Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol canım benim dileklerin için.

öyle deme kız bak nasip olurda bir oğlun olur dana gibi oldu da kalkıp gece uykundan üstünü kapatıyorsun, o midesi bulandığı zaman sen kusmak istiyorsun ki o rahatlasın.... karının da gelinin de yeri saygısı ayrı bunu kocaların ayırt etmesi yapması lazım..(bence bir koca karı olaraktan)

bişi sorcam kızlar benim reglime daha 10 gün var bu ayın 15.de olmam gerekiyo ama biraz önce baktım hafif pembemsi bişi gelmiş çok şaşırdım hiç böyle olmazdı benim hep gününde gelirdi niye böyle oldu bilmiyorum sizin bilginiz varmı cevap verirmisinizçok şaşkın durumdayım ağrımda yokanlamadım öfffffffffffffffffffffff canım sıkıldı şimdi yaaaaaaaaa

valla benmde adet günün 28 lerdir hep ama lekelenmem hep 1 hafta öncesinden başlıyor. çok sinir bir durum. hatta hep hamilemiyim acaba die düşünürüm. ama senn ilk defa oluyorsa belki de yerleşme lekelenmesidir :)

slmmm sara ablamla hürrem sultanım gelmişşş h.gmiş kimsecikler yok hepsi kactılar kocayaaaaa

hoşbulduk bitanesi nasılsın

tatlım yerleşme kanamsı olabilir kendine dikkat et inşallah hamişsindir

hoş gedin hürremim yerleşme kanı desem diildir çünkü o kadar erken gelmez. valla benim 10 gün kala çok az kan geldi ama igne ucu kadar sonra regl günüme 1 gün kalada 2 damla kahverengi akıntı oldu umarım hamişsindir.hem niye olmayasınki bi sorunun yok bugün hastaneye gittim kadının biri üçüncüye hamileymiş kürtaj olmaya gelmiş kadına dedimki günah dedim alma dedim başkaları bebek ister sen alma dedim olsun üç olsun dedim. oda ama ikisi sezeryan oldu dedi. olsun ama dedim korkuyoduda ama almak için kayıt yaptırdı. bu arada kan sonuçlarım ii çıktı dr sadece bo su iç dedi.

tşkkür ederim canım walla bende anlayamadım bakalım hayırlısı görücez ne olucak bu arada senin için sevindim tatlım sonuçlarının iyi olmasına sakın suyunu içmeyi ihmal etme:129:

hoşbulduk bitanesi nasılsın

tatlım yerleşme kanamsı olabilir kendine dikkat et inşallah hamişsindir

saracım yerleşme kanaması için çok erken bilemiyorum herşeyin hayırlısı bakalım 10 gün sonra belli olacak herşey belki daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…