Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrrrr bu gün çok fena yoğun bir gündü gelemedim nette falan yarında sabah saat 06 00 gibi has yolunda olcağızzzz dua edin bize kızlarrr

Allah yardımcınız olsun canım..tüp bebekmi?

geçen Allah kabul ederse namaz kılıp dua ettim...

off nasıl bir duaydı oo..ağla ağla...

kızlar sizleride unutmadım...ama ilk önce evlat özlemi yarım kalmış arkadaşlarıma öncelik verdim....

hepinizin isimlerini okudum inşallah Allahımm hayırlısıyla dualarımı kabul eyler..

tatlım iş bir dershane. kayıt falan yapılıyor pozisyon bu yani. İnşallah hayırlısı olur dolunayım yaaaaa.
bilmem biliyor musun eşim öğlen 3te işe gidiyor gece 1de geliyor. sabah ben işe giderken o uyuyor, gece o geldiğinde ben sızmış oluyorum.
bu da zoruma gidiyor açıkçası.
bi de benim ne kadar çalışacağım belli dğil. ne zamana kadar böyle olucak bilmiyoruz. o yüzden en zaından parttime bir iş olursa bu kadar koymaz diye düşündüm.,
Allah'ım pişman eetirmesin. daha belli değil tlfda görüştüm ama belkim görüşmeye çağıracaklarmş.
orası olmasa başka bir parttime bakıcam.

bu arada her b.ku benim üstüme atmaya alıştınız. karacalı da mı çekemedim

kız bu arada devlet hastaneleri daha mı iyi

yaf tatlu karuuuu nolduu nazarmı değdi sanaa ,hep bu başakk yüüzndennn(gökten kafama taş düşse başaktan bilicem)

senin tsh nasıl bukadar oynuyoo bacımm?nasıl bir doktora gidiyosun?özelemi gidiyosun?
bak ben c.paşa ya gidiyorum çok şükür ufak ilaç dozajı ayarlamalarıyla herşeyi düzenliyorlar...
devlet hastanelerine git canım[/QUOTE]

ben de seni arıyordum benim tsh ım 0,07 6 aydır da böyle özele kadın doğuma gittim geri zekalı drbaşka bir topicte de yazdım hiç bakmadı çünkü anlamadı kadın doğumcular bundan anlamak zorunda bugün doğum has. gittim orda ki kadın doğumcu mümkün değil sen bu oran la kalamazsın dedi fsh ta yükselmiş onunla ters orantılı oluyormuş kaç aydır manyak herif yüzünden kocama sen becemiyon diyiorm ben euhyox 150 ve tiromel alıyorum yani 175mg sen ne kadar alıyorsun

başak senin yorumunu da okudum

hayırlısı ile inşallah girersin canım:)o olmasada sana işmi yok tatlım:)kafana göre bulursun inşallah :13:

banamı diyosun bacım ahan benimkide bugün 4te iş başı yaptı gece 12de çıkacak..
eve gelmesi yemeği falan 02:00yi buluyor..
biizmde yavaş yavaş çalışmalara başlamamız lazım nasıl olcak bilmiyorum..

uykumdan çalmam lazım..offf hep verici olan niye biziz?

devlet hastanelerini testlerinin güvenirliliği açısından tavsiye ediyorum..bide troid bu şakası yok,devlete gidiyorum ben..(özellikle ün.hastanesi veya araştırma hast.)

3sene önce bana troid teşhisi konulduğunda doktorum dediki,özel bir hastanede olsanız bu nodül için sizi ameliyat ederler..ama biz size ameliyat önermicez ilaçla kontrol atlında tutulacak dedi..

korkulacak bişey yok tabi kontrollere gidildiği taktirde..

hayırlısı ile inşallah girersin canım:)
cnm bu arada namazını Allah kabul etsin inşallah. isimlerimizide saymışsın Allah razı olsun kuşum.
herkesin nickini saydın dimi ama Allah'tan benim adım doğru.
bende namazlarımda dua ediyorum ve sizi de söylüyorum

yeşilim kabın kaşığın çanağın noldu annem

yıkadım akladım pakladım komşuda kahvemi bilem içtim geldim şimdi kocişim gelir yapar onu bekliyorum
karacala üzüldüm ama ya peki şimdi nolacakmış anlamadım ilaçlarlada mı hamile kalamzmış :44:

ya özele b.k gibi para sayıyoruz neden işi sadece ticaretten ibaret yapıyorlar

karacala üzüldüm a
ma ya peki şimdi nolacakmış anlamadım ilaçlarlada mı hamile kalamzmış :44:[/QUOTE .!.:
valla bilmiyom bacım içince mi hayırlı içmeyince mi

dolunayla başak namaz kılınca dua ediyonuz ya ağzınıza sağlıkta karacal bir den çok olabilir tc numara mı versem sağlam olsun

ben de seni arıyordum benim tsh ım 0,07 6 aydır da böyle özele kadın doğuma gittim geri zekalı drbaşka bir topicte de yazdım hiç bakmadı çünkü anlamadı kadın doğumcular bundan anlamak zorunda bugün doğum has. gittim orda ki kadın doğumcu mümkün değil sen bu oran la kalamazsın dedi fsh ta yükselmiş onunla ters orantılı oluyormuş kaç aydır manyak herif yüzünden kocama sen becemiyon diyiorm ben euhyox 150 ve tiromel alıyorum yani 175mg sen ne kadar alıyorsun

başak senin yorumunu da okudum[/QUOTE]

tatlım ben levitron kullanıyorum(çeyrek).

her 6 ayda bir gidip kan veriyorum,sonuca göre ilacımın dozajını ayarlıyorlar..
karcalım istanbuldaysan cerrahpaaşayı öneirirm canım

ben ordaki doktorlarada sordum ,bebek düşünüyorum dedim..düşün dedi kalabilirsin:)
ama kalınca hemen gel ona göre ilacını ayarlayalım dedi..normal bir insandan farklı değiliz canım..ilacı aldığımız sürece herşey normal..

bu ay gidicem cerrahparaşaya kont.var..

hoş geldin kzum alışkın değil bu topik sensizliğe nirelerdesin

hoş buldum canım biraz ev temizliği yaptım birde yeğene gazetelerden hayvan resimleri buldum performans ödevi için içime fenalık geldi
şimdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum sıkıldım hergün ne yemek yapsamdan bende düşünürken bi sizlere bakayım dedim

tatlım ben levitron kullanıyorum(çeyrek).

her 6 ayda bir gidip kan veriyorum,sonuca göre ilacımın dozajını ayarlıyorlar..
karcalım istanbuldaysan cerrahpaaşayı öneirirm canım

ben ordaki doktorlarada sordum ,bebek düşünüyorum dedim..düşün dedi kalabilirsin:)
ama kalınca hemen gel ona göre ilacını ayarlayalım dedi..normal bir insandan farklı değiliz canım..ilacı aldığımız sürece herşey normal..

bu ay gidicem cerrahparaşaya kont.var..[/QUOTE]

valla ben fiziken ve ruhen normal değilim izmir deyim canım

sebzeli bulgur pilavı yanına da ayran yapsana çok canım çektiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…