ozaman eniştede problem olabilir değil mi. sperm testi falan yaptırdı mı. erkekler bu konu da bizden daha çok tabuya sahipler
yok çok şükür ele geçirdim zaten ama biraz daha geçirsem daha iyi olursen geçiremedin galiba :)
bizimki de annesine babasına karşı çok tepkili bende ona kızıyorum. sonuç olarak yaşlı insanlar. biraz daha sabırlı olmak lazım. bazende hak vermior değilim
ayyyyyyyyyy kaynanalara da üzülüyorum beee
yıllarca sen oğlunu besle büyüt asker et bu yaşa getir...
elin kızı gelsin bi kısmı anasına ayrılmış gönlünün tamamını çalsın ve oğlunu ele geçirsin
ayyyy çok üzülüyorum yaaaaa ah ah ah elimde değil çok üzülüyorumm
iyidir canım yaa üzme kendini hiç bişey belli olmaz hamieliktede baş ağrısı oluyo benim hala başım ağrıyo mesala hemen kuruntu yapma.
yok oda muane oldu ondada sorun yok bence sorun ablamda çünkü regl olmuyo zaten oda olmasa yumurtlama olmaz yada ne zaman olduğunu anlayamazsın.
neyi öğretmeleri lazım cnm saygıyı mı dedin:26:kızım annelerde problem yine çocuklarını yetişrirrken bunu da öğretmeleri lazım. bizde anne olucaz bakalım biz ne yapıcaz
yok çok şükür ele geçirdim zaten ama biraz daha geçirsem daha iyi olur
benim eşimde çok bağırır çağırır annesine babasına ablasına
saygısı pek yoktur
hoşuma gitsede bu durum zaman zaman
bizimde çocukumuz bize bööle yapar diyorum uyarıyorum ama beni takmıyo tabii
napiyim bende saldım gitti nasıl davranırsa davransın
neyi öğretmeleri lazım cnm saygıyı mı dedin:26:
tabii ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyo
keşke benimkilerde iyi olsalardı birazcık anlayış gösterselerdi,ben karşıyım saygısızlığa tahammülüm yok benim ailemede kendi ailesinide her zaman saygılı olacak onar bizi bu yaşa getirmiş. çocuk doğurmak kolaymı heleki büyütmek bu devirde.değmesin benim kaynanam da babam da çok ii heleki babam bitiyom ona çok seviyorum kendi babam kadar seviyorum.
neyi öğretmeleri lazım cnm saygıyı mı dedin:26:
tabii ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyo
evet bi yerde bi yanlışlık yapılıyor ama nerde:44:tabiki saygıyı öğretecek de bende bizim ülkemizde anneler erkek çocuklarını yanlış yetiştiriyorlar. ondan gelin kaynana problemi oluyor. adam evlenince karısını annesinin yerine koyuyor. böyle olunca da problemler çıkıyor tabi. annenin yeri ayrı karının yeri ayrı.
amin kuzucummmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
nikolay,
basakss+,
bernardo,
aybükem2008,
yesil33,
zezaim
selam kızlar gününüz aydın bahtınız açık gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun
keşke benimkilerde iyi olsalardı birazcık anlayış gösterselerdi,
babası bizim ayrılmamaız için uğraşmasaydı,
ablası köstek olmasaydı,
annesi biraz yanımızda olsaydı da bende senin gibi sevebilseydim
evet bi yerde bi yanlışlık yapılıyor ama nerde:44:
amin kuzucummmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnn
2.5 yıl oldu cnmnasıl geçti o kadar zaman aklım almıyor.ooo senn işin zormuş be canm. bi de onların yanında kalıyorsun şimdi. yeni evlisiniz heralde
günaydın kızlar;kesinlikle yalnış yapıyorsun sabah 10,00 dan önce başlamamalısın,akşam önemli değil su içmemen gerekiyor doğru ben 4,00 gibi suyu kesiyorum zaten akşam iş çıkış telaşı 5,30 çıkıyom evde 7,00 de yapıyorum
2.5 yıl oldu cnmnasıl geçti o kadar zaman aklım almıyor.
Allah sabrını veriyor ama.
vermese hiç dayanılmaz zaten.
boş ver bunlardan konuşmak istemiyorum. artık ben istemezsem kimsenin beni üzemeyecğine inanıyorum.
takmıyorum yoluma bakıyorum. bunlar da geçicek inşallah
atlattım sayılır canım en azından bastırabiliyorum duygularımı şimdilikbaya da varmış cnm neyseki atlatmşsındrı o günleri.
bence çok üzülme tatlım hamile kalma şansın bizden daha yüksek bence sabret
ne bilim bnim ne zaman başım ağrısa adetimden peşi sıra geliyor yani hiç umudum yokiyidir canım yaa üzme kendini hiç bişey belli olmaz hamieliktede baş ağrısı oluyo benim hala başım ağrıyo mesala hemen kuruntu yapma.
aminnn ablacımmmmmmmToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
nikolay,
basakss+,
bernardo,
aybükem2008,
yesil33,
zezaim
selam kızlar gününüz aydın bahtınız açık gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun
amin cnm sağolhaklısın canm. bir an önce evine çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?