede yaaa çalışmak çok zor hiç sevmiyorum ohh ev hatunu oldum bendeay ben hiç iyi değilim kızlar yaa kafamı tutamıyorm acayip uykum var.
iş bakıyodum netten parttime.
yarım gün çalşmak istiyorm artık. şööyle öğlene doğru gitsem işe
geç olmadan gelsem
Allah'ım inşallah bulabilirim bir an önce yaaaaaaaaa
ohhh sarılalım şöle sıkı sıkısaol bitanem yaa şevkate ihtiyacım vardı harika oldu çok tşk ederim çok tatlısın
gel bende seni bi bağrıma basayım
nerdesin sen sultanımmmmgünaydıııııııııııın güzellikler ben geldim sizi çok özledim yaww
kızzz bizde dün halvetteydik hem battasız bakalım kuzum hayırlısı ben genede cok ümitli degilim
çok geçmiş olsun bişi soracam ne zamn anladılar yani kaçıncı haftada ameiyat odun?
slm kızlarrrr ben evdeyim işe gitmedim bugün çok ateşlendim gece boğazım şişti iyice...başakcımmm dediğin karışım iyi geldi ama..kocişim hazırladı hemen...yaktı geçti içimi Allah razı olsun onun sayesinde biraz rahat uyudum şimdi telefonu bağladım bilgisayara...birazdan çıkarım...öpüldünüz....
merhaba arkadaşlar
dış gebelik geçirdim yenı bugun bır hafta oluyor amelıyat olalı şaka gıbıydı hamıle olduğumu öğrendım 2 gun sonra bır ruya üzerine dr a gıttım ve dış gebelık dedıler..sağ tüpüm alındı..bu üzüntüye rağmen nasıl tekrardan umut dolu olacağım bilmiyorum..
Sağol canım ben 3 aralıkda regl olmuştum 20 aralıkda hamıle olduğumu öğrendim,beta hcg 2184 du kese yoktu 3 gun sonra gıttım endişelenip, beta hcg 6900 dü ama kese yoktu 2 gun sonra yıne takıp kontrol beta hcg 16000 ama kese yok pzt de amelıyat oldum oncekı salı öğrenmiştim reglıme 10 gün kala ve 6 gün sonra ameliyat oldum öyle işte
merhaba canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar
iyidir sultanım sen nasılsın?serenayım yesilim hoşgeldiniz yawrular nassınız bakalım
slm kızlarrrr ben evdeyim işe gitmedim bugün çok ateşlendim gece boğazım şişti iyice...başakcımmm dediğin karışım iyi geldi ama..kocişim hazırladı hemen...yaktı geçti içimi Allah razı olsun onun sayesinde biraz rahat uyudum şimdi telefonu bağladım bilgisayara...birazdan çıkarım...öpüldünüz....
çok geçmiş olsun canım yat dinlen bırak tel felan.
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin. tüpün alınması ne demek yani ne zararı var ya da tüpleri biliyorum ama alınması nasıl oluoyr:26:kusura bakma cnm safım biraz bu konularda:44:merhaba arkadaşlar
ohhhhhhh çok şükür çok sevndm cnmslm kızlarrrr ben evdeyim işe gitmedim bugün çok ateşlendim gece boğazım şişti iyice...başakcımmm dediğin karışım iyi geldi ama..kocişim hazırladı hemen...yaktı geçti içimi Allah razı olsun onun sayesinde biraz rahat uyudum şimdi telefonu bağladım bilgisayara...birazdan çıkarım...öpüldünüz....
siz otelde ne yaptınız bana ayrıntılı anlat bakalımgeçmiş olsun yawrum işte bak kocalar sağolsun dimi onlar olmasa olmazzzzzzzzzzzzz iyiki hayat arkadaşlarımız var benimkide yapar :123:
ilk defa böyle bişey duyuyorum 1- daha 3 aralık regl olmuşun nasıl 20 aralık hamile olduğunu ögreniyosun.
2- kan degerlerin çok yüksek çıkmış benimki 5 haftalıkken 1000 di değerim.
3- dr nasıl hemen karar veriyolar dış gebeik olduğuna daha herşey çok yeni benim kuzenime dış gebelik dedier o da kürtaj olmaya gidiyodu annem durdurdu hemen karar verme dedi ve özele gitti bebek göründü ve şimdi oğlu 2 yaşında.
merhaba canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
ama canım inanki üzerinden biraz zaman geçince tekrar yeni umutlarla bakacaksın
iyidir sultanım sen nasılsın?
canım geçmiş olsun hastamıydın sennnn ayyyy öpeyimde geçsinnnn
canım bian önce iyileşirsin inşallah dikkat et kendine dinlen iyiceee görüşürüzzzz
geçmiş olsun yawrum işte bak kocalar sağolsun dimi onlar olmasa olmazzzzzzzzzzzzz iyiki hayat arkadaşlarımız var benimkide yapar :123:
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin. tüpün alınması ne demek yani ne zararı var ya da tüpleri biliyorum ama alınması nasıl oluoyr:26:kusura bakma cnm safım biraz bu konularda:44:
ohhhhhhh çok şükür çok sevndm cnm
içini yakıyo ya o yüzden öksürük gidiyo.
ay ne güzelllllllll demek bugün evdesinnnnnnnn ohhhhh yarında gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?