gidin tabi kuzum da hangi otel peki verde bakıyım biz kalabalık gidicez yaz için bu arada eglenceli bir yer olsun istiyoruz
yaz tatili canımm eglenceli bir yer arıyorum
cok sevindim canım adına allah saglıklı dogumlarda nasip etsin insallah
kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldu mu hiç. kafama takılan bazı şeyler var da
kızlar ovu testini ne kadara alıyosunuz. gerçekten değer mi acaba:44:
ben ilk defa bu ay kullandım acemice ama...yarımcı olabilirim inşallah ne var kafana takılan..
valla ben almadım ama onun doğru sonuç vermediğini söylüyorlar.
ben 25 tlye aldım 20 adet ovulasyon 4 adet gebelik testi var içinde..walla ilk defa kullandım...yumurtlama dönemlerini gösteriyo ama zaten bende anlıyordum yumurtlama olurken...ama denemiş oldumm..bakalım işe yaraıp yaramadıgını görecez bu ay..
of ya kızlar ben hiç bişi denemek istemiyorum. ne kür ne test ne ilaç
çünkü ilk önce insanın kafasının rahat olması gerektiğine inanıyorum.
önce psikolojik açıdan rahat olmalı insan, tam olarak karar vermeli ve rahat olmalı.
haksız mıyım kardeşlerrrr hocaaaaaammmm onayla beniii
canm ben almadan önce çok araştırdım. çok pahalı bişey değil zaten. netten gittigidiyor.com dan aldım. denemekte fayda var die düşündüm.
şimdi testi hergün aynı saatte yapın die yazıor testte. ben bugünden itibaren yapmaya başlıcam. mesela birkaç gün sonra silik çizgi çıkmaya başladı diyelim. o günden itibaren bereketli günler anlamına mı gelior.
of ya kızlar ben hiç bişi denemek istemiyorum. ne kür ne test ne ilaç
çünkü ilk önce insanın kafasının rahat olması gerektiğine inanıyorum.
önce psikolojik açıdan rahat olmalı insan, tam olarak karar vermeli ve rahat olmalı.
haksız mıyım kardeşlerrrr hocaaaaaammmm onayla beniii
evet hergün aynı saatte yapılıyor..ben sabah kalktıgımda yapıyordum..çünkü yapmadan 3 saat önce su ve sigara kullanmayın dio(bende çok su içerim,sigarada içiyorum)..hafif silik çizgi çıktıgında yumurtlama olmamış demek ti ama tam yumurtlama günümde yaptıgım testte bayağ belirgin çıktı ve 2 gün üst üste çalışma oldu...aslında ben adetim bittikten sonra başladım çalışmalara..genelde hergün yapmak için uğraştım ama olmadı tabi...arada kaçak günler oluyordu...testte çift çizgiyi renkleri birbirine yakın gördüğün anda o gün çalış ertesi gün çalış bence...ben öle yaptım...2 gün çalıştım...sonrasında hasta oldugum(boğazım şiştide) için bayağdır beklemedeyim ..
yüzde 25 mi hepimiz için mi geçerlitatlım test zaten bizim hamile kalmamızı sağlamıyor ki. işimizi biraz daha kolaylaştırıyor. ben geçen ay ateş öçlmeme rağmen kaçırdım mesela. bu ay testi yapıp yakalayıp hamile kalamama olasılığı da çom yüksek biliyorsunuz. hamile kalma ihtimalimiz sadece %
hoş geldin cnm senin bat falan ne zmaan hiç bilmiyoruz kuzum söylede senin içinde heyecanlanalımmrh kızlar nasılsınız size bir slm verip kaçacağımm
aynen hocamkesinlikle katılıyorum arkadaşım ama eğer sen rahat olmayı. düşünmemeyi başarabiliyorsan ne mutlu sana. rahat olman için kafana takmamak için şuanda çocuk sahibi olmandan daha önemli şeylerin olması gerek hayatında. yada çocuk sahibi olmak senn için farklı bir anlamda olmalı. ve eğer sen vaktin,in büyük çoğunluğunu bu sitede sennle aynı duyguları paylaşan insanlarla bu konuyu konuşarak geçiriyorsan bu biraz zor gibi gözüküyor. bu sadece senn için değil hepimiz için geçerli
kesinlikle katılıyorum arkadaşım ama eğer sen rahat olmayı. düşünmemeyi başarabiliyorsan ne mutlu sana. rahat olman için kafana takmamak için şuanda çocuk sahibi olmandan daha önemli şeylerin olması gerek hayatında. yada çocuk sahibi olmak senn için farklı bir anlamda olmalı. ve eğer sen vaktin,in büyük çoğunluğunu bu sitede sennle aynı duyguları paylaşan insanlarla bu konuyu konuşarak geçiriyorsan bu biraz zor gibi gözüküyor. bu sadece senn için değil hepimiz için geçerli
evet hergün aynı saatte yapılıyor..ben sabah kalktıgımda yapıyordum..çünkü yapmadan 3 saat önce su ve sigara kullanmayın dio(bende çok su içerim,sigarada içiyorum)..hafif silik çizgi çıktıgında yumurtlama olmamış demek ti ama tam yumurtlama günümde yaptıgım testte bayağ belirgin çıktı ve 2 gün üst üste çalışma oldu...aslında ben adetim bittikten sonra başladım çalışmalara..genelde hergün yapmak için uğraştım ama olmadı tabi...arada kaçak günler oluyordu...testte çift çizgiyi renkleri birbirine yakın gördüğün anda o gün çalış ertesi gün çalış bence...ben öle yaptım...2 gün çalıştım...sonrasında hasta oldugum(boğazım şiştide) için bayağdır beklemedeyim ..
yüzde 25 mi hepimiz için mi geçerli
hoş geldin cnm senin bat falan ne zmaan hiç bilmiyoruz kuzum söylede senin içinde heyecanlanalım
aynen hocam
benim kafamı çocuktan çok kurcalayan şeyler var. zaten kaynana yanında oturuyor olmam büyük stres.
çocuk olsa daha mı iyi olur yoksa daha mı zor olur sağlıklı düşünemiyorum.
o yüzden şu an testler kürler veya doktora gidip ilaç tedavisi görmem gereksiz gibi geliyor
ayenen kuzum yaa bende kkya takılmaya başladıktan sonra kafamda 40tane tilki dolaşmaya başladı.evt bu son sözünde çok haklısın çünkü konu konuşuldukca ay bendede mi var acaba yok ben niye öyle olmadım onunki niye öye diye diye bunlar kafamızı kurcaıyo ve bizi bu konuda daha baskın hale getiriyo.ama bi yandan da burda olmak bizi rahatlatıyo.
lan olum insan bi slm verir bodoslama daldın sahbetegünaydın kızlar;kesinlikle yalnış yapıyorsun sabah 10,00 dan önce başlamamalısın,akşam önemli değil su içmemen gerekiyor doğru ben 4,00 gibi suyu kesiyorum zaten akşam iş çıkış telaşı 5,30 çıkıyom evde 7,00 de yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?