Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağolun kızlar bende bugün ovulasyon testini aldım. stresimin üstüne bir stres daha katıyorum farkındayım ama bir de bunu deneyelim dedim.

canım o inatçı hırslı insanlar için öyle ben hiç hırslı değilim sadece bir işi yaparken hırslanırım yapabilirim diye
iyilik eden iyilik bulur
hayır dile komşuna,hayır gele başına
İyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı

tamam pınardan sonrada sana geliriz önce ona sözüm var

ooohh temizliğimi yaptım, yemeklerimi yaptım. şimdi misafirlerimi (kaynanam, görümcem ve eşleri) bekliyorummmm

tabiki 5 sene sonra bile değişir herşey çok özeniyorsa kocasına söyleyecek değiştirecek eşyasını.... en iyisi kendi hallerine bırakmak ben öyle yapıyorum kafamda rahat

ben takmıyorum zaten aman laflar falanda sokuyormuş eşim dedi çocukla ilgili bende dedim sende ona şu lafı söyleseydin birdaha sesi bile çıkmazdı....
bende sevinirim birisi birşey alsın en iyisini alsın kendim almış gibi sevinirim hiç kıskanmam
bazende espri olsun diye( ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca )derim tabiki şakasına

sağolun kızlar bende bugün ovulasyon testini aldım. stresimin üstüne bir stres daha katıyorum farkındayım ama bir de bunu deneyelim dedim.
olsun cnm olsun yap bakalım.
yumurtlama dönemindemisin
Aşağılık insanlara iyilik etmek, denize su taşımaya benzer

bu ne demek bilmiyom ama yazdım

ooohh temizliğimi yaptım, yemeklerimi yaptım. şimdi misafirlerimi (kaynanam, görümcem ve eşleri) bekliyorummmm
kaynanam ve görümcemi bekliyorum diye havalara uçan bi numune olarak seni gördüm

gel kııısss, kap bavulunu gel
bavulumla gelmem yemeğe gelirim sonrada evime dönerimm
aynennn katılıyom sanaaa
kaynanam ve görümcemi bekliyorum diye havalara uçan bi numune olarak seni gördüm

benden bitane dahaaaa

olsun cnm olsun yap bakalım.
yumurtlama dönemindemisin

Aşağılık insanlara iyilik etmek, denize su taşımaya benzer

bu ne demek bilmiyom ama yazdım

Zerre kadar iyilik eden mükafatını, zerre kadar kötülük eden de cezasını görür. Zilzal Suresi,7-8
nsan, hayatında yaptığı iyilikler kadar mutlu olur. Şehabeddin Ahmed
Her şeyden önce iyi olalım, ondan sonra mutlu oluruz. J.J.Rousseau
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hadis-i Şerif
Bir fenalık ettinse, arkasından bir iyilik icrasına çalış ki, o fenalık defterinden silinsin. Hadis-i Şerif
bende aradım senin yazdığının anlamı nedir diye bulamadım:44:

galiba şu an bir atışma yapıyoruz.
bir atışma seziyorum.
dur sazımı kapıyım geliyim

başakk ben gezmeye gidiyom yinee
eşimin amcası aradıı gelde bi görelim seni dedii
ben oraya geçicemmm kızma bana ama sürtmek yakışıyo bana dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…