evet tatlımtabii canm. sağlıklı bir kadının her ay hamile kalma olasılığı %tir. o yüzden zaten tüp bebek olasılıkları da oldukça düşük ya. aslına bakarsan hamile kalma tamamen bir tesadüf işidir. kısacası allahım izin verecek o da olacak. :)
buarada kafana takılan şeylere üzüldüm. kayınvalidenle aynı evde mi oturuyorsunuz.
evt bu son sözünde çok haklısın çünkü konu konuşuldukca ay bendede mi var acaba yok ben niye öyle olmadım onunki niye öye diye diye bunlar kafamızı kurcaıyo ve bizi bu konuda daha baskın hale getiriyo.ama bi yandan da burda olmak bizi rahatlatıyo.
günaydın kızlar;kesinlikle yalnış yapıyorsun sabah 10,00 dan önce başlamamalısın,akşam önemli değil su içmemen gerekiyor doğru ben 4,00 gibi suyu kesiyorum zaten akşam iş çıkış telaşı 5,30 çıkıyom evde 7,00 de yapıyorum
evet tatlım
evimizi yaptırıyoruz . çok az kaldı inşallah çıkıcam.
aynen cnm diken üzerindeyim.rahat olamıyorum kafa olarakee çıkacaksanız o zaman rahat ol şekerim. bende kayinvalidem kayınpederimle oturuyorum sayılır. altlı üstlü oturuyoruz. geröçi bizimkiler öle karışmazlar görüşmezler. rahatım o konu da sennki huzursuz galiba biraz
kesinlikle insanlar sonuç olarak iletişim kurabilen hele ki kadınlar bunun için can atan yaratıklarız. konuşucaz paylaşıcaz ki yükümüz hafiflesin. ben hiç konuşmamayı da denedim. sani takmıyormuşum düşünmüyormuşum havalarında ama nafile kızım herşey beyinde bitiyor die bir laf var ya çok doğru.
benm bildiğim doğruymuş o zaman. bende işten çıkınca yapıcam. okulda 11 den sonra su çay içmeyi kesiyorum. ama bu süre içinde tuvalete gidebilirz değil mi 4 saat wc tutamam da
lan olum insan bi slm verir bodoslama daldın sahbete
ohh bayılıyom bodoslama dalanlara
aynen kzuucum çok haklısın valla. bu konuyu ben açtığım halde gelsem selam versem kimse yanıt vermese ben bilem küserim bida gelmem buralaral
başşakkk karuuusssuuu kız ne neyapam 'günaydın selam 'yazanların halini gördük %90 geri dönen olmuyor ozamn da ya küsüyolar yada gidiyorlar
slm cnm sen bi düşük yaşamıştın ağustosta kaç aylıktıcanlarım merhaba nasılsınız ? napıyosunuz geçmişi okumadım direk yazıyorum
benim moralmanım sıfır başım ağrıyor adet yaklaştı ya bu ayda umut yok benden demekki adetim yaklaştımı ağrırı benim başım demekki yoldayım geliyom diyor kırmızılar bu ay da geçti desenize kızlarr off offfff
aynen cnm diken üzerindeyim.rahat olamıyorum kafa olarak
bende üst kata çıkıcam. bakalım nasıl olacak
bakmadım tatlım o diziye:26:valla canım insan huzursuz edecem diyosa öyle de huzursuz eder. ama ne var ki evin olunca en azından kapını kapatırsın bakarsın kendi derdine. bizim arkadaşda aynen altlı üstlü oturuyor. aman kadın neler yaptı neler. eşinin tutumu çok önemli bu nokta da. buarada öle gelinler var ki. akşam kuzey güneyde nasıldı. gelin kadını kaçırdı valla evden
evet herşey beyinde bitiyo ama ge gelelim beyne hükümetmek biraz zor. ben hamie kalmadan önce sabahlar kalkıyodum direk beynim hamieiğe yöneliyodu düşünmek istemiodum ama yine bişiler beni dürtüyodu ve daha yeni evliyim üstelik ablam çok kızardı onun 6 yıldır olmuyo niye bu kadar üstteliyosun diye ama ALLAHIMA çok şükür şimsi hamileyim. ALLAH isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bakmadım tatlım o diziye:26:
kocanın tutumu önemli evet.
önce kocayı ele geçirmek lazım bütünüyle
ne güzel allah tamamına erdirsin.. ablanın oldu mu
slm cnm sen bi düşük yaşamıştın ağustosta kaç aylıktı
canlarım merhaba nasılsınız ? napıyosunuz geçmişi okumadım direk yazıyorum
benim moralmanım sıfır başım ağrıyor adet yaklaştı ya bu ayda umut yok benden demekki adetim yaklaştımı ağrırı benim başım demekki yoldayım geliyom diyor kırmızılar bu ay da geçti desenize kızlarr off offfff
yok olmadı o hem regl olmuyo hemde hamile dr bi sorun yok diyo ama ablam umudunu kesti. çünkü eniştemden de faza tık yok.
baya da varmış cnm neyseki atlatmşsındrı o günleri.evet canım ama temmuz 28 de düşüğüm oldu 2 ayı geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?