Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin geçmiş skt en kıskanç karuuuuuuuuuu hiçte bilem beni gülüm diye seviyo seninki nasıl seviyo acaba çatla patla emi hıııııııııhhhhhhhhhhhhhh

karılar kocamla buluştum geldim ohhh yoruldum ama
Bu arada kendime iş buldummmm
Parttime 11-15 veya 15-19 arası oleyyyyyyyy!!!

Tabii daha tlfda görüştüm bakalım kabul ederlerse

karı sen çalışmıyomuydun ben mi bişey kaçırdım çalışmak istemeyen karıya bak iş buldu diye oley çeker bi de

sen kendine bak başka topiklerde geziodun biraz önce noldu sensin pissssssssssss kıskanç karuuuuuu seni
olum kimse kalmamış burda sinek mi avlasaydım tek başıma, yoksam top ıynayan in ve cine eşlik mi etseydim
kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn senin geçmiş skt en kıskanç karuuuuuuuuuu hiçte bilem beni gülüm diye seviyo seninki nasıl seviyo acaba çatla patla emi hıııııııııhhhhhhhhhhhhhh

yzık adamcağız seni aldığına pişman belli. otel köşelerinde bırakıp kaçmak için planlar hazırlamış ama kurtaramamış yakasını

karı sen çalışmıyomuydun ben mi bişey kaçırdım çalışmak istemeyen karıya bak iş buldu diye oley çeker bi de
çalışıyomda annem bu işe yeni girdim sayılır, bundan önceki işimden çok memnundum fakat buraya alışamadım, insanlarına ısınamadım.
bi de malum eşim işe geç gidip geç geliyor. onu doğru düzgün göremiyor olmak psikolojimle oynadı.
parttime iş aramaya karar verdim bende. hem eşimi daha çok görürüm bu sayede diye düşndüm.
inşallah düşündüğüm gibi olur ve Rabbim pişman ettirmez

hiçte değil kedi erişemediği ciğere mındar dermiş kıskanç karuuuuuuuuuuuu seninki böyle jestler yapmıyo heralde beni çekemion hıhhhhhhhh kocacım hayatından çok memnun bikkerem bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirdim diyo sen çatla patla emiiiiiiiii ha ha haaaaaaaaaaaaaa çok komiksin yawhiç gülesim yoktu allah senide güldürsün

bugün çok mutsuzum birkaç kez girdim çıktım ama yazmak istemedim dr da idim... tsh ım düşmüş fsh çıkmış dr bu durumda hamile kalamazsın kalsan da düşürrüsün dedi

bugün çok mutsuzum birkaç kez girdim çıktım ama yazmak istemedim dr da idim... tsh ım düşmüş fsh çıkmış dr bu durumda hamile kalamazsın kalsan da düşürrüsün dedi

üzülme karacalım ya allahtan ümit kesilmez

HADİ TATLIM HAYIRLISI İŞALLAH OLUR

amanın şimdi nolcek abla?

kız basak kıskancı niye cevap vermion yazdıklarıma noldu çatlak

kızlarrrrr bu gün çok fena yoğun bir gündü gelemedim nette falan yarında sabah saat 06 00 gibi has yolunda olcağızzzz dua edin bize kızlarrr

kızlar ben kaçıom birazdan malum bizimkiler gelicek yarın grşrz öpüyorum sizi kocaman kendinize iyi bakın

ablacım kıyamam yaaaaa ne olcakmış peki kalman için.
tsh nın düşmesi demek yumurta rezervinin azalması mı demekti.
nedemek yazmak istememek burda birbirimze destek olmak için varız kuzum anlat bizeeeeee
kız basak kıskancı niye cevap vermion yazdıklarıma noldu çatlak

ablanız göçtü
ablamız göçmez bizim. baksana bu yaşında lila pikini giyen karı çatır çatır doğurur
kızlarrrrr bu gün çok fena yoğun bir gündü gelemedim nette falan yarında sabah saat 06 00 gibi has yolunda olcağızzzz dua edin bize kızlarrr
Allah'ım tez zamnda sizi hastanelerden kurtarsın ablacım

kızlar ben kaçıom birazdan malum bizimkiler gelicek yarın grşrz öpüyorum sizi kocaman kendinize iyi bakın
cadıcım geldim kız eczaneye gitmiştim.
arada kocanla aşk hikayelerinizi dinlemek isterim

tatlım hayırlısı olsun canımm
11-15 arası çalışsan valla çalışıyor gibi bile hissetmezsin:)bendemi part time iş bulsam kendime:)

nasıl bir iş bu canım?

yaf tatlu karuuuu nolduu nazarmı değdi sanaa ,hep bu başakk yüüzndennn(gökten kafama taş düşse başaktan bilicem)

senin tsh nasıl bukadar oynuyoo bacımm?nasıl bir doktora gidiyosun?özelemi gidiyosun?
bak ben c.paşa ya gidiyorum çok şükür ufak ilaç dozajı ayarlamalarıyla herşeyi düzenliyorlar...
devlet hastanelerine git canım

Son düzenleme:
noldu kız kısakançcım benim ne aldın eczaneden ,anlatırım ama çekemion kıskanmıcaksan anlatıyım
sen bakma kıskanıyom ammaaa dinlemeye de bayılıyom
zıkkım aldım eczaneden istermisin hürremcimmeraklı karı

sen bakma kıskanıyom ammaaa dinlemeye de bayılıyom
zıkkım aldım eczaneden istermisin hürremcimmeraklı karı

zıkkımı kendin yeeeeeeeeeeeeeee basak sana özel mesaj attım onu oku cvp ver ben kaçıom artık yarın grşmek üzere bayyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…