Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok saol saracımmm..Allah razı olsun hepinizden uzak etsin..aminnn

erenayyy kız nerdsin:)gerçi bende pek yokum bu aralar ama olsun biraz kızıyımm
bugün gelde iki satır laflayak:13:
dolunayda durumlar baya kritik canım:)
kırmızı kartı yedi,ve nihayet geleneksel çalışmalara başladı,bakalım bı haftayıda iyi değerlendirebilirse
yeğenimize arkadaş gelecek

sen nasılsın ?büyüdümü göbüşün

kızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn[/QUOTE]

evet yaaa biz seni bu halinle kabul ettik sevdik saydık taptikk
sakın değiştirmeeeee

ne oldu sana?üşüttünmü canım?halsizlik falan??

hayatım çalışma haftasındayım buyüzden ben cillop gibiyim böyle olmak zorundayım

walla boğazım şişti öksürük ateş falan derken böle oldu işte...sabah gidiodum işe servisten geri indirdiler kötü görünüosun die...hep cillop gibi ol kuzucumm...hadi kolay gelsin sana..

kızım cımbızla çekme lafı ..tatlı bela dedükkk:)
kuzucan nerdesin sen
belamı olduk şimdikte

kıslar 1defaya mahsus kullanıcı adı değiştirme hakımız varmış ben bilmiyodum
o da neki?:44:
ohh valla Saracımmm çok sevindim:)çok güzel bir akşam yaşamışsınız:)bulunmaz bi gelinsin canım:)
herşeyi organize etmişsin ve neşe içinde de kutlamışsınız:)
inşallah bu neşeniz evinize bereket olarak döner:)

kızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına
hayırlısı olsun:)cadı arkadaşımızı tebrik ediyorum:)inşallahh bizde bu topikten hamiş çıkarrrr diyodum ki pınarın yazısını gördümmm

aferin kız Pınar:)yoksa yoksaa??? hadi inşallah canım:)
topiğimizin kısmeti seninle açılsın inşallah:)

dolunay ben seni seeeeeeeeemiyom artıkı
naaptım kız ben sana?yoldurma saçını başını:)(erenaydan öğrendiğim çok pis tatktikler var)

seviyommmm deee bak karışmammm
walla boğazım şişti öksürük ateş falan derken böle oldu işte...sabah gidiodum işe servisten geri indirdiler kötü görünüosun die...hep cillop gibi ol kuzucumm...hadi kolay gelsin sana..

çok geçmiş olsunn ballısütümm benim:)dinlenmene bak sen...doktorada git hee...bak eğer antibiyotik falan verirse
bebek düşünüyoz olummm de !!ona göre ilaç versin

kızlar naber??????????moralim çok bozuk allah beterinden saklasın ..... hiç yumurtlama belirtim yok

kızım cımbızla çekme lafı ..tatlı bela dedükkk:)

o da neki?:44:
kullanıcı adımız var ya saf arkadaşım benim.

"dolunay"ı değişitrebiliyon yani
naaptım kız ben sana?yoldurma saçını başını:)(erenaydan öğrendiğim çok pis tatktikler var)

seviyommmm deee bak karışmammm
mesajlarımı alıntı yapıp bana cevap vermemiştin de o yüzden seni seeemekten vazgeçmiştim.
şimdik geri yükledim sistemi

sen de i yumurtluyamıyon kuşum

yok be güzelim . adetlerim düzenlidir. yumurtlama da oluyodu ama bu ay incir suyu içtim 14 gün yapıp bıraktım. havuç falan da yedim ama ne ateş yükseldi ne de göğüslerde bi değişiklik var anlamadım gitti....

yaf sincapımm yaa bende korktumm nooldu dedim..Allah iyiliğini versin

kızlar naber??????????moralim çok bozuk allah beterinden saklasın ..... hiç yumurtlama belirtim yok
niye değiştirimmm ben adımdan memnunumm

tatlımm bu öyle görünürde kolaylıkla hissedilen bişey değilki...ufak tefek sinyaller verir vucudumuz ama
bazen psikolojik olarak kafaya takınca onları hissetmemek yada abartılı hissetmek normal

imkanın varsa yumurta takibi yaptır canım..hem ozaman kocaman yumurtanıda ultrasonda görür takip edebilirsin..

30 günde bir adet oluyorum .bugün 18.günüm ama daha bişey yok yani....
evet artık bişiler olması lazım.
test alsaydın eczaneden en güveniliri o sanırım. anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…