iki gündür biraz daha iyiyim sanki 2 ci ayı geçti bakalım.bugün hastaneye gidip kan sonuçlarımı alcaktım erindim yarın gidecem.
ilginç ya böyle insanlara şaşıyorum .evet kadın deli oluyor biz evimizi yaptırıpta girdik içine diye çünkü ordan kendisi çıktı 2. kata banada eskittiği evi bıraktı bende dedim eşime ben bu evi yaptırmadan girip oturmam diye
evi 3 senede falan yaptırıp girebildik içine senede sadece 1 ay kalıp yaptırabildiğimizi yaptırıyorduk tadilat aşamasındada annemde kaldık oturabileceğimiz gibide olunca burdan eşya değiştirdikçe eskiyi oraya gönderdik annemdem ablamlardan derken evi düzdük maşallah artık 3..4 senedir ramazanda misafir bile alıyorum iftara evimize
eltimde eşime diyormuşki ben 20 sene çektim oranın pisliğini diyormuş eşimde demişki o senin düşüncesizliğin çekmeseymişin demiş ev şimdi apartman dairesi gibi oldu ilk zamalr köydekiler evi görmeye gelirlerdi müze gezer gibi hergün birisi gelirdi ev nasıl olmuş diye ..oda daha çok çatlardı biz evde ne zaman bişey yaptırsak migreni tutardı ama ben hiç birşey demezdim her gördüğümdede elini öper nasıl olduğunu sorardım
kızım bağlantıyı kuramadınmı bak ben kurayım sana
1- bebek yapmak için rahat olmak lazımm
2-başak kaynanasıyla oturuyo bebek olmuyoo
3-başakın bebeki için evine çıkması gerek
4-evine çıkması içinde evinin yerlerini yaptırması gerek
5-işte o zaman bebeki gelecek( burayı kafiye olsun diye yazdım)
dolayısıyla bebekle alakalı oluyorrrdolayısıyla dolaylı yoldan
kı sen beni yaşlı mı sandın da tek tek açıyon yazıları:82:
banada gelde yardım etsene ...:44:
aynı bende ööleyim iş bana bakar ben işeee
ben onu yapmam oda kendim olayım demez durur ööle
olsun biz didişmeye bahane arıyos zatennn
slm gamzoşcum sende yoğunsun sanırım bu araiyi akşamlar kızlar
nasılsınızz
nasıl olmş kanka.
sen şimdik buna da bi kusur bulursun. şekeri mi az olmş
sende az değilsin heeee
alalh güle güle oturmayı nasip etsin güle güle kullanınn
ilginç ya böyle insanlara şaşıyorum .
tamam kıskanabilirsin bunu anlarım ama nasıl hastalanıyolar yalandan şaşıp kalıyorum
benim örümcekte beni çok kıskanır. evime bişi yapılacağı gün kesin hastalanır.
hatta bi gün evimin tavanı yaılıyordu evimde hummalı bir çalışma vardı. karı o gün bayılmıştı
:44::44::44::44::44::44:kı sen beni yaşlı mı sandın da tek tek açıyon yazıları:82:
ohh ağzıma layıkk nefsim köreldiiii
nasıl olmş kanka.
sen şimdik buna da bi kusur bulursun. şekeri mi az olmş
hoşgeldiiinnnniyi akşamlar kızlar
nasılsınızz
noldu kız birini mi yolcu ediyonuz öteki tarafa
benim canım istedi de
slm gamzoşcum sende yoğunsun sanırım bu ara
kız fenalığı kaynanam 2. katı eşim için yaptırmış herkes bizi oraya taşınacak diye beklerken eltim bize bile haber vermeden taşındı sıfır eve hemde eskilerini bile bırakarak 2 traktör pislik attık evden yinede birşey demedim eşimede söyletmedim kavga gürültü olmasın diye döşemelerine kadar söktük camlarını değiştirdik kapılarını düşünün yıllarca bu evde yaşamış ama ne kapı boyamış ne pencerelerini hiç birşey yapmamış amacı belli kaynana ölünce 2. kata çıkmak bizde yaptırınca çekemedi
sağol canım darısı sizinde başınıza ...
bizde duvarı kırdırırken migreni tutmuş yatıyordu gecede acile gitmiş neymiş ev göçermiş sanki biz krişlerden kırdırıyoz duvarı ALLAH ım kendi evindeki herşeyi istediği gibi değiştiriyor
aman ALLAH a havale ettim tek laf söylemedim şimdiye kadar
fesatlık insanı yer bitirir size ne demi
iyi akşamlar kızlar
nasılsınızz
noldu kız birini mi yolcu ediyonuz öteki tarafa
şu minik şakayı yaptın diye "ne biçim" mi insan oldun. nolcakmış ayol o neler yapıyoriyi akşamlar nasılsın pek görünmüyorsun çok yoğunsun bu aralar galiba
benim eltiyitöbe yarabbim ne biçim insan oldum
erenaycımmmm
nasılsın kuzumm 2 haftadır görüşmyrzzz ösledimmm
pınarrrr bana küsmüsün o gün sanki biraz sert konuştum seni seviyorumm...
iyi akşamlar nasılsın pek görünmüyorsun çok yoğunsun bu aralar galiba
benim eltiyitöbe yarabbim ne biçim insan oldum
şu minik şakayı yaptın diye "ne biçim" mi insan oldun. nolcakmış ayol o neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?