evet yaaa salgın var benim örümcekle kaynana hastaydı iiyyyyyyyk:120günaydın bebiş hastaymıssın iyi oldun insallah bende dün cok kötüydüm bugun biras daha iyiym valla salgın var
tamam canım afiyet bal şeker olsun. niye suratın asık gidiyon gitte mideye indir böreki:125:kızlar ben kahvaltıya gidiyom patronum su böregi almıs yemek haneye cagırıyo görüsürüz
evet kuzummmmmmm günaydınnnnngünaydın kızlarrrr...sağlıklı mutlu günler herkeseee....başakcım hastamı oldun sennn??
günaydın hayatımmmmmmmm nasılsınn
bi tanem iyisin inşallah
günaydınn tatlımmm sanada güzel mutlu günler tatlımm bu arada senin kankan vardı ne oldu gelmiyo artık :26:
niye olduki kızzz ne yaptınız kıza iyi birisiydi nese katıyodu burayagünaydın pınarım küstü onun kankası ahhhh ahh ben çok iyi biliyom
bende bugun biras daha iyiym kuzum dün cok kötüydüm atesim benimde cıktı bugun sadece üstümde kırgınlık varr hasta olmak istemiyorummmmmmmmevet yaaa salgın var benim örümcekle kaynana hastaydı iiyyyyyyyk:120nlardan mı bulaştı bilmem
şu an sadece boğazım gıdıklanıyor. iyiyim yani onun dışında
sen nasılsın cnmcım
günaydın kızlarrrr...sağlıklı mutlu günler herkeseee....başakcım hastamı oldun sennn??
evet kuzummmmmmm günaydınnnnn
dün akşam biras ateşim vardı öksürüyodum her yanım ağrıyordu.
senin mantıdan olmş olmasın didim dimi sana bulaşcak diye:2:
bomba gibisin de bu smiley ne kıziyiyim yavru kuşum bomba gibiyim sen nasılsın?
bomba gibisin de bu smiley ne kız
sanki bomba gibi görünmeye çalışıyorsunda içimden bu smiley fışkırıyo gibisin
yok kuzucuk biz bişi yapmadık valla. hatta bişi yapmadığımız için oldu. bu ara bizim topik sessizleşti ya morwende o ana denk geldi slm verdi kimseden cvp gelmedi.niye olduki kızzz ne yaptınız kıza iyi birisiydi nese katıyodu buraya
bende bugun biras daha iyiym kuzum dün cok kötüydüm atesim benimde cıktı bugun sadece üstümde kırgınlık varr hasta olmak istemiyorummmmmmmm
bence de kuzum benim arkideşlerim bana hastalık bulaştırmaz aksine iyilik bulaştırır.ayyyy başağım öyle başlıo walla hemen önlemini al...benim kalçamın etlerine kadar ağrıo heryerim...annem şişe çekti sırtım mosmor oldu walla..ama rahatlattı biraz..benim mantıdan oldugunu sanmam...senin örümcekle kaynana hastaymış onlar satmıştır sa.na kesin...:2:
hmmmmmmmm benim halimi yansıttın yani.kızın sen nasılsın dedim ya onu senin durumun için yaptım kesin böylesindir diyee baktım ofulayıp pufluyosun
pınarcım tşk ederiz kuzum.HAMİLE KALMAK İÇİN 9 GÜN VE SONRASI
Sağlıklı bir hamilelik için öncelikle beden ve ruh sağlığının iyileşmesi gerekiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Duman, hamile kalmayı kolaylaştırmak isteyenlere şunları öneriyor:
- Adetin 9'uncu ve sonraki 10 günü günaşırı ilişkiye girin.
- İlişki sonrası 2 saat sırt üstü yatın.
- Döllenen yumurtayı büyük bir içtenlikle rahimin kabul edişini düşünün.
HAMİLELİK DÖNEMİNE HAZIRLANMAK İÇİN ATILABİLECEK ADIMLARSA ŞÖYLE:
- İdeal kilonuza ulaşın.
- Bilinçaltınızı temizleyin.
- Adet dönemlerinizi kaydedin.
- Sigara ve alkol kullanmayın.
- Uyku düzeninizi dengeleyin.
- Kafeinden uzak durun.
kızlar bir yerde okudum sizinlede paylasıyım istedim
kıbrısssssssssssssssssssskızlarr tatillere bakıyorumda önericeginiz güzel bir yer varmı ama otel olucak
yok kuzucuk biz bişi yapmadık valla. hatta bişi yapmadığımız için oldu. bu ara bizim topik sessizleşti ya morwende o ana denk geldi slm verdi kimseden cvp gelmedi.
sonra mesajını silip gitti. myhos un topikinde de isyan etti gördüm ben.çok üzüldüm eve neşe katıyodu hatta myhostan daha çok neşe katıyodu.
bence myhos kıskandı yasakladı buraya gelmesini
bence de kuzum benim arkideşlerim bana hastalık bulaştırmaz aksine iyilik bulaştırır.
bence kesin börülceyle kayananadan geldi
kıbrıssssssssssssssssssss
kıbrısta şimdik indirim var 2 kişi 200 tl
herşeyi içindeeeeeeeee
biz de gitçez kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?