Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ozaman eniştede problem olabilir değil mi. sperm testi falan yaptırdı mı. erkekler bu konu da bizden daha çok tabuya sahipler

yok oda muane oldu ondada sorun yok bence sorun ablamda çünkü regl olmuyo zaten oda olmasa yumurtlama olmaz yada ne zaman olduğunu anlayamazsın.

sen geçiremedin galiba :)
bizimki de annesine babasına karşı çok tepkili bende ona kızıyorum. sonuç olarak yaşlı insanlar. biraz daha sabırlı olmak lazım. bazende hak vermior değilim
yok çok şükür ele geçirdim zaten ama biraz daha geçirsem daha iyi olur
benim eşimde çok bağırır çağırır annesine babasına ablasına
saygısı pek yoktur
hoşuma gitsede bu durum zaman zaman
bizimde çocukumuz bize bööle yapar diyorum uyarıyorum ama beni takmıyo tabii
napiyim bende saldım gitti nasıl davranırsa davransın

kızım annelerde problem yine çocuklarını yetişrirrken bunu da öğretmeleri lazım. bizde anne olucaz bakalım biz ne yapıcaz

iyidir canım yaa üzme kendini hiç bişey belli olmaz hamieliktede baş ağrısı oluyo benim hala başım ağrıyo mesala hemen kuruntu yapma.

benmde adetim yaklaşınca ağrır başım. hatta ertesi günü hemen adet olurum. ana hamilelikte de çok oluormuş

kızım annelerde problem yine çocuklarını yetişrirrken bunu da öğretmeleri lazım. bizde anne olucaz bakalım biz ne yapıcaz
neyi öğretmeleri lazım cnm saygıyı mı dedin:26:
tabii ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyo

ben karşıyım saygısızlığa tahammülüm yok benim ailemede kendi ailesinide her zaman saygılı olacak onar bizi bu yaşa getirmiş. çocuk doğurmak kolaymı heleki büyütmek bu devirde. değmesin benim kaynanam da babam da çok ii heleki babam bitiyom ona çok seviyorum kendi babam kadar seviyorum.

bu da doğru aile ne verirse çocuk onu alır.benim görümcem çok bağırıyo ailesine bence hak ediyolar çünkü bi ağırlık koymuyorlar kendilerine bağırmasına izin veriyorlar.

keşke benimkilerde iyi olsalardı birazcık anlayış gösterselerdi,
babası bizim ayrılmamaız için uğraşmasaydı,
ablası köstek olmasaydı,
annesi biraz yanımızda olsaydı da bende senin gibi sevebilseydim

tabiki saygıyı öğretecek de bende bizim ülkemizde anneler erkek çocuklarını yanlış yetiştiriyorlar. ondan gelin kaynana problemi oluyor. adam evlenince karısını annesinin yerine koyuyor. böyle olunca da problemler çıkıyor tabi. annenin yeri ayrı karının yeri ayrı.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
nikolay,
basakss+,
bernardo,
aybükem2008,
yesil33,
zezaim

selam kızlar gününüz aydın bahtınız açık gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun

evet bi yerde bi yanlışlık yapılıyor ama nerde:44:
amin kuzucummmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnn

ooo senn işin zormuş be canm. bi de onların yanında kalıyorsun şimdi. yeni evlisiniz heralde

ooo senn işin zormuş be canm. bi de onların yanında kalıyorsun şimdi. yeni evlisiniz heralde
2.5 yıl oldu cnmnasıl geçti o kadar zaman aklım almıyor.

Allah sabrını veriyor ama.

vermese hiç dayanılmaz zaten.

boş ver bunlardan konuşmak istemiyorum. artık ben istemezsem kimsenin beni üzemeyecğine inanıyorum.

takmıyorum yoluma bakıyorum. bunlar da geçicek inşallah

karacalım işler bayağ karışıktı benim ...saat 5 te ilaç saatim var..işten çıkışım belli olmuyodu ...10 a kadar kalıoduk bazen...burda yemek ye bişiler iç...sinirden ağzım hiç boş durmuyordu...o nedenle en iyisi sabahları yapmak dedim...ama inan hiç hatırlamıom sabah 10 falan oldugunu...nese batı bekliom artık..zaten bazen akşamlarıda yapıodum..belli olmuyordu ..ama sıvı alımı falan fazla dikkat edemedim ona..

haklısın canm. bir an önce evine çıkarsın inşallah

baya da varmış cnm neyseki atlatmşsındrı o günleri.
bence çok üzülme tatlım hamile kalma şansın bizden daha yüksek bence sabret
atlattım sayılır canım en azından bastırabiliyorum duygularımı şimdilik
bilmiyorum canım bu hamilelik işi pek belli olmuyor kimin şanslı kimin şansız olduğu
iyidir canım yaa üzme kendini hiç bişey belli olmaz hamieliktede baş ağrısı oluyo benim hala başım ağrıyo mesala hemen kuruntu yapma.
ne bilim bnim ne zaman başım ağrısa adetimden peşi sıra geliyor yani hiç umudum yok
inşallah şaşırtır beni bu sefer
aminnn ablacımmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorummmm

bernardocum sen ne zamandır mesleğini icra ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…