Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi yaaa ayy inşallahhh güzelimmm hamişlik belirtisidir nolur Allahım öyle olsunnnn
şimdi kusmana üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :44: neyse haftaya karar verelim onada
benim kuzenimde hamile olduğunu bilmiyodu normalde çok yemez ben gitmiştim ona baktım tabağı tepeleme dolu :) dedim bunun hepsini yicenmi şimdi evet yicem dedi :) bende dedim sen hamişsin 2 gün sonra aradı kıs hamişim dedi şimdi 4 aylık oğlu
darısı bize olsun inşallahhhh
ama benim hiç umudum yoookkkkk

tünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii

sizi seviyorummmmmm

işte benimmmm NEŞEMMMMM
hoşgeldin neşecim kıs senindemi topikin varrr? yanlış anlamadıysam tabiii söyle çabukkkk

of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice

mrb canım dış gebelikle ilgili pek bilgim yok ama canımcım
3 ay nasıl geçecek demişsin inanki öyle çabuk geçiyoki bende temmuz sonu düşük yapmıştım dr 3 ay ara vermişti
şimdi deneyelide 3. ayım olacak...üzülme 3 ay dediğin nedirki hemencik geçiyorrr

kıslar 1defaya mahsus kullanıcı adı değiştirme hakımız varmış ben bilmiyodum

merhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?

of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice

bende dış gebelik geçirdim ama tüpüm alınmadı sadece yarım doz iğneyle düşürdük ama birdahada hamile kalmadım
sen yine iyiysin dr 3 ay demiş bana 1 sene korun demişti gerçi 8 ay korundum bıraktım ben ama hala tık yok

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir

huu huu nerde bu topik sakinleri
nerde bu devlet :18::18::18::18::18::18::18:

ben çıkıyorum zaten kimseciklerde yok:26:
biraz sonra gelirim

hayırdır ne iğnesi?

ay canım benimm tesekkür ederim içmiş kadar oldummm demen yeterli bebgim hayrola ne ignes buu?

yumurta büyütme iğnesi büyümüyo kendi kendine. haftaya aşılama yaptırcaz inşallah o zamana kadar yeterli büyüklüğe ulaşır

tamam tatlım hiç acımıycak korkma

çoook acıdı ama yaa totom pert olcak yakında üstüne oturamıyom

cok geçmiş olsun canım yaa hastalık cok kötü birsey insanı mahfedyo valla tez zamanda iyileş seni bekliyoruz kuzum

çok saol pınarcımmmmm...biraz daha iyiyim işte...işe gitmedim ya oda güsel..

napim kısss otur otur sıkıldım...çene yaptık teyzeler annem döktük beraber...ohhhh mis gibide oldu..gel buyur yiyelim..

selam kızlar:)serayım pınarımmm ve tabiki başımın tatlı belası başağımmmm nasılsınız:)

inşallah cnm hayırlısıyla işe yarar ve yumurtlatalar büyür hadi bakalım hayırlısı.
bende koldan yaptılar sandım iğneyi
çok saol pınarcımmmmm...biraz daha iyiyim işte...işe gitmedim ya oda güsel..

napim kısss otur otur sıkıldım...çene yaptık teyzeler annem döktük beraber...ohhhh mis gibide oldu..gel buyur yiyelim..
afiyet olsun cnm alırım bi tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…