nazocan çok kötüyüm :105:
bi ateşime baksana annem ateşim var mı
şu an oturduğum yerden dayak yiyor gibiyim iğneleniyor her yanım. birden çok kötü oldum yaa
Kızlar merhaba, beni güldürdünüz walla, ne ii etmişsiniz böle güzel bi topic açmışsınız. Ben de 3,5 yıldır evliyim, 1 yıldır uğraşıyorum tık yok. ben de sizdenim yani yumurtlayamıyorum :) pko'luyum, eşiminde varikoseli var, başarısız bir de aşılamam var... Sonraaaa yollar çok engebeli, tüpler fazla uzun ve kıvrık, başkaaaaa hmmmm spermler çok yavaş.... İşte böle duyan gelmiş, duyan gelmiş. Hasretle bebeğimizi bekliyoruz. Stresle değil de böööle neşeyle bebeğimizi beklemek ne de güzel olur.
ohhhhhhhhhh hoş geldin kuzum.Kızlar merhaba, beni güldürdünüz walla, ne ii etmişsiniz böle güzel bi topic açmışsınız. Ben de 3,5 yıldır evliyim, 1 yıldır uğraşıyorum tık yok. ben de sizdenim yani yumurtlayamıyorum :) pko'luyum, eşiminde varikoseli var, başarısız bir de aşılamam var... Sonraaaa yollar çok engebeli, tüpler fazla uzun ve kıvrık, başkaaaaa hmmmm spermler çok yavaş.... İşte böle duyan gelmiş, duyan gelmiş. Hasretle bebeğimizi bekliyoruz. Stresle değil de böööle neşeyle bebeğimizi beklemek ne de güzel olur.
ayy ne güzel olurrrrrr sen biras tombalaksın emze de benicanım kendine dikkat et kimseden fayda gelmez sen kendi kendinin doktoru olucaksın nane limon yap yada ıhlamur kaynay aksama iç sonra yataga yat güzelce terle sonra birseyin kalmazz. kuzum benim gel sen bana ben sana bakarımmmbende senin gibiyim birlikte yatarızz kızzzz
gel de neşelendir buralarııııııııııııııııben geldimmmmmmm
kızlar herkezde bi kırgınlık,bi üzgünlük mü var ne?
şu an oturduğum yerden dayak yiyor gibiyim iğneleniyor her yanım. birden çok kötü oldum yaa
evet kuzucum haklısın yarında mı gitmiyon işe ohh yandannnn iyi olmş .başakcımmmmm çok dikkat et kuzucum öyle başlıo walla...ben hala kötüyüm...bide öncesinde atlatmıştım ama tekrar etti bu sefer boğaz ağrısıyla biliosun..patronum kötü görünüosun yarın gelme dedi...işlerimi toparladım gelmicem yarın...bir an önce doktora git...ağrın sızın artmadan...çok geçmiş olsun canımmm...ben dünden beri ayva yaprağı kaynatıp içiom...iyi gelir gibi oluyo ama akşamları kötü oluyo senin verdiğin tarifi mutlaka uygula oda çok ii gelio... başladı yine ağrılar bende...gerçektende dertler gece azıyo yaaa...uyutmuo öksürük ağrı...
gel de neşelendir buralarıııııııııııııııı
üzgünlük değilde hastalık var:2: gel sana da bulaştırak
evet kuzucum haklısın yarında mı gitmiyon işe ohh yandannnn iyi olmş .
iyi olda çalış bebeğim hastalık çok zor. çok sağol tavsiyelerin için. hani şu ilaç varya soğuk algınlığına t... anladınmı onu içiyom.
bide benim karışımı yaparım ohh miss uyurum malak gibi
toz olan tatlım soğuk algınlığına iyi gelen var ya onu içiyom.evettttt gitmiomm...hmmm şu toz olanmı?sıcak suda eritip içiosun..yoksa sarı renkte hap var omu? ben ilaçsız geçiremedim antibiyotik içiom başladım dün akşam...bebiş varsa die korkuodum ama dayanamadım..
hiç enerjik değilim canım,hepten kötü olmasın buralar
karıya bak ya ateşime bak didim iğneyi almş eline:83:gel bakayım ateşineEki Görüntüle 321458
greyfurt portakal sık iç oda iyi gelir bağışıklık sistemini güçlendirir eve gidincede dinlen dinlenmedende geçmiyor
geçmiş olsun
toz olan tatlım soğuk algınlığına iyi gelen var ya onu içiyom.
şimdikte benim sana önerdiğim karışımdan yaptım içiyom
ay sen ne kadar koydun karabiberini yakıyo boğazımı çok koymuşum
yok annem senden bişi olmaz sen en kötü neşe katarsın
karıya bak ya ateşime bak didim iğneyi almş eline:83:
eve gidince zıbarcam yine hemen
toz olan tatlım soğuk algınlığına iyi gelen var ya onu içiyom.
şimdikte benim sana önerdiğim karışımdan yaptım içiyom
ay sen ne kadar koydun karabiberini yakıyo boğazımı çok koymuşum
yok annem senden bişi olmaz sen en kötü neşe katarsın
karıya bak ya ateşime bak didim iğneyi almş eline:83:
eve gidince zıbarcam yine hemen
ay sabahtan beri hastalıkla uğraşıyom da şu yanımdaki karı "başak hastamısın bi şeyin mi hayırdır zıkkımın kökü mü var" demedi
pesss yaniii ne biçim yere düştüm
başta bi tırsma oluyo tabii ama cesurumdur iğne konusunda acımıyo kiii acımıyo kiiiiiğna yaparsam daha çabuk iyileşirsin fenamı
yoksa iğneden korkuyonmu:18:
aynen kuzum yaa bir iş yerinde ortam çok önemli. insanları sevemeiyorsan çalışamıyorsun maalasefkarektirini belli etmiş işte sokakta görsek hasta birini arkasını dönüp gidemez insan
inşallah daha güzel iş bulursunda kurtulursun ordan
dimi ya çok yakıyorwalla bana kocişim hazırlıodu o 1 çay kasığı koyuyormus kupaya acayip yakıodu içtim yinede..dün çok koymus ama döktü sıcak su ekledi..
başta bi tırsma oluyo tabii ama cesurumdur iğne konusunda acımıyo kiii acımıyo kiiii
aynen kuzum yaa bir iş yerinde ortam çok önemli. insanları sevemeiyorsan çalışamıyorsun maalasef
inşallah Rabbim bana hayırlı bir iş çıkarır biran önce
dimi ya çok yakıyorama iyi geliyor
ablacım bankada işlerim vardı. izin alıp onları hallettim. bişeyim yoktu o zaman.
gelince çok kötü oldum. bida izin alamam. adam zaten bin nazla izin veriyo.
sabrediyim de eve gidince yatıyım bari.
ablacım ya bu halimle banyo yapsam rahatlatır mı beni
yoksa daha kötü mü olurum:26:
yumurtluyosun yaniii hadi inşallah. kaçıncı günün bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?