kuzucan nerdesin senselam kızlar:)serayım pınarımmm ve tabiki başımın tatlı belası başağımmmm nasılsınız:)
geçmiş olsun seraycım dikkat et et kendine bacım
tabiki bizde böyle haberler vercez pınacım
evet canım bu kaçıncı tüp bebek denemsi hep negatif oluyodu ama bu sefer Allahım dileklerini kabul etti darısı başımıza inşallah
selam kızlar:)serayım pınarımmm ve tabiki başımın tatlı belası başağımmmm nasılsınız:)
inşallah cnm hayırlısıyla işe yarar ve yumurtlatalar büyür hadi bakalım hayırlısı.
bende koldan yaptılar sandım iğneyi
afiyet olsun cnm alırım bi tabak
dolunayda durumlar baya kritik canım:)sevgili topik arkadaşlarımm,kaçgündür uğryamadım kusura bakmayın tamamen özel işlerimden dolayıı buraaya uğrayamaz oldumm ama sizleri çook özledimmm hepinizi çokk seviyorumm sizi ihmal ettiğim için özür dilerimm
selam kızlarrrr
ben şimdi geçmişe bakcam da içinden çıkamam diye korkuyorum
bakanlar bana bi haber etse
gamze ye ne iğnesi vermiş dr,yumurtası daha çatlamamış mı?
dolunay da durum ne?
erenay nerdeymiş kaç gündür?
sara nın görümcesi sürprizi beğenmiş mi?
başak ın kocası ne işinde çalışıyo da gece 1 de geliyo eve?
nenem dedemi sever miydi?
peki dedem nenemi döver miydi
selam dolunaycımmmm...hastayım ben 2 gündür tatil yapıommm..şimdi kayınannemdeyimmm...sen nasılsınn??
:125::125::125::125::125:hemen yolluyorum yakala başağımmmm ...
ne oldu sana?üşüttünmü canım?halsizlik falan??
hayatım çalışma haftasındayım buyüzden ben cillop gibiyimböyle olmak zorundayım
:125::125::125::125::125:
ohh misssssss.
kız seray senden hastalık bulaşmasın sakın
afiyet olsunnnnnnn..yok yok bulaşmaz kuzucum grip değilim boğaz şiş sadece...
kuzucan nerdesin sen
belamı olduk şimdikte
o da neki?:44:kıslar 1defaya mahsus kullanıcı adı değiştirme hakımız varmış ben bilmiyodum
ohh valla Saracımmm çok sevindim:)çok güzel bir akşam yaşamışsınız:)bulunmaz bi gelinsin canım:)kızlar size dün yaptıklarımı anlatayım
işten izin aldım öğlenden önce çıktım eşimle berbaer görümcemide aldık yemeğe gittik gezdik alış veriş yaptık görümcem aldığım gümüş küpelere bayıldı uzun süre hiç çıkarmadan takacağını söyledi ve hemen taktı benimde çok hoşuma gitti çikolatalı pastamızı mumlarımızı aldık eve geldik aile arasında bi kutlama yaptık çok eğlendikgecemiz güzel geçti sonra eve geldik kocişimle bizim gecemiz daha güzel geçti
hayırlısı olsun:)cadı arkadaşımızı tebrik ediyorum:)inşallahh bizde bu topikten hamiş çıkarrrr diyodum ki pınarın yazısını gördümmmkızlar bizim topikte cadı arkadaşımız vardıya oda bugün hamile olduğunu öğrendi çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim darısı hepimizin başına
iyim bitanem sen nasılsın bilmiyorum valla ya dün midem bulandı balıktan yedikten sonra kokusu bi tuhaf gelmeye basladı sonra dayanamayıp kustum ama içten bi ateş bastı ilk önce kustuktan sonrada devam etti bde cok yiyorum bu ara eşimde fark etmiş sen cok yiyosun diyip duruyo valla bi hafta kaldı haftaya bugun olmucaz hayırlısıyla :13::13::13:
naaptım kız ben sana?yoldurma saçını başını:)(erenaydan öğrendiğim çok pis tatktikler vardolunay ben seni seeeeeeeeemiyom artıkı
walla boğazım şişti öksürük ateş falan derken böle oldu işte...sabah gidiodum işe servisten geri indirdiler kötü görünüosun die...hep cillop gibi ol kuzucumm...hadi kolay gelsin sana..
kullanıcı adımız var ya saf arkadaşım benim.kızım cımbızla çekme lafı ..tatlı bela dedükkk:)
o da neki?:44:
mesajlarımı alıntı yapıp bana cevap vermemiştin de o yüzden seni seeemekten vazgeçmiştim.naaptım kız ben sana?yoldurma saçını başını:)(erenaydan öğrendiğim çok pis tatktikler var)
seviyommmm deee bak karışmammm
sen de i yumurtluyamıyon kuşumkızlar naber??????????moralim çok bozuk allah beterinden saklasın ..... hiç yumurtlama belirtim yok
sen de i yumurtluyamıyon kuşum
sen de i yumurtluyamıyon kuşum
niye değiştirimmm ben adımdan memnunummkızlar naber??????????moralim çok bozuk allah beterinden saklasın ..... hiç yumurtlama belirtim yok
kullanıcı adımız var ya saf arkadaşım benim.
"dolunay"ı değişitrebiliyon yani
mesajlarımı alıntı yapıp bana cevap vermemiştin de o yüzden seni seeemekten vazgeçmiştim.
şimdik geri yükledim sistemi
yok be güzelim . adetlerim düzenlidir. yumurtlama da oluyodu ama bu ay incir suyu içtim 14 gün yapıp bıraktım. havuç falan da yedim ama ne ateş yükseldi ne de göğüslerde bi değişiklik var anlamadım gitti....
yok be güzelim . adetlerim düzenlidir. yumurtlama da oluyodu ama bu ay incir suyu içtim 14 gün yapıp bıraktım. havuç falan da yedim ama ne ateş yükseldi ne de göğüslerde bi değişiklik var anlamadım gitti....
evet artık bişiler olması lazım.30 günde bir adet oluyorum .bugün 18.günüm ama daha bişey yok yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?