cnm bu arada namazını Allah kabul etsin inşallah. isimlerimizide saymışsın Allah razı olsun kuşum.
herkesin nickini saydın dimi amaAllah'tan benim adım doğru.
bende namazlarımda dua ediyorum ve sizi de söylüyorum
ya özele b.k gibi para sayıyoruz neden işi sadece ticaretten ibaret yapıyorlar
sebzeli bulgur pilavı yanına da ayran yapsana çok canım çektiiiiiii
cnm bu arada namazını Allah kabul etsin inşallah. isimlerimizide saymışsın Allah razı olsun kuşum.
herkesin nickini saydın dimi amaAllah'tan benim adım doğru.
bende namazlarımda dua ediyorum ve sizi de söylüyorum
amin canım:)valla dua ederken bu nick sahipleri dedim :)inşallah sahibine gider...
baya bi rahatladım ama ...içimden dua ediyodum bide baktım sesli sesli konuşuyorum..ağlıyorum..
çok doluyoruz tabi kızlar..ağlamak kaçınılmaz...
testleri devlete yaptırıyorum neyim var diye özele soruyorum:)
napiyim:)gerçi troid için özele gitmiyorum memnunum devletten ama kadın doğum için illaki
özele gitmek lazım,testleride yine devlete yaptırmak gerek
evet cnm o işin şakası tabii Rabbim biliyor gönlünden geçeni.amin canım:)valla dua ederken bu nick sahipleri dedim :)inşallah sahibine gider...
baya bi rahatladım ama ...içimden dua ediyodum bide baktım sesli sesli konuşuyorum..ağlıyorum..
çok doluyoruz tabi kızlar..ağlamak kaçınılmaz...
testleri devlete yaptırıyorum neyim var diye özele soruyorum:)
napiyim:)gerçi troid için özele gitmiyorum memnunum devletten ama kadın doğum için illaki
özele gitmek lazım,testleride yine devlete yaptırmak gerek
koy suyuiyi fikir bulgur pilavı dünden çorbamda var sende gelirsen yapayım
biliyom isminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:130:benimde ismimin yarısı doğru
canım ALLAH kabul etsin ALLAH kim için niyet ettiğini biliyor zaten
evet cnm o işin şakası tabii Rabbim biliyor gönlünden geçeni.
gerçekten dolunaycım dua etmek çok rahatlatıyor insanı . bende çok bunaldığım zmaanlarda sesli sesli ağlayarak duua ederim.
dualarımız en büyük silahımız diye düşünüyorum. dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz var.
keşke çok bunaldığımız zamanlarda değilde her zaman Allah'a böyle içten dua edebilsek
koy suyu
biliyom isminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:130:
hadi ya nerden biliyon:111:bulguru çıkardım yapmaya başladım pilavı sende yetişirsin pişene kadar
bende seninkini biliyom
benimde ismimin yarısı doğru
canım ALLAH kabul etsin ALLAH kim için niyet ettiğini biliyor zaten
tatlım ben levitron kullanıyorum(çeyrek).
her 6 ayda bir gidip kan veriyorum,sonuca göre ilacımın dozajını ayarlıyorlar..
karcalım istanbuldaysan cerrahpaaşayı öneirirm canım
ben ordaki doktorlarada sordum ,bebek düşünüyorum dedim..düşün dedi kalabilirsin:)
ama kalınca hemen gel ona göre ilacını ayarlayalım dedi..normal bir insandan farklı değiliz canım..ilacı aldığımız sürece herşey normal..
bu ay gidicem cerrahparaşaya kont.var..
hadi ya nerden biliyon:111:
fışkırıyobaş harfi b son harfide k çok akıllıyım demi:44:
bence sen bizi özlemedin . nerdeydin dün gelmedin.merhaba arkadaşlar nasılsınızz özledim sizleriii........
beni sorarsanız eğer bugün dr.kntrlü wardı yumurta takibi yaptırıyorum ya gittim.
ama canım çok sıkıldı ....
perşembe günü 17mm olan yumurtam çatlamamış hala we 33mm olmuş şuan
duphaston die bi ilaç werdi ...
kullanan warmı acaba bu ilacı???
merhaba arkadaşlar nasılsınızz özledim sizleriii........
beni sorarsanız eğer bugün dr.kntrlü wardı yumurta takibi yaptırıyorum ya gittim.
senin yeni bat ne vakit annemgamzecimmm hayırlısı canım merak etme doktorun dediyse kullan canım..inşallah hamiş haberlerini alırız..
benimde yumurta takibi yaptırmam lazımda bakalım biraz asıyorum
şubata kadar geldi geldi yoksa bende doktor kont.devam edicem..
bana o dediğin ilaçtan vermedi doktorum sadece çatlatma iğnesi vermişti..yaptırdım ama bi sonuç alamadım
un.merhaba arkadaşlar nasılsınızz özledim sizleriii........
un.
.merhaba canım hemen canın sıkılmasın ben tüp denerken erken çatlamadan tedavim iptal olmuştu düşün tüp iğneleri kullandım ve tüp beklerken aşılama olmuştu ...neden çatlatma iğnesi vermedi çatlamadıysa onuda anlamadım..ilk defamı yumurta takibi yaptırıyorsun..
vaaaaayyyyyyy çalışma planı hazırladın dimekyeni batım 23/1/2012 gözüküyor
çalışmalar için yarın strat verin diyolar ama ben bugünden itibaren gün aşırı çalışma planı hazırladım
vaaaaayyyyyyy çalışma planı hazırladın dimek
ama o planda bi eksüklük var galiba annem tutmuyo be. bana da hazırla dicem ama
nazomm yaa tedaviyi bidaha yaprtırtsaydın doktora..sonuçta yanlış zamanlama yapmışlardı dimi?
ayıp günah yaa...adresini ver doktorun gidip dövelimmm
aslında tek kuruş almadan yapması gerekiyordu dr un hatasıydı çünkü yumurtan çatlamış diyince yumurta baskılayıcı vermedinizmi dediğimde yüzündeki ifadeyi unutamam nasıl unuturum der gibiydi ve bize sunduğu teklif bu ay boş geçmesin aşılama yapalım oldu ve 500 ytl de aldı sonuçta ne zorluklarla gittik borç aldık biraz kendimiz biriktirip gittik ve biriktirdiğimiz para muane parasıydı ilaçtı iğneydi aşılamaydı bitti ve sonraki ayda kist çıktı yumurta takibi yapmadığı halde son gittiğimizde ama yine muayene parasını aldı bende bir daha o dra gitmeyi düşünmüyorum zaten rahat değildim o drda vereyim adresi gidin dövünaklı başına gelsin insanın duygularıyla oynamaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?