Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok mu stres yaptım bilmiyorum ki ya... yumurta takibi için vaktim yok aslında . yumurtayı görsem de bişey değişmiycek ..... bu aydan sonra aşılama düşünüyoruz artık ....olmuyo yani neden bilmem ama olmadı işte....ilki nasıl oldu bilmiyorum...nasip işte ...allah ol dedi mi oluyo....

nasıl bi iftiracın kadınsın sen yaa....çamur at izi kalsın hee?

ne zman cvp vermedim sana yalancuuuu pinokyooo

yaf sincapımm yaa bende korktumm nooldu dedim..Allah iyiliğini versin

niye değiştirimmm ben adımdan memnunumm

.
dolunay seni döverim değiştir demedim adında gayet güzel ayrıca.
sadece böyle bir şansımız varmış benim haberim yoktu biliyor muydunuz diye sööledim.

ve ayrıca bazı kişiler ilk üye olduklarında rastgele söylemsi zor anlamsız kelimeler hatta cümleler yazmışlar ya onlar için çok güzel bir şans
biz akıllıymışız

ay bide çocuu varmış şimdi düşüp bayılıcam:)

yaf sen zaten bu süreçlerden geçmişsin bacım şimdi neden bukadar takıyosun ki?olur olur:)

ilk bebişin normal yolla olduysa bence acele etmeyin aşılama için zaten aşılama şansı %10-15 diyorlar..

biraz daha normal deneyin..Allah ol diyince oluyor gerçektende...bazen bu yumurtlama günü falan bırakasım var..
Allahım nasılsa zamanı gelince hayırlısıyla dolduracak kucağımızı

bulaşma bana delü karı stresliyim şuan

taamma yaa şaka yapiim dedik:)

gel annemmm gelll sana bi omuz masajı yapamm ne sinir kalır ne zitres

vay dolunayımızı bööle mutlu umutlu görmek ne güzel.

çok doğru ve mantıklı söylemişisn

taamma yaa şaka yapiim dedik:)

gel annemmm gelll sana bi omuz masajı yapamm ne sinir kalır ne zitres
omuz masajı yerine daha dün izin aldığım patrondan bugünde izin istermisin benim için:18:

keşke olsaydı çocuğum ama yok .sadece hamile kalmıştım 1 kez kalbi durdu 11. haftada kürtaj oldum

yine tüp bebekle mi tuttu ablacım yoksa doğal mı

evet canım tüp bebek

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bu arada teşekküy edeyim canım menim

keşke olsaydı çocuğum ama yok .sadece hamile kalmıştım 1 kez kalbi durdu 11. haftada kürtaj oldum
dolunay baltayı taşa vurdun:18:
ne zaman oldun cnm kürtaj çok geçtimi arada

özür dilerim canım
acınıda deştimm...en istemediğim seyi yaptım farkında olmadan..affet beni...

ama geçmişte kaldı değilmi biz şimdi bu güne bakacağız..

bilgilerini yazsan aslında seni daha iyi tanırız..

yaşını merak ettim?30 üstüysen aşılama/tüp denemenizi tavsiye ederim:)

bide test falan yaptırdınızmı canım?herşey normalmi?

omuz masajı yerine daha dün izin aldığım patrondan bugünde izin istermisin benim için:18:

başak kırdığım potu düzeltiyim ilgilenicem....

Son düzenleme:
önemli değil ya nerden bileceksin....ben alıştım artık baya zaman oldu....1buçuk sene oldu kürtaj olalı .....yaşım 28 1 sene oldu korunmayı bırakalı....sperm testi normal çıktı..rahim filmi de normal bişey yok....ama olmadı........

sağol canım...

testlerde iyiymiş mademm yaşında çok güzel..tam hamiş kalacak durumdasınn tatlımmm:)

aşılamayı nerde düşünüyorsunuz? özel/devlet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…