Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım
evimizi yaptırıyoruz . çok az kaldı inşallah çıkıcam.

kesinlikle insanlar sonuç olarak iletişim kurabilen hele ki kadınlar bunun için can atan yaratıklarız. konuşucaz paylaşıcaz ki yükümüz hafiflesin. ben hiç konuşmamayı da denedim. sani takmıyormuşum düşünmüyormuşum havalarında ama nafile kızım herşey beyinde bitiyor die bir laf var ya çok doğru.

benm bildiğim doğruymuş o zaman. bende işten çıkınca yapıcam. okulda 11 den sonra su çay içmeyi kesiyorum. ama bu süre içinde tuvalete gidebilirz değil mi 4 saat wc tutamam da

evet tatlım
evimizi yaptırıyoruz . çok az kaldı inşallah çıkıcam.

ee çıkacaksanız o zaman rahat ol şekerim. bende kayinvalidem kayınpederimle oturuyorum sayılır. altlı üstlü oturuyoruz. geröçi bizimkiler öle karışmazlar görüşmezler. rahatım o konu da sennki huzursuz galiba biraz

aynen cnm diken üzerindeyim.rahat olamıyorum kafa olarak
bende üst kata çıkıcam. bakalım nasıl olacak

evet herşey beyinde bitiyo ama ge gelelim beyne hükümetmek biraz zor. ben hamie kalmadan önce sabahlar kalkıyodum direk beynim hamieiğe yöneliyodu düşünmek istemiodum ama yine bişiler beni dürtüyodu ve daha yeni evliyim üstelik ablam çok kızardı onun 6 yıldır olmuyo niye bu kadar üstteliyosun diye ama ALLAHIMA çok şükür şimsi hamileyim. ALLAH isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

lan olum insan bi slm verir bodoslama daldın sahbete

ohh bayılıyom bodoslama dalanlara[/QUOTE]

başşakkk karuuusssuuu kız ne neyapam 'günaydın selam 'yazanların halini gördük %90 geri dönen olmuyor ozamn da ya küsüyolar yada gidiyorlar

lan olum insan bi slm verir bodoslama daldın sahbete

ohh bayılıyom bodoslama dalanlara

başşakkk karuuusssuuu kız ne neyapam 'günaydın selam 'yazanların halini gördük %90 geri dönen olmuyor ozamn da ya küsüyolar yada gidiyorlar[/QUOTE]

nbr nasılsın hayat nasıl bakem?

l

başşakkk karuuusssuuu kız ne neyapam 'günaydın selam 'yazanların halini gördük %90 geri dönen olmuyor ozamn da ya küsüyolar yada gidiyorlar
aynen kzuucum çok haklısın valla. bu konuyu ben açtığım halde gelsem selam versem kimse yanıt vermese ben bilem küserim bida gelmem buralara

o yüzden slmlara çok takılmamak lazım

canlarım merhaba nasılsınız ? napıyosunuz geçmişi okumadım direk yazıyorum
benim moralmanım sıfır başım ağrıyor adet yaklaştı ya bu ayda umut yok benden demekki adetim yaklaştımı ağrırı benim başım demekki yoldayım geliyom diyor kırmızılar bu ay da geçti desenize kızlarr off offfff

slm cnm sen bi düşük yaşamıştın ağustosta kaç aylıktı

aynen cnm diken üzerindeyim.rahat olamıyorum kafa olarak
bende üst kata çıkıcam. bakalım nasıl olacak

valla canım insan huzursuz edecem diyosa öyle de huzursuz eder. ama ne var ki evin olunca en azından kapını kapatırsın bakarsın kendi derdine. bizim arkadaşda aynen altlı üstlü oturuyor. aman kadın neler yaptı neler. eşinin tutumu çok önemli bu nokta da. buarada öle gelinler var ki. akşam kuzey güneyde nasıldı. gelin kadını kaçırdı valla evden

bakmadım tatlım o diziye:26:

kocanın tutumu önemli evet.
önce kocayı ele geçirmek lazım bütünüyle

Son düzenleme:

ne güzel allah tamamına erdirsin.. ablanın oldu mu

bakmadım tatlım o diziye:26:

kocanın tutumu önemli evet.
önce kocayı ele geçirmek lazım bütünüyle

sen geçiremedin galiba :)
bizimki de annesine babasına karşı çok tepkili bende ona kızıyorum. sonuç olarak yaşlı insanlar. biraz daha sabırlı olmak lazım. bazende hak vermior değilim

ayyyyyyyyyy kaynanalara da üzülüyorum beee

yıllarca sen oğlunu besle büyüt asker et bu yaşa getir...

elin kızı gelsin bi kısmı anasına ayrılmış gönlünün tamamını çalsın ve oğlunu ele geçirsin

ayyyy çok üzülüyorum yaaaaa ah ah ah elimde değil çok üzülüyorumm

Son düzenleme:

iyidir canım yaa üzme kendini hiç bişey belli olmaz hamieliktede baş ağrısı oluyo benim hala başım ağrıyo mesala hemen kuruntu yapma.

yok olmadı o hem regl olmuyo hemde hamile dr bi sorun yok diyo ama ablam umudunu kesti. çünkü eniştemden de faza tık yok.

ozaman eniştede problem olabilir değil mi. sperm testi falan yaptırdı mı. erkekler bu konu da bizden daha çok tabuya sahipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…