Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
nikolay,
basakss+,
bernardo,
aybükem2008,
yesil33,
zezaim
selam kızlar gününüz aydın bahtınız açık gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun
güle güleben kaçar sonra geirim....
güle gülezaten kimse kalmadı benimde bankada işim var çıkayım. birazdan gelirim
ayyyyyyyyyy kaynanalara da üzülüyorum beee
yıllarca sen oğlunu besle büyüt asker et bu yaşa getir...
elin kızı gelsin bi kısmı anasına ayrılmış gönlünün tamamını çalsın ve oğlunu ele geçirsin
ayyyy çok üzülüyorum yaaaaa ah ah ah elimde değil çok üzülüyorumm
selammmmmmm kızlar napıonuz merhabalar hepinize
merhaba hürremim sultanım nasılsın oğluşunun dişi nasıl oldu
merhaba kızlaaaaaaaaaar herkesler iyimi :26::26::26::26:
canım sağol sanada mrb oğluşumun dişi çekildi ama rahatladı yawrum hiç kıyamadım kuzuma
geçmiş olsun canım süt dişiyse yeniden çıkar
slmmm sara ablamla hürrem sultanım gelmişşş h.gmiş kimsecikler yok hepsi kactılar kocayaaaaa
bişi sorcam kızlar benim reglime daha 10 gün var bu ayın 15.de olmam gerekiyo ama biraz önce baktım hafif pembemsi bişi gelmiş çok şaşırdım hiç böyle olmazdıbenim hep gününde gelirdi niye böyle oldu bilmiyorum sizin bilginiz varmı cevap verirmisiniz çok şaşkın durumdayım ağrımda yok anlamadım öfffffffffffffffffffffff canım sıkıldı şimdi yaaaaaaaaa
slmmm sara ablamla hürrem sultanım gelmişşş h.gmiş kimsecikler yok hepsi kactılar kocayaaaaa
bişi sorcam kızlar benim reglime daha 10 gün var bu ayın 15.de olmam gerekiyo ama biraz önce baktım hafif pembemsi bişi gelmiş çok şaşırdım hiç böyle olmazdıbenim hep gününde gelirdi niye böyle oldu bilmiyorum sizin bilginiz varmı cevap verirmisiniz çok şaşkın durumdayım ağrımda yok anlamadım öfffffffffffffffffffffff canım sıkıldı şimdi yaaaaaaaaa
hoş gedin hürremim yerleşme kanı desem diildir çünkü o kadar erken gelmez. valla benim 10 gün kala çok az kan geldi ama igne ucu kadar sonra regl günüme 1 gün kalada 2 damla kahverengi akıntı oldu umarım hamişsindir.hem niye olmayasınki bi sorunun yok bugün hastaneye gittim kadının biri üçüncüye hamileymiş kürtaj olmaya gelmiş kadına dedimki günah dedim alma dedim başkaları bebek ister sen alma dedim olsun üç olsun dedim. oda ama ikisi sezeryan oldu dedi. olsun ama dedim korkuyoduda ama almak için kayıt yaptırdı. bu arada kan sonuçlarım ii çıktı dr sadece bo su iç dedi.
hoşbulduk bitanesi nasılsın
tatlım yerleşme kanamsı olabilir kendine dikkat et inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?