yok kuzucuk biz bişi yapmadık valla. hatta bişi yapmadığımız için oldu. bu ara bizim topik sessizleşti ya morwende o ana denk geldi slm verdi kimseden cvp gelmedi.
sonra mesajını silip gitti. myhos un topikinde de isyan etti gördüm ben.çok üzüldüm eve neşe katıyodu hatta myhostan daha çok neşe katıyodu.
bence myhos kıskandı yasakladı buraya gelmesini
bence de kuzum benim arkideşlerim bana hastalık bulaştırmaz aksine iyilik bulaştırır.
bence kesin börülceyle kayananadan geldi
ahhhhhhhhh kuzum benim yaaaa bağrıma basasım geldi senibencede kesinnnnyerim benseni iyiki varsınız walla...banada iyilikler veriosunuzz..ilaç içmeye başladım başakcım.. antibiyotik.. kötü oldum akşam çook ağrıdı boğazım...Allahım başağıma acilinden şifalar ver yarabbimmmmm...fazla artmadan geçsin hastalığı..ben hastayım bana ver onun yerinede..aminnnnnnnn
evet diyom ya zati senden iyi diye anladım benkızım karının yarın regl günü drama yaşıyor işte bu kırmızılar bizi depresyona sokuyor biliyosun aldırmadım ben ona geliceni biliyodum
kafasını boşlatsın gelsin nası niyazı bıraksın diye elleşmedim annem tanıyom ben kankeytomu yaww
çok iyidir benim kankim neşe de katar melek gibidir benden iyidir ne yalan diim
günaydın tatlım nasılsınngünaydın kızlar..............
ver hayatım nolcak reklam yapmyıyos ya.sakin bi tatil istiyosan ürgüp derim bende...balayında gitmiştik..çok güzeldi...adres versem sakıncası olurmu ki...
ahhhhhhhhh kuzum benim yaaaa bağrıma basasım geldi seni
Allah korusun.
sanada vermesin Rabbim.
inşallah tez zamnda atlatırsınnn aminnnnnnn
sen bugün çalşıyonmu kuzum:26:
yapacak bişi yok kuzum beee zorla da olsa hergün çalışıyoz napalımaminnnnnnnn canımmmm...çalışıom tabiki başladım artıkın ama hiç çalışasım yokkkk
hmmmmmmmm benim halimi yansıttın yani.
olabülür evet öyle olabilirm. her gün öyleyim zatiiiiiiiii ayyyyyy iş arıyorum yaa biraz bunalımlardayım.
senin bat ne zaman hatun
kızlarr tatillere bakıyorumda önericeginiz güzel bir yer varmı ama otel olucak
myhos can senin topik canlandı sankim bu aralar dimi. doğru mu hissediyorum
evet diyom ya zati senden iyi diye anladım ben
hep böyle mi olunur regl günlerine yakın:26:
günaydın tatlım nasılsınn
ver hayatım nolcak reklam yapmyıyos ya.
fiyatta verirsen güzel olur
başakssss iim canm bakınıyordum sitede. benmde 15 tatile az kaldı ya okulda işler azaldı. full netteyim. bu arada ovuç testim geldi. bugün eve gidince yapıcam. henüz olması imkansız ama olsun şimd,iden başlıyım bolbol aldım zaten.
sizler ne işlerle meşgulsünüz. ben psikolojik danışmanım
ya acaba bende de bişiler oluyo mudur. ben hiç anlamıyorum:44:çok kıymetli bir gün 31 ocak
ne bilim ben dengesiz oluyorum biraz reglimde ordan pay çıkardım
vaaaaay psikolojik danışman mııı ohh ne güzel oldu bu yaaaaa Allah'ım çok şükür.başakssss iim canm bakınıyordum sitede. benmde 15 tatile az kaldı ya okulda işler azaldı. full netteyim. bu arada ovuç testim geldi. bugün eve gidince yapıcam. henüz olması imkansız ama olsun şimd,iden başlıyım bolbol aldım zaten.
sizler ne işlerle meşgulsünüz. ben psikolojik danışmanım
oh ne güzel cnm cım sevndm. bol su iç evet çok önemli.günaydınn herkese sabah gittim kan sonuçlarımı aldım dr herşey normal dedi sadece bol su iç dedi.
