Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcım canım yeni gördüm mesajını düşük değilde aldırma oldu canım
ilaç kullanmışık hamile olduğumu bilmeden vede spiralde vardı oda içime kaçmıştıı..

kötü şeyler yaşamışın ama şimdi daha bilinçlisin daha özverili davranırsın bir dahada aynı şeyi yaşamazsın inşallah

kötü şeyler yaşamışın ama şimdi daha bilinçlisin daha özverili davranırsın bir dahada aynı şeyi yaşamazsın inşallah

inşallah canım yaaa..
12 sene önceydi korunduğum halde olmuştu..
evet daha bilinçliyim hatta ilaçtam-n çok korkuyorum hiç içmiyorum artık..

kızlar çok fena grip oldummmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Forum takipte gördüm yorumunuzu geçmiş olsun dilemek geçti içimden.Dikkatli olmak gerek salgın var sanırım bu aralar herkes hasta.
sendemi, grip olmayan kalmadı bu topikte çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol vitamin al

kızlar sağolun evet grip oldum :18:artık kaç ay sürer bilmem :26::26:dr gittim ilaç aldım ama biliyorum işe yaramazlar:44::44: üstüne birde adet oldumm ooohhhhhhhhh mis gibi oldu valla

Son düzenleme:
başakcım canım yeni gördüm mesajını düşük değilde aldırma oldu canım
ilaç kullanmışık hamile olduğumu bilmeden vede spiralde vardı oda içime kaçmıştıı..
aaaa cnm ya çok geçmiş olsun spiralde tehlikeli demekki:26:
iyi akşamlarrr..........

hepinize geçmiş olsunnnn kuzularrrr.............
sağol bebeğim fazla uğrama buraya sana da geçer.
bu arada göğüslerin dikkatimi çekiyoo
ay ben de nezle oldum dün akşam buraya girdiydim sizden mi geçti kııı
aaaaaaaaaaa komşular iftiraya bak:2::2::2::2::2:
henüz değil ya. ikiside aynı koyulukta olması gerekiyormuş. geçmiş olsun bu arada
sağol bebeğimm sende olmazsın inşallah hastaaaaaaa
olabilir serayla başak hasta onlardan geçmiş olabilir:26:
hemen de bana b.k atmayın beeeee
seray bana hasta elleriyle mantı yidirmişti. ondan ban geçti
kızlar çok fena grip oldummmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun Allah şifa versin cnmmmmm.
gel burası hastalar topiği:2::2::2::2::2::2:
Forum takipte gördüm yorumunuzu geçmiş olsun dilemek geçti içimden.Dikkatli olmak gerek salgın var sanırım bu aralar herkes hasta.
aa canım ya ne kadar düşüncelisin Allah razı olsun.
sen de olma aman

nazocum sana bişi sorcam.
kocam kendime çok dikkat ettiğim ve cillop gibi hatun olduğumda "aaa aşkım çok harikasın" demiyor.
fakat tüylenince, kaşlarım çıkınca hemen fark ediyo "aşkım ağdan gelmiş" diyo:26:
neden sence.

şu an kaşlarımı alıyom sen yanıtla

selam kızlarrr yine kimse yook topiğimizde noluyor bizim topiğe yaaa
çook yavaşladı... erenay nerde yaaa arıyor gözlerim valla kıs başak yine yattınmı yoksa nazoş abla sen olurdun hep sende yoksun amannn
zaten moralmanım bozukkkk bende giderim ozamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…