kızlarrrrr bu gün çok fena yoğun bir gündü gelemedim nette falan yarında sabah saat 06 00 gibi has yolunda olcağızzzz dua edin bize kızlarrr
tatlım iş bir dershane. kayıt falan yapılıyor pozisyon bu yani. İnşallah hayırlısı olur dolunayım yaaaaa.tatlım hayırlısı olsun canımm
11-15 arası çalışsan valla çalışıyor gibi bile hissetmezsin:)bendemi part time iş bulsam kendime:)
nasıl bir iş bu canım?
yaf tatlu karuuuu nolduu nazarmı değdi sanaa ,hep bu başakk yüüzndennn(gökten kafama taş düşse başaktan bilicem )
senin tsh nasıl bukadar oynuyoo bacımm?nasıl bir doktora gidiyosun?özelemi gidiyosun?
bak ben c.paşa ya gidiyorum çok şükür ufak ilaç dozajı ayarlamalarıyla herşeyi düzenliyorlar...
devlet hastanelerine git canım
kız dolunay niye error verdin tam bu mesajına yanıt veriyodum eşşekdolunayda error verebiliyooo........
rica ederim annem görüşeksağol basakım grşrz
tatlım iş bir dershane. kayıt falan yapılıyor pozisyon bu yani. İnşallah hayırlısı olur dolunayım yaaaaa.
bilmem biliyor musun eşim öğlen 3te işe gidiyor gece 1de geliyor. sabah ben işe giderken o uyuyor, gece o geldiğinde ben sızmış oluyorum.
bu da zoruma gidiyor açıkçası.
bi de benim ne kadar çalışacağım belli dğil. ne zamana kadar böyle olucak bilmiyoruz. o yüzden en zaından parttime bir iş olursa bu kadar koymaz diye düşündüm.,
Allah'ım pişman eetirmesin. daha belli değil tlfda görüştüm ama belkim görüşmeye çağıracaklarmş.
orası olmasa başka bir parttime bakıcam.
bu arada her b.ku benim üstüme atmaya alıştınız. karacalı da mı çekemedim
kız bu arada devlet hastaneleri daha mı iyi
cnm bu arada namazını Allah kabul etsin inşallah. isimlerimizide saymışsın Allah razı olsun kuşum.hayırlısı ile inşallah girersin canım:)
yeşilim kabın kaşığın çanağın noldu annem
ya özele b.k gibi para sayıyoruz neden işi sadece ticaretten ibaret yapıyorlarhayırlısı ile inşallah girersin canım:)o olmasada sana işmi yok tatlım:)kafana göre bulursun inşallah :13:
banamı diyosun bacım ahan benimkide bugün 4te iş başı yaptı gece 12de çıkacak..
eve gelmesi yemeği falan 02:00yi buluyor..
biizmde yavaş yavaş çalışmalara başlamamız lazım nasıl olcak bilmiyorum..
uykumdan çalmam lazım..offf hep verici olan niye biziz?
devlet hastanelerini testlerinin güvenirliliği açısından tavsiye ediyorum..bide troid bu şakası yok,devlete gidiyorum ben..(özellikle ün.hastanesi veya araştırma hast.)
3sene önce bana troid teşhisi konulduğunda doktorum dediki,özel bir hastanede olsanız bu nodül için sizi ameliyat ederler..ama biz size ameliyat önermicez ilaçla kontrol atlında tutulacak dedi..
korkulacak bişey yok tabi kontrollere gidildiği taktirde..
ma ya peki şimdi nolacakmış anlamadım ilaçlarlada mı hamile kalamzmış :44:[/QUOTE .!.:valla bilmiyom bacım içince mi hayırlı içmeyince mi
dolunayla başak namaz kılınca dua ediyonuz ya ağzınıza sağlıkta karacal bir den çok olabilir tc numara mı versem sağlam olsun
yaf tatlu karuuuu nolduu nazarmı değdi sanaa ,hep bu başakk yüüzndennn(gökten kafama taş düşse başaktan bilicem )
senin tsh nasıl bukadar oynuyoo bacımm?nasıl bir doktora gidiyosun?özelemi gidiyosun?
bak ben c.paşa ya gidiyorum çok şükür ufak ilaç dozajı ayarlamalarıyla herşeyi düzenliyorlar...
devlet hastanelerine git canım
hoş geldin kzum alışkın değil bu topik sensizliğe nirelerdesinselamlar
dolunayla başak namaz kılınca dua ediyonuz ya ağzınıza sağlıkta karacal bir den çok olabilir tc numara mı versem sağlam olsun
hoş geldin kzum alışkın değil bu topik sensizliğe nirelerdesin
sebzeli bulgur pilavı yanına da ayran yapsana çok canım çektiiiiiiihoş buldum canım biraz ev temizliği yaptım birde yeğene gazetelerden hayvan resimleri buldum performans ödevi için içime fenalık geldi
şimdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum sıkıldım hergün ne yemek yapsamdan bende düşünürken bi sizlere bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?