ooooooo çok güzel gözküyo kızzzzzz ne güzelllllllllllll.http://www.sacred-house.com/online/ burası süperdi balayında gitmiştik kocişimle...fiyatı tuzluydu bayağ..geceliği 300 $ dı 2010 da tabi vede odaya göre değişiyo..150 $ dan başlıo..balayı indirimden yararlanmıştık ...fakat şuanda girdim odaları göremiorum sitede çalışma falan var sanırım..
ya acaba bende de bişiler oluyo mudur. ben hiç anlamıyorum:44:
vaaaaay psikolojik danışman mııı ohh ne güzel oldu bu yaaaaa Allah'ım çok şükür.
rehberlik öğretmenliği mi yapıyosun
hemen ayrıntılı yaş, kaç yılık evli olduğun, kaç yıldır çocuk istediğin, neden çocuk olmadığını yaz tanımak istiyom seni,listeyde ekliyek.
ay vallahi bırakmam daha seni bulmuşum ne güzel
oh ne güzel cnm cım sevndm. bol su iç evet çok önemli.
ay bende hiç içemiyom
ooooooo çok güzel gözküyo kızzzzzz ne güzelllllllllllll.
şu an fiyatları tahmin bilem edemiyom
gidin tabi kuzum da hangi otel peki verde bakıyım biz kalabalık gidicez yaz için bu arada eglenceli bir yer olsun istiyoruzkıbrıssssssssssssssssssss
kıbrısta şimdik indirim var 2 kişi 200 tl
herşeyi içindeeeeeeeee
biz de gitçez kocamla
yaz tatili canımm eglenceli bir yer arıyorumçok kıymetli bir gün 31 ocak
yaz tatili mi kış tatili mi:44:
benim topik arada canlanıyo arada ölüyoooo topiktekilerin hepsi çalışıyo sık sık giremiyolar işleri hafifleyince geliyolar yoğunlaşınca kayboluyolar
ne bilim ben dengesiz oluyorum biraz reglimde ordan pay çıkardım
günaydınn herkese sabah gittim kan sonuçlarımı aldım dr herşey normal dedi sadece bol su iç dedi.
ya acaba bende de bişiler oluyo mudur. ben hiç anlamıyorum:44:
vaaaaay psikolojik danışman mııı ohh ne güzel oldu bu yaaaaa Allah'ım çok şükür.
rehberlik öğretmenliği mi yapıyosun
hemen ayrıntılı yaş, kaç yılık evli olduğun, kaç yıldır çocuk istediğin, neden çocuk olmadığını yaz tanımak istiyom seni,listeyde ekliyek.
ay vallahi bırakmam daha seni bulmuşum ne güzel
oh ne güzel cnm cım sevndm. bol su iç evet çok önemli.
ay bende hiç içemiyom
ooooooo çok güzel gözküyo kızzzzzz ne güzelllllllllllll.
şu an fiyatları tahmin bilem edemiyom
ohh iyi olmş kuzum tabii evlendikten sonra çok zor. para ayırıpta gidemiyosunpek fazla arttığını sanmıom...biz gittiğimizde oda sauna hamam havuz eklenecekti...inşaat başlıcaktı...belkide bitmiştir...old chapel di kaldığımız oda...mağara şeklinde odalar..walla süperdi bende netten araştırırken bulmuştum...hayatımızda 1 kere olacak die gittik kıydık accık paraya walla..
ok cnm seninle yakından ilgilenmek istiyorm.şu an biras işim var. listeyde ekliyim seni.canm ben 27 yaşındayım. 3 yıllık evliyiz. ama evlendikten hemen sonra hakkariye atandığım için 1 buçuk yıllık sayılır :) evlendiğimden beri çouk istioruz. 2010 aralıkta bir düşük yaptım. nisandan beride korunmuyoruz. bu zaman kadar olmamasının hiç bir nedeni yok. beklemedeyiz:) çalışmalar tam gaz devam
ohh iyi olmş kuzum tabii evlendikten sonra çok zor. para ayırıpta gidemiyosun
ok cnm seninle yakından ilgilenmek istiyorm.şu an biras işim var. listeyde ekliyim seni.
konuşak biras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?