valla benmde adet günün 28 lerdir hep ama lekelenmem hep 1 hafta öncesinden başlıyor. çok sinir bir durum. hatta hep hamilemiyim acaba die düşünürüm. ama senn ilk defa oluyorsa belki de yerleşme lekelenmesidir :)
ilk defa oluyor bilemiyorum aklım çok karıştı ama çok erken öffffffff canım sıkıldı şimdi yaaa
ilk defa oluyor bilemiyorum aklım çok karıştı ama çok erken öffffffff canım sıkıldı şimdi yaaa
nikolyım sen nassın tatlım nasıl gidiyo hamişlik bulantın varmı güzelim ay walla kafam allak bullak oldu yaaaaaa nerden çıktı şimdi bu öfffniye geldi napayım ben şimdi beni rahatlatın
sıkma canını herşey olacağına varır. ilk defa böyle bişey oluorsa vardır bir hikmeti
ben iyiyim sabah yine kustum ama eskisi kadar diiim.ya ütfen takma kafana yaa üzüyosun beni bak her bayanda olur böyle şeyler.
tmm şekerim tmm tatlım seni üzemem aman haaaaaaaaaa takmıyom tmm doğru sölüon herşey olacağına varır kıyamam sana ben kuzummmmmmmmmgüzel annemiz bizim
saracım yerleşme kanaması için çok erken bilemiyorum herşeyin hayırlısı bakalım 10 gün sonra belli olacak herşey belki daha önce
bazen yumurta çatladığında olabiliyormuş söyliyim dedim seninki ne içindir bilmiyorum tabi ama herşeyin hayırlısı olsun
evt oda olabilir inş üçüncü yoldadır.
canım seninde değerlerin iyi çıkmış ALLAH devamını getirsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
çok saol canım inş dr iyi dedi bol su iç dedi.
nazocan çok kötüyüm :105:
bi ateşime baksana annem ateşim var mı
şu an oturduğum yerden dayak yiyor gibiyim iğneleniyor her yanım. birden çok kötü oldum yaa
nazocan çok kötüyüm :105:
bi ateşime baksana annem ateşim var mı
şu an oturduğum yerden dayak yiyor gibiyim iğneleniyor her yanım. birden çok kötü oldum yaa
ablacım bankada işlerim vardı. izin alıp onları hallettim. bişeyim yoktu o zaman.geçmiş olsun canım ya izin alıp doktora gitseydin sonrada eve gidip dinlen
yumurtluyosun yaniii hadi inşallah. kaçıncı günün bugnkızlar ovulasyon testinde 2. çizgiyi silik görmüş bulunuyorum. uzun bir aradan sonra ikinci çizgiyi görmek bana çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?