vay meslektaşım benim
ne saçma gereksiz bir mesleğimiz var dimi
ohhhhhhhhhhhh en güzeli de eltinin çatlamasıııııııııııııııııbencede güzel fikir bizimde köyde evimiz var ilk zamanlarda bizde mutfağa ve oturma odasına düşünmüştük minoflon idare etsin parke yaptırana kadar diye hatta almıştıkta ama eşimin abisi yapmıştı yerleri istediğimiz gibi yapmadığı gibi birde pürüzlü yapmış ve mineflon olmaz dediler yazık olur dediler bizde mecburen mineflonu geri verip fayansları yaptırdık odayada parke yaptırdık halen iki odası duruyor yaptıramadık onları...eşinede kabul ettirirsen süper olurinşallah
ama en azından eltimin suratsız yüzünü görmüyorum gidiyoruz evimize mis gibi istediğimiz zaman girip istediğimiz zaman çıkıyoruz eltimde çatlıyor tabii
dolunaydan soona nazo da başladı bizi didiştirmeye
ayol ne bilim kendine bakıyon sandım kanka.
bende bakıyom dedin ya.
ev sahibin parke yaptırcakmış niye bakıyo acaba didim
evet bence de annem çok gıcık ve gereksiz yaniiiiiiiievet gıcık oluyorum muhasebeye bide muhasebe okudum.
kız valla ya bi evine çıksın diye burdan bakmadığım yer kalmadı ıııh analmıyo buna iyilik geçmiyorr
hmm mis olmuştur bugün oturuyom ama yarın eşim evde gezicez
cuma da annemler gelcekk 2 gün uğrayamam yine
lak lak edelim valla bende özledim burayııı
dolunaydan soona nazo da başladı bizi didiştirmeye
ayol ne bilim kendine bakıyon sandım kanka.
bende bakıyom dedin ya.
ev sahibin parke yaptırcakmış niye bakıyo acaba didim
rahatsız mı oldun annemm yirim seniiiiiiii gel seninde evini yaptırakhhuuuuuu neşeyle hamile kalcas topikin adı
evimizi tamir ettircez değil karuuuuulaarrrrrr
kızım bağlantıyı kuramadınmı bak ben kurayım sanahhuuuuuu neşeyle hamile kalcas topikin adı
evimizi tamir ettircez değil karuuuuulaarrrrrr
evet gıcık oluyorum muhasebeye bide muhasebe okudum.
büyüksün abla istesen yaparsındidştirmek için değil canım benim ben anladım senin için baktığını sen niye anlamadın ne haddime düşmüş didiştirmek:18:
kanka aynı şeyleri düşünüp yazıyos fark ettin mikızım bağlantıyı kuramadınmı bak ben kurayım sana
1- bebek yapmak için rahat olmak lazımm
2-başak kaynanasıyla oturuyo bebek olmuyoo
3-başakın bebeki için evine çıkması gerek
4-evine çıkması içinde evinin yerlerini yaptırması gerek
5-işte o zaman bebeki gelecek( burayı kafiye olsun diye yazdım)
dolayısıyla bebekle alakalı oluyorrrdolayısıyla dolaylı yoldan
r
mis oldu yarında üşenmezsem banyoyu baştan aşağı yıkarım.ben tuhaf insanım iş yapılacak durur yapasım gelmez ama yapmadıkça daha çok sinir olurum sanki tutanmı var kalk temizle demi
evet sen onun için uğraş oda anlamasın
didştirmek için değil canım benim ben anladım senin için baktığını sen niye anlamadın ne haddime düşmüş didiştirmek:18:
kimse ilgilenmemiş yazımla
kanka sen sadece okumuşun ama bu işi yapmaamışın ki.bak hamiş olmayaydın döverdim seni ben heee
meslekime laf yokk
yapmasam da o meslek benim meslekimdirrr
kızım bağlantıyı kuramadınmı bak ben kurayım sana
1- bebek yapmak için rahat olmak lazımm
2-başak kaynanasıyla oturuyo bebek olmuyoo
3-başakın bebeki için evine çıkması gerek
4-evine çıkması içinde evinin yerlerini yaptırması gerek
5-işte o zaman bebeki gelecek( burayı kafiye olsun diye yazdım)
dolayısıyla bebekle alakalı oluyorrrdolayısıyla dolaylı yoldan
bak hamiş olmayaydın döverdim seni ben heee
meslekime laf yokk
yapmasam da o meslek benim meslekimdirrr
boşuna kanka değiliz herhalde telepatik bağ var aramızdaa......kanka aynı şeyleri düşünüp yazıyos fark ettin mi
kanka sen sadece okumuşun ama bu işi yapmaamışın ki.
bende kursuna giderken hoşuma kaçıyodu meslek.
ama çalşmaya başlayınca anladm
yok canım güzel meslek ama kafa yorucu.
ohhhhhhhhhhhh en güzeli de eltinin çatlamasııııııııııııııııı
oda cilvesi napıcan
nasıl gidiyo hamişlik kusuyonmu hala
inşalah çabuk biterde hamişliğin tadına varırsınn
evet kadın deli oluyor biz evimizi yaptırıpta girdik içine diye çünkü ordan kendisi çıktı 2. kata banada eskittiği evi bıraktı bende dedim eşime ben bu evi yaptırmadan girip oturmam diye
evi 3 senede falan yaptırıp girebildik içine senede sadece 1 ay kalıp yaptırabildiğimizi yaptırıyorduk tadilat aşamasındada annemde kaldık oturabileceğimiz gibide olunca burdan eşya değiştirdikçe eskiyi oraya gönderdik annemdem ablamlardan derken evi düzdük maşallah artık 3..4 senedir ramazanda misafir bile alıyorum iftara evimize
eltimde eşime diyormuşki ben 20 sene çektim oranın pisliğini diyormuş eşimde demişki o senin düşüncesizliğin çekmeseymişin demiş ev şimdi apartman dairesi gibi oldu ilk zamalr köydekiler evi görmeye gelirlerdi müze gezer gibi hergün birisi gelirdi ev nasıl olmuş diye ..oda daha çok çatlardı biz evde ne zaman bişey yaptırsak migreni tutardı ama ben hiç birşey demezdim her gördüğümdede elini öper nasıl olduğunu sorardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?