kanka haklısında kocaya anlatamıyom ya.
hep diyo ki "yaptırmışken tam yaptıralım içindeyken yaptırmak zor olur diyor.
dur ben bu mineflo fikrini bi sokiyim kafasına
tamam tatlım hoş geldin o zmaan tekrardan.
şööle baş köşeye alalım senide buyu ikramlarımızdan hemmen eroşumuz sana bi kahve veya bitki çayı yapsın dolunayım annem sende kalk ordan bernardo otursun
seni seviyom dolunayım aşk bulutum hüzünlü yağmurum kıyamadığım kır çiçeğim.
bernardo papatya çayım var içersen.... kahvede yaparım biz iyi evsahibeleri sayulırızzz
aynen kuzum bari kendi kapını açarsın işten döndüğünde bi koltuk takımı alırsın çeyizim tam dedin beyaz eşyanda varmışş bi parke için beklenmez ,4-5 lira falan mineflonun metresii
yarıdan aza malolurr bööle oluncaa.
bi parke yaoptırmanın nesi zor olur yaaa...
yeterki evinde ol gerisi olur zamanlaaaa...
iyidir kuzum biras gec oldu ama kusura bakma senin su dedigin kasnak videolarına bkıyodum cok güzel bende yaparım belki
iyilik yap kötülük bul,
iyilik yap denize at bari balıklar kurtulsun,
dişe diş göze göz demişler ama
hadi ya pınarım nbr kuzum slmına karşılık veremedim işim vardı annem.
bende mi tanıştırsam kaynanamı nazoyla
sağolun kızlar bende bugün ovulasyon testini aldım. stresimin üstüne bir stres daha katıyorum farkındayım ama bir de bunu deneyelim dedim.
bende öle yapıyorum cnmm...
bu arada benimde eltim bayaa bi kıskanççç ...
17 senedir ewliler ben yeni ewleniyorum eşyalarım yeni alınıyor ya aaa neymiş onunkilerden daha güzel eşyalar alıyormuşummm onunkilerden daha güzel altınlar alınmış bana ...
yuhh yaniii 17 sene önceyi şimdiki zamanla kıyaslıyo bu kadarr fesat we cahilllll .............
gel beraber yapak kuzummmm
takmayınn takmayınnn insan başkasını niye kıskanırr
bana göre en güzeli benimki çünkü benimm
milletinkinden banane benim olmadıktan sonra dimi ama
eltimin arabası benimkinden pahalı ama benimki onunkinden daha iyi bence çünkü BENİM ARABAMM
ne olursa olsun fazlası onların olsunn,benimki bana kalsın yeter....
olsun cnm olsun yap bakalım.sağolun kızlar bende bugün ovulasyon testini aldım. stresimin üstüne bir stres daha katıyorum farkındayım ama bir de bunu deneyelim dedim.
Aşağılık insanlara iyilik etmek, denize su taşımaya benzercanım o inatçı hırslı insanlar için öyle ben hiç hırslı değilim sadece bir işi yaparken hırslanırım yapabilirim diye
iyilik eden iyilik bulur
hayır dile komşuna,hayır gele başına
İyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı
tamam pınardan sonrada sana geliriz önce ona sözüm var
kaynanam ve görümcemi bekliyorum diye havalara uçan bi numune olarak seni gördümooohh temizliğimi yaptım, yemeklerimi yaptım. şimdi misafirlerimi (kaynanam, görümcem ve eşleri) bekliyorummmm
bavulumla gelmem yemeğe gelirim sonrada evime dönerimmgel kııısss, kap bavulunu gel
aynennn katılıyom sanaaatabiki 5 sene sonra bile değişir herşey çok özeniyorsa kocasına söyleyecek değiştirecek eşyasını.... en iyisi kendi hallerine bırakmak ben öyle yapıyorum kafamda rahat
ben takmıyorum zaten aman laflar falanda sokuyormuş eşim dedi çocukla ilgili bende dedim sende ona şu lafı söyleseydin birdaha sesi bile çıkmazdı....
bende sevinirim birisi birşey alsın en iyisini alsın kendim almış gibi sevinirim hiç kıskanmam
bazende espri olsun diye( ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca )derim tabiki şakasına
kaynanam ve görümcemi bekliyorum diye havalara uçan bi numune olarak seni gördüm
kaynanam ve görümcemi bekliyorum diye havalara uçan bi numune olarak seni gördüm
bavulumla gelmem yemeğe gelirim sonrada evime dönerimm
allah mutlu etsin canımmm
olsun cnm olsun yap bakalım.
yumurtlama dönemindemisin
Aşağılık insanlara iyilik etmek, denize su taşımaya benzer
bu ne demek bilmiyom ama yazdım
galiba şu an bir atışma yapıyoruz.Zerre kadar iyilik eden mükafatını, zerre kadar kötülük eden de cezasını görür. Zilzal Suresi,7-8
nsan, hayatında yaptığı iyilikler kadar mutlu olur. Şehabeddin Ahmed
Her şeyden önce iyi olalım, ondan sonra mutlu oluruz. J.J.Rousseau
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hadis-i Şerif
Bir fenalık ettinse, arkasından bir iyilik icrasına çalış ki, o fenalık defterinden silinsin. Hadis-i Şerif
bende aradım senin yazdığının anlamı nedir diye bulamadım:44:
galiba şu an bir atışma yapıyoruz.
bir atışma seziyorum.
dur sazımı kapıyım geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?