Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben kaçmak zorundayım bizim arkadaşın pc de işi varmış.ok sizi seiyorum öpt kocamnnnnn

ilginç ya böyle insanlara şaşıyorum .
tamam kıskanabilirsin bunu anlarım ama nasıl hastalanıyolar yalandan şaşıp kalıyorum

benim örümcekte beni çok kıskanır. evime bişi yapılacağı gün kesin hastalanır.

hatta bi gün evimin tavanı yaılıyordu evimde hummalı bir çalışma vardı. karı o gün bayılmıştı

banada gelde yardım etsene ...:44:
aynı bende ööleyim iş bana bakar ben işeee
ben onu yapmam oda kendim olayım demez durur ööle

olsun biz didişmeye bahane arıyos zatennn

kelin merhemi olsa başına sürermiş daha camlar kapılar var ...ama söz adresi ver bitsin işlerim geleyim zaten şunun şurası kaç saat uzaktasın dimi
akşamda aldım laptopu açtım bir film gardorobumu düzenledim seyrederken hem insan sıkılmıyorda öyle filmin heyacanı falan daha güzel iş yapıyorum
bende bazen derim ev almış başını gidiyor gitse yine bişey demiyecem de gitmiyorda ben ona a bana bakar dururuz...ben birde adetten önce hiç iş yapmam eşim evi süpürmeme bile kızar bende adet olunca başlarım temizliğe

nasıl olmş kanka.
sen şimdik buna da bi kusur bulursun. şekeri mi az olmş

sende az değilsin heeee
alalh güle güle oturmayı nasip etsin güle güle kullanınn

kız fenalığı kaynanam 2. katı eşim için yaptırmış herkes bizi oraya taşınacak diye beklerken eltim bize bile haber vermeden taşındı sıfır eve hemde eskilerini bile bırakarak 2 traktör pislik attık evden yinede birşey demedim eşimede söyletmedim kavga gürültü olmasın diye döşemelerine kadar söktük camlarını değiştirdik kapılarını düşünün yıllarca bu evde yaşamış ama ne kapı boyamış ne pencerelerini hiç birşey yapmamış amacı belli kaynana ölünce 2. kata çıkmak bizde yaptırınca çekemedi
sağol canım darısı sizinde başınıza ...

bizde duvarı kırdırırken migreni tutmuş yatıyordu gecede acile gitmiş neymiş ev göçermiş sanki biz krişlerden kırdırıyoz duvarı ALLAH ım kendi evindeki herşeyi istediği gibi değiştiriyor
aman ALLAH a havale ettim tek laf söylemedim şimdiye kadar
fesatlık insanı yer bitirir size ne demi

allaha havale edelim gitsin bizdede tam tersii
biri bişey aldımı evde düğüm bayram olurr,eltimler geçen hafta araba aldılar 32,000 tlye ben onlardan çok sevindim
gece uyuyamadım heyecandann

iyi akşamlar nasılsın pek görünmüyorsun çok yoğunsun bu aralar galiba

benim eltiyi töbe yarabbim ne biçim insan oldum
şu minik şakayı yaptın diye "ne biçim" mi insan oldun. nolcakmış ayol o neler yapıyor

erenaycımmmm

nasılsın kuzumm 2 haftadır görüşmyrzzz ösledimmm

bende ösledimm valla yaaaa
bende bu hafta hiç gelmedim desem yeri varr
iyiyim sen nassın kur nasıl gidiyoo bende tutkal işine başlıcam kocacım alcak malzemelerimi
bakalım hevesim geçene kadar yaparımm

iyi akşamlar nasılsın pek görünmüyorsun çok yoğunsun bu aralar galiba

benim eltiyi töbe yarabbim ne biçim insan oldum

kuzummm gündüzleri kurstayım ondan giremiyorumm..
akşamları da geliyorum bi allahın kulu yokkk ....
eskiden sıkı sohbetler olurdu akşamlarıı ........... şimdi kimsecikler gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…