bende ösledimm valla yaaaa
bende bu hafta hiç gelmedim desem yeri varr
iyiyim sen nassın kur nasıl gidiyoo bende tutkal işine başlıcam kocacım alcak malzemelerimi
bakalım hevesim geçene kadar yaparımm
kuzummm gündüzleri kurstayım ondan giremiyorumm..
akşamları da geliyorum bi allahın kulu yokkk ....
eskiden sıkı sohbetler olurdu akşamlarıı ........... şimdi kimsecikler gelmiyo
benim canım istedi de
benim eltiyitöbe yarabbim ne biçim insan oldum
cnm tutkal işi nasıl oluyoo???
allaha havale edelim gitsin bizdede tam tersii
biri bişey aldımı evde düğüm bayram olurr,eltimler geçen hafta araba aldılar 32,000 tlye ben onlardan çok sevindim
gece uyuyamadım heyecandann
şu minik şakayı yaptın diye "ne biçim" mi insan oldun. nolcakmış ayol o neler yapıyor
kız sen cilveli hatunlar geyik topiğinde takılıyomusun şimdi o topikte takılan başka bi arkadaşım bana özelden mesaj atmış un helvası tarifi biliyomusun diye nolüü bu akşam herkesin aynı anda canı un helvası mı çekti??
minik şakaminik şakamı?
başakım senin nazemirin sicilinden haberin yok galibaaa
karı 1 görüşte kaynanayı yolladı öbür tarafa
bide minik şaka diyosun yaaa
googleye yaz çıkıyoo kasnaka ipleri geriyon tutkalla bağlıyonn falan filannn
evet yaa nazemirin unvanını duymadınmı kuzum hala bana gelicek nazemircgim kaynanamla tanıstırıcam onu
anladım cnmm bi göz atiyimmm ...bi o kalmıştı yapmadığım belki onuda beceririm:)))
kuzummm gündüzleri kurstayım ondan giremiyorumm..
akşamları da geliyorum bi allahın kulu yokkk ....
eskiden sıkı sohbetler olurdu akşamlarıı ........... şimdi kimsecikler gelmiyo
minik şakaminik şakamı?
başakım senin nazemirin sicilinden haberin yok galibaaa
karı 1 görüşte kaynanayı yolladı öbür tarafa
bide minik şaka diyosun yaaa
googleye yaz çıkıyoo kasnaka ipleri geriyon tutkalla bağlıyonn falan filannn
iyilik yap kötülük bul,kötü söz sahibine yakışır o kötü davrandı diye bende kötü davranırsam ondan farkım olmaz ama
hadi ya pınarım nbr kuzum slmına karşılık veremedim işim vardı annem.evet yaa nazemirin unvanını duymadınmı kuzum hala bana gelicek nazemircgim kaynanamla tanıstırıcam onu
cnm baya güzel iş ama benimkiler 2 tane baya masraflı oluyooo bunuda yaparsam 3 fena kocam para yetiştiremez sonra bana kıyamammm
kadınlığın cenazesi vardı bugünn onun helvasından canımız çekti herhaldee
doğuramayınca kadınlık ölüyo biliyonn
evet yaa nazemirin unvanını duymadınmı kuzum hala bana gelicek nazemircgim kaynanamla tanıstırıcam onu
bende öle yapıyorum cnmm...evet bende bakıyorum kimse yok çıkıyorum yada başka topikleri okuyorum
keşke eltiye baksaymışım öyle ama ona işlemez bakış makış
gel beraber yapak kuzummmmvalla tutkal işi çok eğlenceli ve kolay bir iş. aralarından kudela da geçiriliyo ayyyyyyy çok tatlı valla fırsatım olsa hiç kaçırmaz yaparım
bende öle yapıyorum cnmm...
bu arada benimde eltim bayaa bi kıskanççç ...
17 senedir ewliler ben yeni ewleniyorum eşyalarım yeni alınıyor ya aaa neymiş onunkilerden daha güzel eşyalar alıyormuşummm onunkilerden daha güzel altınlar alınmış bana ...
yuhh yaniii 17 sene önceyi şimdiki zamanla kıyaslıyo bu kadarr fesat we cahilllll .............
pınarrr naberrr???
bugün 3. kez yazıyom heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?