hadi yaaaiyim bitanem sen nasılsın bilmiyorum valla ya dün midem bulandı balıktan yedikten sonra kokusu bi tuhaf gelmeye basladı sonra dayanamayıp kustum ama içten bi ateş bastı ilk önce kustuktan sonrada devam etti bde cok yiyorum bu ara eşimde fark etmiş sen cok yiyosun diyip duruyo valla bi hafta kaldı haftaya bugun olmucaz hayırlısıyla :13::13::13:
tünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii
sizi seviyorummmmmm
of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice
işte benimmmm NEŞEMMMMM
hoşgeldin neşecimkıs senindemi topikin varrr? yanlış anlamadıysam tabiii söyle çabukkkk
of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice
evet bebeğim var kasım ayında açılmış bi topiğim var
git git orda myhos herkese beste yapıyoadını söylede tatlım senin topiğide ziyaret edelim
tebrik ederim cnm.myhos hatun nasıl karşıladı seni.gittim gitttimmm hafiye gibi çalışıp buldumm siziiii
tebrik ederim cnm.myhos hatun nasıl karşıladı seni.
baş köşeye oturttu mu
merhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html
hatunlarım bu konuyu bi incelemenizi öneririm
ya da incelemenizi isterim:114:
ya da incelemenizi şiddetle tavsiye ederim
ya da incelemeniz için ısrar ederim
ya da incelemezseniz döverim
anaaaaammmmmm kuzum benim gel çay içek senle şööle karşılıklı:18::18::18::18::18:inceledim
anaaaaammmmmm kuzum benim gel çay içek senle şööle karşılıklı
hayırdır ne iğnesi?
ay canım benimm tesekkür ederim içmiş kadar oldummm demen yeterli bebgim hayrola ne ignes buu?
tamam tatlım hiç acımıycak korkma
cok geçmiş olsun canım yaa hastalık cok kötü birsey insanı mahfedyo valla tez zamanda iyileş seni bekliyoruz kuzum
ohhhhhhhhh karıya bak beeeee hasta güyaa mantı dökmeye gidiyo
ya da olay şöyle bence. sen kaynanana gidersen böyle olur .
hasta masta dinlemiyo kadın sana iş yaptırıyo
yok tatlım öyle durumda olan. kkda araştırdın mı varmıymş tüpü alınan
inşallah cnm hayırlısıyla işe yarar ve yumurtlatalar büyür hadi bakalım hayırlısı.yumurta büyütme iğnesibüyümüyo kendi kendine. haftaya aşılama yaptırcaz inşallah o zamana kadar yeterli büyüklüğe ulaşır
çoook acıdı ama yaatotom pert olcak yakında üstüne oturamıyom
afiyet olsun cnm alırım bi tabakçok saol pınarcımmmmm...biraz daha iyiyim işte...işe gitmedim ya oda güsel..
napim kısss otur otur sıkıldım...çene yaptık teyzeler annem döktük beraber...ohhhh mis gibide oldu..gel buyur yiyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?