fışkırıyo
bence sen bizi özlemedin . nerdeydin dün gelmedin.
yumurtan büyümüş ne güzel çatlatmak için mi vermiş o ilacı.
hiç kullanmadım
gamzecimmm hayırlısı canım merak etme doktorun dediyse kullan canım..inşallah hamiş haberlerini alırız..
benimde yumurta takibi yaptırmam lazımda bakalım biraz asıyorum
şubata kadar geldi geldi yoksa bende doktor kont.devam edicem..
bana o dediğin ilaçtan vermedi doktorum sadece çatlatma iğnesi vermişti..yaptırdım ama bi sonuç alamadım
un.
.merhaba canım hemen canın sıkılmasın ben tüp denerken erken çatlamadan tedavim iptal olmuştu düşün tüp iğneleri kullandım ve tüp beklerken aşılama olmuştu ...neden çatlatma iğnesi vermedi çatlamadıysa onuda anlamadım..ilk defamı yumurta takibi yaptırıyorsun..
EVET CNM GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLUYOR. hele bi de koca geç geliyorsa evetamam eşim yoğun çalışıyo,ama valla garibim özellikle şu son 6aydır ne dersem yapıyo canımın içi
önceleri yorgun olunca sonra yaparız derdi..tabi hamileliği pazarda satılan bişey sanıyordu..
baktı millet patır patır hamile ve doğuruyoo..ozaman boğazımı yırtmama gerek kalmadı kendi anladı
ne gerekiyosa yapalım hatta dktora gidelim sen bana gün al falan dedi
çok şükür tahlillerimiz iyi çıktı ama ortada bebek memek yok
hayırlısı diyip bekliyoruzz
canım madem bi hata yapmış eşşek herif enazından bir sonraki denemeyi ücretsiz yapsaydı...bilmiyorum ben olsaydım
rezil ederdim o adamı...heleki konu bebek olunca hiç şaka kaldıramıyorum...
hayırlısı diyelim nazocumm...en hayırlısı nezamansa geleck inşallahh melegin...birlikte bekliyos bakalım
ağlama kuzum yarım ederik bizz. hürrem kabı kaşığı temizle annem sen dolunay sende musluğu tamir et. bende çekirdek çitliyim
aynen canım hakkımızda hayırlısı. inşallah sende tez zamnda beebğine kavuşursun ne kadarlık hamikesin
heyecan bitmiyo dimi
EVET CNM GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLUYOR. hele bi de koca geç geliyorsa eve
benim koca 1de gliyor ya yumurtlama zamanını kaçırmayalım diye uyanıyordum o gelince yada hiç uyumuyordum
adam yorgun argın ben uykulu öyle zor oluyo ki.
doktorlar da diyo ki bu işi görev gibi yapmayın.
nasıl olcak peki. yorgun ve uykulu ama zevkle nasıl ocak acaba
bir şey çıkmamasıda güzel cnm en azından hastalıklarla uğaşmıycan.
zamanı geldiğinde bebiş gelecek
özledimmm cnmm özlemem miii...
dün yoldaydım akşamda 7 de uyumuşumm:)
cnm git biran önce dr a bence..
cnmm bi ilacı deneyelim bi daha ki aya kalçadan iğne weririm dedi ....bakalım kısmet ..
ama bu ayda şimdiden umudum kesildi
inşallah düşmez cnm ilk hamileliğin mi8 hafta 3 günlük hamileyim işte düşük tehilikem var...
kız neye izin vercen kocana anlamadım.aynen görev gibi yapıyoruz,hatta vucut bile alıştı resmen...eşimde benim gibi otomatikleşti..
iki robot gibiyiz...dediğin gibi kocalarımızla abuk subuk saatlerde karşılaşınca ee tabi işin tadı kalmıyoo
bebişim olsun zaten eşime 3 sene izin vericem...
u
a.s cnm özletme çok zati eroşta gelmiyokızlar hepinizi öpüyorummmm:)kendinize iyi bakın...
başağımmm bir süre daha kesintili olaraktan yanınızda olacağım...erenayımı göremedim..gelirse selamımı söylersin çok özledim onuu
hayırlı akşamlar dilerimm....
inşallah düşmez cnm ilk hamileliğin mi
kız neye izin vercen kocana anlamadım.
nazo dolunay neye izin vercekmiş tööbe tööbe :44:
a.s cnm özletme çok zati eroşta gelmiyo
yuhhhh:44:
gerçekten yuh bir erkeğe 3 sene ara verilirmi yoksa o bir ara verir mazallah
kızlar ben bugün çooooookk erken zıbarmak istiyom.
saat 8 ohhhhh uyuycam şimdik.yoksa iş yerinde uyuyom.
topike gelipte boş bulan kardeşlere slm olsun
.....................
kızlar iyi geceler napıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?